22
Csináltunk egy MODot és bemutatót akarunk csinálni hozzá
-
Ödönke05 #22 a haveromnak se vesz fel a fraps hangot. de neki jo gépe van. tehát az uj verzio kell. nekem ez van meg és vesz hangot: FRAPS.v2.5.5.Build.4430.-.Retail.[shareprovider.com].rar -
Lesusius #21 A poén az, hogy gyengébb gépen, gyengébb videókarival (GeForce3) 19-24 fps-t produkált. És azóta volt processzor, memória és VGA "upgrade" :D. -
#20 Ha a géped nem birja akkor sajna mindegy. A frapsen kivül nem ismerek én se mást. -
Lesusius #19 Császtok! Nem tudtok 1 olyan progit, amivel a gemból tudok videót felvenni hangal 1ütt? A Fraps megvan, de valahogy nem komálja az Ati-mat és az a 10 fps kicsit kevés. Valami olyat mondjatok, ha lehet, ami 60 fps-t tud (a lassított jelenetek miatt ;)) Válaszotokat előre is köszi! -
#18 jah bocs.. Na megegyszer! -
#17 404 -
#16 Még nem hivatalos a sziget. Szóval még ne ilyedjetek meg ;) Nah szóval a film. -
#15 Kösznöm a segítségeteket sikerült megcsinálnom.. Mindjárt belinkelem az eredményt :) -
Chaos Mad #14 amit felveszel frappsal, azt movie makerrel rakd össze egy filmmé. abban lehet állitani hogy milyen minöségbe akarod, igy lehet csinálni egy 4 perces videot ami 6 mb-s. de lehet jobb minöségü 30mb-st is csinálni pl. :) -
#13 nfs oldalon van egy fraps móvikat tömörítő prog
[mutko látta] -
#12 VirtualDub+Divx5.valamennyi+crack a barátod -
#11 virtualdub-bal simán össze tudod nyomni -
#10 A Media Makert tudtam hol van de azért köszi. -
#9 start menu programok kellekek movie maker.... vagy kellekek/szorakozas/movie maker.. azzal probald meg -
#8 Találtam egy programot levitte 13 MB-ra.. Csak nem találtam még hozzá cracket és van a közepén egy nagy bélyeg... -
#7 a fraps nem sokat tömrít a videon
egy 2Gb-os fraps video tömörítve 150 mega max
keress valami divx, vagy hasonló tömörítőt, az tudom tanácsolni.
-
#6 vedd fel sima digi fenykepezovel toltsd fel es winfos movie makerrel csinald meg.. -
#5 Az volt a baj ,hogy elnéztem amikor azt írtam ,hogy zárják be.. Azért kérdeztem mert egy havernak sikerült már 2 MB-ba sűríteni egy hasonló filmet ami 40 mp-s.. Csak nehéz elérni ,mert németországban lakik és mostanában nincs bejelntkezve az MSN-be.. -
#4 Viszonylag jó helyre nyitottad szerintem. De fogalmam sincs mit tudsz tenni, én felvenném digitális fényképezővel/kamerával a képernyőt :) -
#3 Vagyis mégsem.. Gondlolom most meg van a véleményetek rólam. -
#2 Plz zárjátok be mert rossz helyre nyitottam.. -
#1 Hello!
Néhányan csináltunk GTa:VC-hez egy modot. (még nincs kész teljesen és nem is hivatalos, egy sziget adunk hozzá az eddig meglévőkhöz) Szeretnék csinálni hozzá egy bemutató filmet. Mit ajánlotok ehhez? Már próbáltam a frapsot de az egy kicsit sokra hozta ki minimum beállításon is..(195MB) Meg kéne szerintem egy film szerkesztő progi is ehhez.. Mit ajánlotok?