36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#8699 hy mindenki.
nekem az a problémám hogy letöltöttem egy fájlt de nem tudom hova rakta. rákerestem de úgyse találtam. készforrások között még ott van. please help! -
algopyrin #8698 Ha mindenképp torrenten akarod megosztani, akkor kulabácsi jól mondja, szükséged van egy trackerre, ami koordinálja majd a letöltőket. Azureusban és uTorrentben van beépített tracker, add meg azokat tracker címként.
Azureus FAQ: Embedded Tracker
Does uTorrent have embedded tracker? -
#8697 hát ha jól vágom, akkor fel kell tenned egy trackerre elötte, így nem fog menni, de nem vok benne biztos!! de ha feltolod egy oldalra akkor onnan tuti h le tudja majd szedni... -
#8696 Rengeteg a hozzászólás és kerestem megoldást a problémámra de nemtaláltam. Valaki tudna nekem segíteni? Kezdésnek csak egy képet szeretnék megosztani, tehát az Azureusba Fájl->Megoszt. Kijelölöm a fájlt, majd megjelenik a feltöltések listájában. 0 Ügyfél..stb. Mit tegyek hgy egy ismerősöm ezt a fájlt letudja tőlem szedni úgy hogy én csak egy torrent fájlt küldök el neki, és azon keresztül. ? -
Newfronter #8695 A fejlécben meg ez van: The Police Bay -
#8694 Valakik csalnak betonon. Az arányom 0,315 volt, ergo pont nem leszek kihajítva. Most pedig 0,291, és egy hete semmit sem töltöttem. -
#8693 é sok ujdonságot nem látok... -
#8692 Piratebay újra talpon van :)
érdemes megnézni az új képecskéjüket szerintem egész jó lett :D -
rothfb #8691 Kulabácsit jobb lenne, ha békében hagyná mindenki, mert nekem pl nagy segítség volt! Szal nem kéne szadizni. Büntipontot meg nem érdemel! Más ellenben... Szóval Kulabácsi segítőkész és rendes ember! Bocs az Off-ért!
-
#8690 Bélyegkatalógus 2006 - Hunstamps 2006-hoz nem tud valaki adni egy torrentet? Vagy más is jó, csak kellenne a progi. Egyszer leszedtem E-ről, de kiírva hiba keletkezett benne.... :-S -
#8689 sztem nem, eddig nem láttam még ilyet, pedig elég sok jogsértő progival taltam már.... -
Bankrupt #8688 Na ezt most nem igazán értem.
Torrentre tulajdonképpen azt töltök fel amit akarok, ha nem brutális, véres, meg ilyenek... De jogvédelemről, meg illegalizálásról nem igazán olvastam sehol se, hogy nem lehetne valamit ilyen okból felölteni. És egyébként is gondolom nem azt töltik fel az emberek, amit boltban megvettek....
Ha ez így van, tehát bármit feltölthetek, akkor miért másolta be a mittudoménmien adatvédelmi istentudjahanyadik paragrafusát a torrent kommentjébe? Ez a komment törölve lett, de azért be akarok bizonyosodni hogy holnap nem ba*nak ki innen is. -
#8687 jah majd akkor szóljatok, ha épp működik vmi.... -
zsotee #8686 Na, szokás szerint megint széthullott az endless trackere, tehát bármit töltesz le illetve fel az nem lesz elszámolva.
Hozzák a formájukat :)))) -
tomo #8685 es?
egy ideje mar barki vehet barmilyen top domaint.
pl a TV adok eloszeretettel hasznaljak a .tv top level domaint , ami meg tuvalu orszaghoz tartozik...
az a prq.to biza sved szolgaltato, nezd meg a piratebay.org on a leirasokat/hireket... -
#8684 Ha ez a PirateBay trackere, akkor bizony nem sok köze van Svédországhoz. Ugyanis a domain végződése to, ami Tonga -t. -
#8683 estét
Tudna vki segiteni ?
Leszedtem 1 filmet 2cd-s.
A bibi hogy az első cd-t szépen lejáccom de a másik hibával kilép.
Felmenntem a torrent oldalra ahol irják a jelszót a 2-s cd-hez.
Hol tudom a jelszót megadni ?
