474
Crazy Boys :: http://crazy-boys.atw.hu :: Vár az örület !!!
-
#25 Mi? Érdeklődve várom... :) -
#24 van :) -
#23 Ennek van az égegyadta világon bármi kevés értelme is? -
#22 Van egy ötletem!
Olyat nem akartok, hogy felgyújtjátok egymást, és ki bírja tovább? Vagy szájbakakiljátok a másikat, miközben az alszik? Az is jó móka, és milyen jó lenne nektek, ha ebből élnétek!
-
#21 Hát eddig a legnagyobb sérülés a rudon lévő lejövetellel és a fagyasztott hússal történt :D -
#20 Ezt nagyon gyorsan hagyjátok abba.
Mi lesz, ha valamelyikőtök komolyabban megsérül?
És ezzel kizárólag a Jackassnek ártotok. Ott profi kaszkadőrökkel, az ő felügyeletük alatt történik az egész. -
#19 Gratulálok! Tök egyedi, és annyira, de annyira menő dolog ez!
-
#18 van egy jani nevű csávó... köztünk :) -
#17 ezt te csináltad? :D -
#16 htx -
#15 Coool!:) -
#14 Véletlenül nincs köztettek egy rasta hajú, Jani nevezetű csávó?:) -
#13 egy részbe bele lehetett volna tenni bátyámat..
20-30 húsz * húsz centis üveget tört be egymásután kézzel..
a maaarhaa
:D -
mer unatkoztam :D -
#11 De figyeljél arra, hogy az APEH megkerülésével ne áruljatok semmit, mert rátok szállnak. Kell akkor egy vállalkozó/cég, akinek a profilja a videók, pólók, sapkák stb. árusítása. -
#10 összedobjuk!
5en csináljuk !
ELOSSSZUK!!! :D -
Chaos Mad #9 és ezt miböl finaszirozzátok? -
#8 hát!árusítani fogjuk :D
lesz Crazy Boys poló,sapka,dvd,vhs,bögre,egérpad,poszter és stb .hu ... -
Chaos Mad #7 azt én is tudom :) -
Chaos Mad #6 és eladjátok? 12-14 évesen? vagy mi a cél? :) -
#5 Crazy Boys = Örült Fiúk :) -
#4 Igen!
Először Jackass.HU volt.
De gondoltuk inkább kitalálunk valami újat :) -
Chaos Mad #3 jackass? az király sorozat!!!! mi is toltunk egy két durvaságot :DDD
ez micsoda ez a crazy boys? ti csináljátok? -
#2 Várom azok jelentkezését akik segítenének elkészíteni Crazy Boys feliratokat meg ehhez hasonlókat csak a név kiírása érdekébe :D -
#1 Sziasztok!
Crazy Boys: Vár az örület címmel fog "megjelenni" egy jackass féle cucc : 60 perces : ha nagy sikere lesz menni fog a folytatás és jobb,jobb minőségbe lehet majd kapni!
kérem írjatok véleményeket,hogy ti venétek e MAX. 2000FT os áron (DVD:SVCD,VHS).
Bemutató jeleggel lelehet hamarosan tölteni pár videót!
lényege az lesz,hogy 12-14 éves korosztály milyen hülyeségekre képes! pár példa ami már elkészült vagy most fog holnap készülni: fagyasztott húst rádobni a másikra erőből,lépcsőn lejönni egy deszkával, boxeral,rotival megkergetni magunkat,10-15 m vasrúdon lejönni ruhával,a buszmegállóban mikor megérkezik a busz üldözni a másikat zacskó a fején és boxer - zokni,cipő,felső .. stb nélkül!
Véleményeket,kritikákat várom!És hogy ti vennétek e ha neten is forgarmazásra kerülni a siker és a vélemények miatt!
Üdv: DBoy(Rendező,Operatőr,Tervező)