Minden tizedik tinédzser mértéktelen PC-használó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Magam már nem vagyok annyira tiéndzser, de mértéktelen felhasználó..gyakran igen.
Ok, menjünk villamossal a szabadba😊)
Fû nem tesz antiszociálissá?? Nem egy életrevaló haverom vált a spangli miatt elzárkózó, felsõbbrendûsködõ, beleszarokmindenbe típusú pöccsé, akiknek egy szombat estéje abból áll, hogy egy lakáson beszívnak mint a csacsi aztán bealszanak.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
öcsém már lassan két éve csézik és sztem ez kezd módfelett elhatalmasodni rajta. ha játszik nm lehet hozzászolni, oké h mondjuk egy wart kussban szeret az ember végignyomni de h valaki nm egyen majdnem egész nap és még csak nm is vágyik a szabadba a háta görbül a sok görnyedéstõl egyre aggresszivabb mivel nm sokat van emberek között visszafele kezdenek fejlõdni azok a fékek amelyek a társas érintkezés során alakulnak ki mint a másik tisztelete vagy az a minimum h odafigyelek és reagálok ha valaki hozzámszól... szal sztem inkább aggasztó. nm kell verekedni mennyenek a kölykök biciklizni rohangálni vagy mittomén de ez biztos nm vezet sehova
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Tényleg jól levezeti a feszültséget, elfeledteti a gondokat, ki lehet vele kapcsolódni...
de ha nem ez akkor drogozzak? az picit drágább lenne :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Pedig nem 11 évesen kezdtem kockulni és nem volt gyerekként se GBA-m se videom, a tv meg sokkal sz.rabb mûsort adott mint manapság de még most se nézem. A technikai fejlõdés kihat mindenkire sztem ez természetes velejárója. A mai fiatalság sem különb mint az eddigiek, csak a környezetük változott, amihez ugyanúgy alkalmazkodnak mint anno mi a mienkhez, legfeljebb a különbség mértéke nagyobb az elõzõ generációk közti különbségtõl, mivel a világ is robbanás szerû változáson ment át szinte minden téren az elmúlt évtizedekben.
a fiúk 79,4 % .nak van saját PC je.
A fenmaradó 21% meg a fater gépén lóg.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
képzelem! nekem meg valahogy eddig pont hogy a fordítottja jött le. pont hogy az örökmozgó focisok nem bírták bent és húzni akartak kifele
ha valami hát egy többnapos stratq játék az biztos megtanítja az embert hogy üljön meg egyhelyben
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
vs.
; ))\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Mint hogy kint verekednek vagy egymást, szekálják a gyerekek.
Itt legalább valami leköti a figyelmüket
A tv-vel kapcsolatba emlékszem hogy régen milyen unalmas mûsorok voltak 80 években.
szindarabb nyelvlecke. szovjet filmek.
Az már biztos, hogy nem néznék a gyerekek
Mert olyan szar volt.
Meglehetõsen egyoldalú vita lenne abból, hogy melyik a károsabb, a számítógép vagy a drog... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Fõleg, ha a mai igénytelen és nívótlan tv mûsorokra gondolok. Borzasztóan egészségtelen életfelfogást és világképet alakíthat ki egy gyerekben.
mer arra tényleg jött ki 1-2 "gém" számba vehet "alkalmazás" ...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
hát igen .. annál biztos többet .. mértéktelenül nincs kedvük kimenni a koszos berlini utcákra .. talán azért
láccik hogy milyen hÖÖÖlyék a németek .. csak a gémboj egész nap .. mer a márió az jó 😛P
kb. 8 évesen akartam még gémbolyt de nemvótrá pézem azt nemlett

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17