A nagy Tom és Jerry gyűjtemény

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mauro
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy A nagy Tom és Jerry gyûjtemény DVD-n melyik lemezen van rajta a A milliót érõ macska (The Million dollar Cat)címû epizód?

Ez az?

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Ezt láttátok már?
Tom és Jerry
Egy "újragondolt" változat...:-))

B0B0
youtube.com

Az összes fent van

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

JonDavis
Szia😛

sziasztok
nagyon jó az az oldal kicsit drága de fent van az összes

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

adios
Plz adjatok dc linket hozzá!THX

tvrip.try.hu itt fent van az összes regisztráció olcsó

Találtam egy tom és jerry oldalt. Néhány videó is van rajta.
tom-and-jerry.try.hu
sziasztok nekem megvan az egész gyûjtemény egybe egyszer végignéztem
most szeretném eladni ha valakit érdekel írjon privibe
Bármelyik részt

Hellósztok!

Valaki nem tud egy jó internetes helyet ahoonnan meg lehet szerezni?

Super Mario
Jaj, eszembe jutottak ezek a részek, és könnyezek a nevetéstõl.

https://supermario4ever.wordpress.com

újabb burkolt utalás a Honnan tudnám letölteni a Tom és Jerryt? kérdésre. :-)

Én is bírtam! Tom&Jerry foreevr! Az egyik legnagyobb ész volt, amikor Jerryhez megérkezett az unokaöccse vagy ki, egy vakmerõ kisegér, és Tom nem értette, mi van, és miért nem fél tõle Jerrry. Mert azt hitte, Jerry az, mert tök úgy nézett ki.

ui.: a kismadaras részek is jók voltak!

#34 <#gonosz2>

Hol tölthetek le ingyen tomi és jerry rajzfilmet?
Bogyi007
nem tudom használni meg nincs mit megosztanom a vinyóm kis mérete miatt

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

dc-n próbálkozz

Bogyi007
Sehol semmi?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Sziasztok! Él még valahol ilyen oldal? A hétvégén láttam én is pár részt unokatesónál, és nagyon kellenének számítógépre. Aki tud segítsen!!!!

Meselj, melyiken!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Matthewpamer
legnagyobb sorozat,én most töltöm õket.4dvd van fenn az egyik ftp-n.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Varsz amig ujra megtelik a kartyad. :>

nincs meg esetleg vkinek a 9-12. rész?
vagy nem tudtok vmi olcsó sms warezt, mert én csak egy 400-asat találtam, de most nincs ennyi pénzem erre...

én feketén megszerzem inkább az eredeti dvd kiadás másolatait. mindét. úgy nem 30ezer ft 😛
FrezeR
lehet elgondolkozom rajta 😊

😄DD

De van Pom Pom is.

Nekem Mekk Elek van ugyanennyi...

na végre lejött, szerencsére sokáig fönnvolt dc-n a gyerek
most van 6 giga dvdrippelt szinkronos t&j a gépemen 😊

ha valakinek kell, el tudom küldeni cd-n vagy dvd-n csak szóljatok

FrezeR
én is szedném ha nem szar isdn-em lenne😞

a gyûjtemény elsõ 4 része már megvan és szerencsére találtam dc-n egy embert, akitõl most az 5-8. részeket tölthetem
iszonyat jók!! 😊

hát kis szerencsével az összes részt meglehet szerezni én dcröl beszereztem az elsö 114 részt amit a william hanna&joseph barbara irt.Majd a maradék 50 et amit már más csinált vagyis cakkpakk 162 rész van 😊

Na ugyanaz mint a remalom az elm uccaban:
Szoval suprnovarol letoltheto asszem a fele (7valogatas), de nemtudtok egy szervert /ftp/ ahol fonnvannak ? 😊

jaja 😊

Adi
Nagy nehezen megértettük egymást!😊
LOAL!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bandew
TOMÉSDZSERRIFOREVÕR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

abból én is leszedtem már 60 részt, de a minõsége nem az igazi sajnos 😞

mindenesetre itt megtalálható a gyûjtemény elsõ 4 darabja. már csak 8 hiányzik 😄

cSuwwi
Valamelyik magyar hubon több T1/3-asnál is láttam a régi 112-es listát. (Ezek voltak a régiek)

shit happens

Sephi
Ohh nekem is megvan az osszes resz. Apam meg annak idejen az oszeset begyujtotte 😊 Igaz video de a minoseg nem rosz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evil
Ja, edk2 n fent van az osszes es meg ingye is van.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
dakotan fent van 4, de jon a tobbi is, en mar lenyultam 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ricsi1
nekem van 3 4 órás kazettányi tom &jerri

FrezeR
és azt nem tudod melyiken?

0ppika
Valamelyik warezen fentvolt az összes!

http://epica.nl

Factor_007
még most is az 😊

Kori
az egyik legjobb rajzfilmsorozat volt

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

zaki
nekem anno megvolt az összes része aviban (100tizenvalamennyi rész asszem), vmi 5 giga volt összesen, csak letöröltem helyhiány miatt õket, amit azóta is bánok

spyderco
Egy DVD ~3700 Ft ez még aránylag olcsónak mondható elnézve a többi film árát iagzából azért kerül sokba mert sok dvd-t kell megvenned. Próbáld meg megszerezni aviban.

http://www.o-store.hu

Oldal 1 / 2Következő →