Utazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valószínûtlent csak azért írtam, mert ez laptop, nem PC. Bár mindegy, ha elromlik, hát elromlik, ez van. A PC-vel is megtörténhet...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
másrészt látod mi történt.....
Erõsen ajánlom áttanulmányozásra az Index horvátország topicját.
sztem felelõtlenség, fõleg azok után amit most írtak, de te tudod
mellesleg a notebook már megvan, így azt sem venni, sem kölcsönkérni nem kell
[/spam]™
Sajnos nem tudunk kölcsönkérni, 2 plusz kártyát meg fölösleges lenne venni.
Persze, ki lehetne iratni, de mi van akkor, ha egy helyet sem találsz, ahol van XP?
Szerintem nem kell félni annyira, azért figyelnek a nyaralók egymás cuccaira úgy-ahogy.
GOndolom CD-re DVD_re íratás se olyan marha drága csak ott vigyázni kell.
sztem két három kártya amúgy olcsóbb egy laptopnál P
és azt kölcsön is lehet kérni mástól egy-két hétre
Egyebkent mire vagy meg kivancsi?
egyrészt ilyen helyekre nem viszünk ilyet, sokan írják hogy éjjel elemelték
meg amúgyis két három memoriakártya simán elég és CD-re is lehet iratni.
Mondjuk ez szintén rizikós
de amíg nem voltam Hawaii-on, addig azt sem tudom hasonlítani semmivel 😞
[/spam]™
Minket tavaly szM-oról is volt aki le akart beszélni aztán az egyik legszebb hely a világon. Amik meg itt terjednek annak a fele sem igaz.
elnéztünk Zadarba is, ami szintén csodaszép volt 😊 ugyanúgy, mint a sziget 😊
[/spam]™
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Horvátban az a gond, hogy most divat odajárni és kezd ugye tömegnyomor lenni.
"hat en nem maganszervezessel mentem, de azt tudom, hogy igy is lehet apartmant foglalni az utazasi irodaknal viszonylag olcson.
szoval. a kaja tok jo arban van. van egy etterem a foutcan, ahol 5-6euroer komplett vacsorat lehet venni ( a cukraszda kornyeken). Asprovalta kicsi hely, a tengerpartja akarhonnan nezve is tok kozel van, a falu -mert szerintem falu-mogott hegyek vannak, ahol nagyon jot lehet kirandulni. a kozelben rengeteg latnivalo. nem olyan messze van a Halkadiki felsziget sem, ami kesz csoda, berelt autoval is nagyon olcso (5mentunk berelt autoval, benzinnel berlessel egyutt kb. 400km tettunk meg es fejenkent, kb. 10-15eurot kellett fizetnunk). Asprovaltaban is lehet meg berelni motort, biciklit, de a kornyezo falukban is (szinte osszenott egy ket kornyezo faluval). nem messze van Tessaloniki (utalom), Kavala (nagyon szep), Tassos szigete, ahova komppal lehet atjutni Kavalabol. mindegyik nagyon jo kirandulo hely. Asprovaltanak hosszu, homokos, enyhen melyulo a tengerpartja. ha jo idot fog ki a koma, akkor nagyon jokat lehet strandolni, gyonyoru hely. vannak ejszakai szorakozo helyei.
Tudni kell egesz gorogorszagrol, hogy 12-13 kozott minden bezar -talan egy ket boltot kiveve- es kb. 16-17 kozott nyit ki. a kave nagyon draga, ha kavezos a koma, inkabb vigyen nescafet, es ha megis valahol utkozben akar inni, akkor mindig nescafet kerjen, mert borzalmas a gorog kave, plusz 2euroba kerul a nescafe is, meg a rendes is. arban mindegy.
"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
aki viszont volt Dubrovnik-ban visszavágyik.
Egyszerûen utánozhatatlan a hangulata.
Persze egész Horvátországnak az.
DE Regúza a gyöngyszem.