F500i a Sony Ericsson és a Vodafone kínálatában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vodafone sajna lekorlátoza a mobilokat vagyis
Live! telefont hogy jó lovét szak....le egy mp3 zene
kb 500 ft csak levédet mp3 tudod bárhova rendelni
utoirat vacak a Live telefon semit nemér!!!!!
mp3 csakmagadnak jáchatodle ???
SonyEricsson live! hogyan tudom beteni az mp3 zenét
ébresztönek és egyebek hez ha nincs levédve sajna
nemtudom betenni a zenét valami progi kéne hellp
utoirat Vodafone Live! sajna terjesztés korlátozott
lehet betenni [email protected] <#worship><#email><#fejvakaras>
SinClaiR
A Vodafonosoknak ez is megteszi.. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Szerintem te másik típust néztél.
Példának okádék

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Jujderanda. 😊

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

The camera features a 4x digital zoom and its 128x160 pixels, 65,536 TFT colour screen presents video, images and games with great clarity and resolution.

Forrás: http://www.sonyericsson.com

tudok olvasni....ezért használtam olyan hangsúgy hogy látszódjon HOGY A CIKK ALAPJAIBAN HIBÁS
"kijelzõ pedig 128 x 160 pixel felbontású."
jah és tud mp3-mat is lejátszani, de hogy csengõhangként is azt nem tom
Jah és a kijelzõje a k700-bõl való 176x220, ami már príma azért
Azt nézzétek hogy kb olyan árban lesz mint a Sagem MyV-55 vagy a Sharp GX15, vagyis kurvaolcsón juthatunk relative jó telefonhoz....
Amúgy a cikk finomanszólva is hiányos: van rajta infra, a cikkíró nem ismeri a QuickShare fogalmát:" például a telefon oldalán külön a fényképezõ mûködtetésére van egy gomb, és a felhasználó interfészen keresztül könnyen, és gyorsan meg is oszthatóak, elküldhetõek az így készített képek"
Amúgy lesz nem vodás változata is K500 néven...
jah és tesz a www.mobile-review.com -on, azon a képeken már sokkalta igényesebb
bld
osztom a véleményed elég gagyi a formája és tényleg nm tud sokat mondjuk a 10Mb memória az nm rossz....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

0.3 megapix...:/ Ráadásul még nem is egy szép telefon. Nem tudom kinek kellhet ilyen.