A film kiterjesztése avi.
pls help.......... -
#8682 A három admint (egész pontosan a két admint és a jogi tanácsadójukat) már tegnap rövid kihallgatás után kiengedték. A Piratbyrån mellett több más oldal is – ártatlanul – áldozatul esett az eseményeknek, lévén a rendőrség engedélye az egész PRQ-ra kiterjedt, hogy onnan elvigyek a Piratebay szervereit. Bár a szerverek megfelelően és egyértelműen fel voltak címkézve a hatóságok “túl lelkesek” voltak és a szervereken kívül több technológiai eszközt is elvittek… gyakorlatilag kipakolták az egész termet. (A PRQ időközben közleményben tudatta, hogy dolgozik a probléma elhárításán, ideiglenes eszközökkel pótolják a lefoglalt eszközöket és pert indítottak a svéd állam ellen saját maguk és ügyfelelik kártérítése érdekében.)
Egy interjúban a TPB képviselője elmondta, hogy van “B” tervük és “nagyon csalódott lenne” ha egy héten belül nem működne újra az oldal. (Elsősorban különböző országokban elhelyezett tartalékokban gondolkodnak.) Elmondása szerint gyanítják, hogy az Antipiratbyrån félrevezette a rendőrséget az oldallal kapcsolatban és dolgoznak egy jogi megoldáson is.
A lényeg azt hiszem a vastagon kiemelt mondatban van -
#8681 nah asszem én ebbe inkább nem megyek bele, nincs kedvem a büntipontokat gyűjtögetni, szal felőlem fel is robbanhatsz, igazából leszarom...te sertés!!! -
tomo #8680 igazabol serto volt?
ehhe, hisz sértésnek szántam te sertés!
nezd meg mire valaszoltam , es gonmdolkodj el.
(gyk. "hehe , nekem ugysem szamit, megvannak a kis helyeim, atobbit felolem mind be is csukhatjak" ) -
#8679 különben nem vok olyan h csak a magam bajával foglalkozom, szoktam segíteni is elég sokat, szal igazából sértő volt a hsz-ed...:D -
#8678 nem is akartam!!:D de persze sajnálom azokat akiknez ez gondot jelent.... -
tomo #8677 ugyanaz , mint dc a passziv mod.
tuzfalon kell beengedni az azureus altal hasznalt port forgalmat tcp es udp protokollon egyarant.
vagy routeren portforwardot csinalni
www.portforward.com -
#8676 és mit jelent az hogy nat probléma? -
#8675 igen kösy. 4 szálra volt beállítva :). -
tomo #8674 a nevleges sebesseg 80 % ara, vagy kevesebbre, figyeld, hogy no e a letiotlesi sebesseg.
( meg lenyeg , hogy legyen elég seed=feltolto es minél kevesebb leech = letöltő jusson rajuk ) -
#8673 jah meg 1-2 jó torrentes honlapot isa ajánlhatnátok ha van. -
#8672 Hogy és mennyire korlátozzam? -
#8671 A feltöltsét korlátozd be, valamint torrentnél, nagyban számít a letöltési sebességed a többiek feltöltéséi sebességétől is. -
#8670 üdv mindenki! én most szettem le az Azureus-t de nem tom hogy kell e valamit beállítani. Átlagban 10k-val szedek de jobb a net kapcsolatom ennél. kell valamit beállítani rajta h gyorsabb legyen? -
Visor #8669 Szerintem a PB újra meg fog alakulni előbb vagy utóbb. Ha nem is alakul meg újra, akkor majd jön helyette más. Addig is éljenek a magyar trackerek! -
tomo #8668 nem is gondoltuk, hogy el tudsz tekinteni a saját kis belső szükségleteid kielégitésétől... -
#8667 hát akkor marad a majom, a bithu, az endless(?) meg a többi, szal számomra semmi veszteséget nem jelent, nem töltöttem mininováról:D -
#8666 Bizony, bizony. A Mininova, TorrentSpy, IsoHunt és társai csak gyűjtőoldalak (nincs saját trackerjük), s most hogy nincs PB kisebb lett ezen oldalak tartalma. Tehát nem is oly kicsi a veszteség . Reméljük a legjobbakat :) -
tomo #8665 biza ez a piratebay.
http://tracker.prq.to/announce
akkor bizony mininova csak egy index oldal. semmi tobb, trackerek nelkul semmit sem er.
szal ennyit arrol , hogy a veszteseg nem nagy. -
tomo #8664 biztos, hogy a mininova tracker?
sztem a piratebay trackeret hasznalja/ta.
http://tracker.prq.to/announce
ez a tracker kihez tartozik?
-
#8663 hát nem, mininova az sokkal jobb... -
#8662 Piratebay nem nagy veszteség. -
#8661 :DDDDDDDD -
#8660 majd ujraindul más szerverről...remélem