474
Crazy Boys :: http://crazy-boys.atw.hu :: Vár az örület !!!
-
#267 Hi!
Hát kösz :))
Látom észrevetted,hogy már müködik az oldal is!!!
CRAZY BOYS WEBPAGE -
#266 Hi!
Hát ti nem vagytok normálisak :)))
SzvSz jó lesz ha kész lesz!
Én leszek az első aki megnézi!!! :)
Sok szerencsét!!!
REMÉLEM TÉLLEG ÍRJÁTOK MAJD MIKOR FORGATTOK AZ OLDALON!
KÜLÖNBEN jó ÖTLETNEK TARTOM a forgatási naplót!!!
sok sikerttt!!!
kira a crazyyy!! -
#265 mindenféle az egyben van, de azon kívül egyetértek! -
#264 Ha akarják, akkor úgy is csinálják, szal nem számít mit is mondok! -
Xboxman #263 szerintem nem kéne őket bátorítani,így is elég lököttek szegények -
#262 Tőlem azt csináltok amit akartok, de minden féle állatot hadjatok ki. -
#261 Tom, hogy nem JackAss, de én úgy hívom már a barmulást, hogy JackAss-ezés!:))
Egyébként van már CrazyBoys nevű csapat, és a JackAss-es steve-o alapította... Olyan, mint a wild boys, csak abban gördeszkáznak! -
#260 szia!
köszi!
hát werk film sajnos nem nagyon lesz mert ezt is egy szar
dig.fényképezővel vesszük :((
de ha minden igez jövőre már mini.dv -nk lesz és akkor azokhoz a projectekhez már werkek is lesznek ;)
a kutyásat nem is csináltuk meg, különben elöszőr nem tudtam mire gondolsz :)
U.I.:
EZ NEM JACKASS!EZ CRAZY-BOYS!
It's not JACKASS!It's CRAZY-BOYS! -
#259 Hali!
Jók a trailerek, csak az a pisa ivás már nagyon lejárt dolog!
Állatokkal meg ne szarakodjatok, mert vagy javító-nevelő lesz belőle, vagy valaki jól megver titeket, egyébként is abban nincs semmi humoros, ha szegény állatot bántjátok, vagy elveszitek a gazdájától stb...
Tavaly mi is Jackass-eztünk egy csomót a suliban, de már nem igazán merek ilyeneket csinálni, mert engem már felelősségre vonhatnak!
Addig baromkodjatok, amíg lehet!
Szal, ha ez örömet okoz nektek akkor sok sikert és jó munkát a továbbiakhoz...vigyázzatok magatokra!;)
Várom a werk filmet!:))
Byez! -
#258 -
#257 a háztetőset nem mi csináltuk valaki belödte magát és kiugrott.... én csak lefotóztam mikor a mentők ottvannak.... -
#256 És ki ugrál a háztetőről? Vagy ez hogy van? Te lentről filmezed? -
Devla #255 Ugy konnyu, ha a tobbiek vegzik a piszkos munkat. -
#254 Először azt akartuk! de nem az a célunk,hogy átverjük az emberkéket ( én csak cameraman vagyok!nem én pisim) -
#253 ezen csak en rohogok. errefele ez egy beszolas.
de ha nem teccik akkor furodj meg ;] -
#252 minek? nem tűntek retkesnek, szal nem vágom ebben mi a vitzes -
#251 :DDDD -
#250 DBoy!!! szerintem furodjetek meg!!!
FFFFFFFFFŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSS -
#249 így van, ilyen tippetek nem kell adni -
#248 Lánchídról duplaszaltó? -
#247 Ha nem tudtok jókat kitalálni, akkor minek is produkáljátok magatokat? Nem emléxel, ebből nagy gazdagságot vártatok...Akkor kell hogy legyen valami a tarsolyotokban!
Egyébként lennének nagyon frappáns ötletemim mivel hogyan mit csinálj, de nem akarok felelősséget véllalni azért ha te, vagy valamelyik féleszű suttyó haverod kinyiffan! -
#246 errol reszletesen Kutyikat kerdezzetek -
#245 kulonben DBoy, ha lenne egy kis eszetek, akkor csinaltatok volna a pisiddel hasonlo szinu teat, es aztan azt nagy elvezettel lehetett volna meginni, csak egy ugyes vagas kellett volna hozza -
#244 nyulbogyo eves
-
Xboxman #243 ne kelljen... -
Xboxman #242 ugráljatok le a tetőröl de valami jó magasról!Nem kelljen már TB-t pazarolni rátok.... -
#241 Sziasztok!
Akinek van kedve adjon ötleteket miket csináljunk mert nem nagyon tudunk jókat kitalálni :((
(PLS VEGYÉTEK KOMOLYAN)-(AKI NEM AZ KAPJA BE) -
#240 Az egyetlen ami jó benne, az a második video zenéje. Amúgy elég gyenge...És még én csodálkozok, hogy a fiatalság egyre kreténebbé válik. -
Xboxman #239 "vár az örület"
mék a jelszavuk is koppintás:) -
#238 Ember, ti aztán igazán sérültek vagytok, de ha nektek ez jó akkor nyugodtan csináljátok ki magatokat. De a Jackass-t ebbe ne keverjétek bele. De hogy a szüleitek is ennyire felelőtlenek "röhögtek rajta" hát ez az igazán elszomorító. Ezekszerint volt kitől örökölni a nagyszerű értékrendeteket. -
#237 beteg... -
#236 ajánlom figyelmetekbe Kutyikát, neki is van egy száma: nyúlbogyóevés -
#235 Ha forgalmazni szeretnétek akkor kellene felhatalmazás az utcái forgatásokhoz,nem? -
#234 ezeket meg senki sem kuldte el a szanalmas.hu-ra???
mert oda illenek
de legalabb van uj alairasom... -
#233 a futyid nem ragadt be az uvegbe? kar
pedig az lett volna am a szep :))))))
ahogy a korhazban levagjak rola a flakont -
#232 szerintem nem kicsit vagytok serultek
de az RTL Klubba bekerulhettek, ha nektek az kell -
OPM #231 loál :D -
#230 elég meglepő hogy itt senki sem érti az iróniát -
#229 NEM... -
#228 Ugye neked az xDS nevű gyerek itt a 225-ben véletlenöl sem haverod...Vagy esetleg te magad más néven??? Ugye nem....