Új trójai vírus terjed az interneten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ShadowLord
The Trojan horse TR/Drop.Delf.DJ.4 na nekem ilyen van tudok egy progit ami leirtaná nekem sürge lenne!😊

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Szerintem az Opera a király én azt nyúzom.

[HUN]PAStheLoD
énis énis 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
pedig co.hu gyorsabb .. de hát ugye aki ríl-szélessávon fexik annak hijába mondja az embör

Hat korulbelul del ota buszke Firefox felhasznalo vagyok 😊

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

MyIE2: Nem IE alternativa, hanem az IE motorjat hasznalo "skin". Nem fog megvedeni ettol a virustol

Frenzy: Itt nem kell nyomkodni semmit, nem ker ra engedelyt, hogy installalhassa magat... mar akkor is megkapod a virust, ha csak ramesz egy weboldalra.

Egyenlore hasznaljatok valami igazi alternativat (Mozilla, Opera) es nem lesz bajotok... bar ki tudja, hogy a kovetkezo problema mikor fogja felutni a fejet... en asszem maradok a Firefoxnal veglegesen.

Y
jesszus ;-)
eltartott egy ideig amig rajottem anno, hogy lehet .com -ra es angolra allitani. mostmar kapasbol megy 😛

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

comet
en google.co.hu-t irok kapasbol 😊

Bar magyarul is utalom 😛
Meg gondolom te lengyelul 😛

comet
jah...

Egesz biztosan. De a googlerol szolva, nekem pl. egybol finnul indul, ugy kell lebeszelni rola 😛

comet
Miert, biztos van finn mirrorja is a google ellenes oldalaknak :]

Comet, ne keverjel mar bele mindenbe 😛
Amugyis, nalad mar azt sem lehet tudni, hogy milyen nyelven gondoltal rakeresni ... netalan esetleg lengyelul?

comet
tudod, frenzy beszél angolul 😊

Your search - "Google az egy szemét ceg" - did not match any documents.

comet
Ez benne van a mozillaban alapbol es meg nem is gyujt adatokat. Google az egy szemet ceg, ha nem hiszel nekem keress ra 😊

Kösz srácok a sok ötletet, most már csak azt kell megtudnom, hogy honnan tudom megszerezni ezeket. Egyébként a google toolbart feltettem és nagyon zorall, de azért kipróbálnám az operát is vagy valamelyik másikat is ha megmondanátok honnan lehet ingyen megszerezni.
firefox .. mostmar en is kiprobaltam

comet
mozilla

PetruZ
MyIE2
Szvsz a legjobb IE alternatíva, beépített és nagyon könnyen szabályozható popup killerrel és tartalomszûrõvel, meg egy csomó egyéb hasznos dologgal. Ja, és ingyenes ez is.
Esetleg elolvashatod, mit irnak install kozben, nem csak nyomogatod az IGENeket, kedves PAS 😛

A google toolbarnak ket mukodesi modja van, az egyik, ami korlatozotabb, nem kuld infokat a googlenek. A masik, amikor tobb funkcio el benne, kuld infokat a googlenek. Azt irjak, hogy anonimek az infok, es azt kuldik el, milyen weblapokat nezegetsz. Ezzel szereznek tovabbi adatokat a pagerank technologiajuknak.

a mozillában lévõ browser-t kiszedték és abból lett a firefox, a mozilla levelezõjébõl meg a thunderbird.

magyarul mozilla = firefox + thunderbird (most kihagytam a irc kliens-t meg egyéb nyalánkságokat)

mozilla sajnos nem tud külsõ mail progit meghívni, csak a sajátját.

mellesleg opera rulez. (vagy inkább a szabványokat kéne támogatni)
[HUN]PAStheLoD
és gugli túlbárba nincs spy ware ? mer serényel akar konnektálni googlehoz..

[HUN]PAStheLoD
na akkor ha már úgyis fel akartam rakni legújabb operát ... 😄

opera

Yv@n: Ugy latom te hasznalsz Thunderbirdod, meg tudod nekem mondani, hogy mi a kulonbseg a Mozilla Mail es a Thunderbird kozott, mert nekem nem sikerult rajonnom a Mozilla siteot nezegetve. Ugyanez lenne a kerdes a Mozilla bongeszo es a Firefox kozott is, vagyis miben ternek el?

Probald ki a Google toolbarjat, az ingyenes, es nagyon jol blokkolja a popupokat. Arrol nem is beszelve, hogy utana kozvetlenul IE toolbarrol lehet google keresest futtatni, ami meg hasznos is. Ez megtalalhato a http://google.toolbar.com cimen.

De vannak mas Windowsos popup blokkerek, nemelyik ingyenes, a legtobb fizetos.

Thunderbird-el mi baj?

Tényleg srácok mondjatok egy fasza böngészõt amiben pop-up killer is van, vagy egy olyan programot ami bezárja a pop-upokat az explorer mellett.
Az tényleg jó, de akkor inkább Mozilla, mert úgy a levelezéssel sincs gond.
[negativ] Les
jaja

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Seaweed
Firefox rulez!