2214
-
#94 szépek
milyen géppel fotóztad? -
#93 itt régen voltam -
#92 Melk -
#91 Hehe -
#90 Halstatter seeGossausseeEz is -
#89 mint anglia? "most rossz az idő, nem megyek - hívj egy fél óra múlva :)" -
#88 Változó, a szó szoros értelmében! Képes volt eleredni 1 óra alatt. Máskor verőfényes napsütés. És ahogy igértem fotók: -
#87 -
#86 -
#85 -
#84 -
#83 a cél ottvan az alcímben
és bazi nagy görög képeket fogok berakni P -
#82 nem piszkálódtam, csak megjegyeztem, hogy jelenleg fotótopicként működik a felület :)
(de legalább tudom mi a célod vele :) ) -
#81 nem kell
de piszkálódni sem -
#80 ez csak egy példa volt
eddig meg az volt a bajod, hogy más képei
senkinek sem tilos képeket beraknia
és igen több a betű, de nem fogok magammal beszélgetni
kötekedő alak P -
#79 plusz abban a topicban ránézésre több a betű, mint itt :D (meg teljesen más közönség látogatja, meg még sorolhatnám...)
úgyhogy egyelőre ez itt egy Breki képei topic :D -
#78 azért, mert máshol másoknak tetszik és bejön valami, akkor nekem miért kellene? :D
(mellesleg a zindekszről a "dizájn"váltás okán leszoktam) -
#77 látom még mindig nem érted
Érdemes az index utazási fórumait megnézni
Ha meg nem akarod nézegetni ne nézegesd.
klikk -
#76 azokat se nézegetem...
elég nagy a wanderlust bennem, és eleget láttam már, hogy tudjam, bármennyi idő és pénz nem lenne elég mindent mindenhol megnézni, ami érdekel. ezen még 70 kép nem sokat javít :D -
#75 nem egészen értelek
pont az lenne a célja, hogy megmutassa merre érdemes menni miket érdemes megnézni
Érdekes módon ez az indexen jól működik, sőt tavaly és tavalyelőtt is nagyon sok hasznos és fontos információt szereztem be onnan.
A képek egy része amúgy saját csak nem akarom mindig a saját képemet mutogatni mint egyesek :-)
Amúgy meg nem értem miben különbözik pl egy jó autók, csajok, vagy házak topictól.
Az nem fájdítja a szívedet?
Érdekes felfogás -
#74 #65: járok én is, voltam is, de most azért, hogy a saját szívemet fájdítsam, hogy "ide is kellene menni" vagy "még másfél hónap mire indulunk"... és mások által készített képeket rakosgassak be... no mindegy :) ha megjöttem mutatok 2-3 képet, de előre... -
#73 reméljük P -
#72 Útközben ittis megállnánk
-
#71 jó lehet :) -
Sveti Stefan, szállodakomplexum -
#69 A Kotori öböl a Lovcen-hegyről
A világörökség része.
Európa egyik legszebb helye
-
Jaz Beach -
#67 mmmmmmmmi ez? -
#66 Idén ide szeretnénk menni
-
#65 "Breki"
ha már más nem jár jó helyekre P -
#64 breki fotótopicja a horvát (és egyéb) tengerpartokról :) -
#63 -
#62 -
#61 -
#60 -
#59 -
#58 -
#57 -
#56 -
#55 "Szia!
Nagy nap ez a mai! Zsófit ma engedték ki egy albán börtönből. Elég megdöbbentő történet. Zsófi a tengerparton nyaralt és monokiniben napozott egész nap a parton. Kitalálta, hogy nem veszi fel a fürdőruha felsőt, és félmeztelenül megy be a városba enni valamelyik étterembe. Kb. az utca közepéig jutott, amikor lekapcsolták a rendőrök és kihallgatták. Volt minden cirkusz, a vége az lett, hogy Zsófit csak másnap reggel engedték ki. Egyszerűen nem értem, hogy lehet Zsófi ennyire hülye. Miért megy egyáltalán Albániába és miért vetkőzik félmeztelenre a városban. Mondjuk jó kaland mert most nagy a szája, hogy mekkora hős.
Zsófi mondta, hogy majd fussunk össze és elmeséli a részleteket. Azt nem tudom, hogy a börtönben felöltöztették-e a rendőrök vagy úgy hagyták, ahogy találták. Na mindegy, ez már csak Zsófira tartozik."
Eszter