36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
r3ga #9263 jah az zzsolt volt . lehet rá szavazni itt : http://kiaparaszt.atw.hu/ -
#9262 ja és amugy ne higgyétek, hogy a m-ot véletlenül zárolták a jogvédők , az egyik user nyomta fel az oldalt, aki bizonyos videók feltöltése miatt feljelentést tett!! Az már csak hab a tortán, hogy ő is töltöget lefele illegális cuccokat -
#9261 A másik meg hogy lassan 4. napja hogy 1-2 nap múlva indulnak, szerintem lassan átírják "hamarosan"-ra. -
#9260 Én se kaptam tőlük semmi E-mailt hogy mi az átmeneti új címűk, magamnak kellett megkeresnem. Pedig még véletlen se gépelhettem el, mert ha jólemlékszem itt is küldtek E-mailban megerősítő linket, ami nélkül nehéz regisztrálni. -
#9259 #9169 lookold meg! amugy akkor nem valós mailt adtál meg! -
#9258 nem jött 1 se!!! lehet rám ne számítanak a jövőben??? -
#9257 nézd meg a mailjaid ott adtak pár linket ahol elérheted az oldalt! -
#9256 nem -
r3ga #9255 az aszfalton működik már a meghívás ? -
#9254 ez az emberszabású??? nekem az alapoldal még mindig nem jön be, te ezt hol találtad?? -
#9253 Lezárva. A [cenzura] - ot a jogvédők zároltatták, ezért egyelőre az szünetel, a harcok folynak, hogy azt mihamarabb visszakapjuk, viszont az oldalt át kell költöztetni egy másik szerverre. Úgy néz ki ideiglenesen kapunk egy szervert melyen 1-2 napon belül tovább tudunk működni, amint lesz további info azt itt fogjátok látni.
Ez azt hiszem mostmár hivatalosnak mondható (a letöltés oldalon taláhatjátok ezt) -
tomo #9252 például azért, hogy a bénábbak, 1 gépről csak 1 accountot csinalhassanak. -
#9251 1-2 nap????? mért, újraindul? -
#9250 a regisztrálós progamra? azt én sem értem... -
#9249 http://freedom.power-network.hu:85/regisztral.php
Erre miért van szükség? -
#9248 Jah, lassan letelhetne már az az 1-2 nap... -
csgj #9247 nem megy a makiparádé -
#9246 most általában max 16al tudnak feeltölteni, amivel aha csak te szeded azis 80óra, ajánlom tölts oéyan helyekről, ahol van külön feltöltő gép,
ILYEN VOLT AZ EMBERSZABÁSÚ!!! -
#9245 doglegy: ez per to per kapcsolat tehát egymástól töltenek az userek ha egy szimpla adsl-es feltölt egy dvd filmet akkor te tőlle az ő feltöltési sebességével tudsz szedni kb 12-20k-val ha ráakaszkodik még 5 ember aki szedi töle a filmet akkor 4k-val is szedheted akár! -
#9244 Hogyan lehet felgyorsítani a bittornado letöltési sebességét???
Vagy az servertől függ???
Mert eddig csak naon lassúakat találtam, pedig az internetkapcsolatom jó.
Erre szeretnék választ kapni -
#9243 ezek mind csak szabálysértések és ha nicns priuszod 20.000 - 3.000.000 terjedő pénzbüntetéssel súlythatnak. -
#9242 azért írtam oda hogy nem alkalmazzák!!! Mivel minden 7. szoftver legális eredetű! -
#9241 Kollektíív büntetésként lecsukás? Attól azért több eszük van. Előbb szabnának ki közepesen magas, és akár részletekben fizethető büntetést így kollektíven minden logolt IP tulajára, aztán velünk is csökkentenék picit az államadósságot, gyakorlatilag egy új, gyakorlottabb internetezőket sújtó adó formájában. Bár nem teszik ezt meg, ekkora vállalkozásba egy rendőrség se merne belevágni. -
rothfb #9240 Ilyen alapon a fél országot becsukhatnák. Először dunyikat kellene építeni, aztán lehetne csak büntetni. -
#9239 van joguk, csak nem alkalmazzák!!! elvileg mindenkit aki segíti, büntethetik és lenyomozhatják! -
greg971 #9238 Tévedsz erre van joguk ... nézz utána -
laca70 #9237 Köszi mindenkinek a hozzászólást. -
#9236 azt lefelejtettem hogy az oldalaknak nem az a céljuk hogy az összes csalót kiszürjék hanem hogy miniműálisra csökkentsék a csalók számát! én is ismerek rengeteg csalást és 1 olnan biztonsági rést amit néha még a nagy oldalaknál én is kihasználok! -
#9235 30e emberből kb 500 használ valamilnen manipuláló prg-t viszont az adatokat titkosíthatná ez igaz!
az oldalt amit találtam nagyon sokan rekizik és még negatív visszajelzés nem jött eddig! bár magánszemélyeket otthon nem zaklatnak csak úgy rendőrök házkutatáősi parancsal
-
tomo #9234 ez az elite defense szerintem valami kamu adathalasz oldal.
tul sokmindent akar tudni, es penzt kunyeral.
gyanus.
raadasul magyarorszagon digitalis szerzodesek es nyilatkozatok ervenytelenek. igy az a kijelentes is, hogy nem elnek vissza az adatainkkal.
az meg eleg gaz, hogy a suger torrent oldalak , ipt naploznak es nem titkositjak a filerendszert.
a csalokat ugysem tudjak elkapni manapsag, amikor tokeletesen utanozza a csalo program a kliens viselkedeset. valtozo feltoltesi sebesseg , hogy a legfontosabbat kiemeljem. -
#9233 minden rendszer logolja az ip-ket! ez alapján szokták szürni a dupla regeket meg a csalókat (dinamikus ip-nél is ki lehet szűrni)
Azonban senkinek nincs oka félni ugyanis a magyar törvények úgy szolnak, hogy akkor sértesz szerzői jogokat (károsítod meg a tulajdonost) ha profitálsz a kalózmásolatból tehát van a "vásárló" aki hajléandó pénzt kiadni a termékért van a z eladó aki eladja a kalózmásolatot és van a szerző! namost ha te nem lennél akkor megvenné a vevő a boltban az anyagot!
tehát ha pénzért terjeszed (profitálsz belölle) büntethető vagy azonban mint felhasználó nem! Lefoglalhatják a kalózmásolataid de nagyobb következménye nem igen lehet!
Azonban tudnotok kell hogy a házkutatási parancsal rendelkező rendőröket vagy köteles beengedni! És ami még nagyon fontos még mielött elkezdenék a házkutatást jogod van ügyvédet hívni és máshogy viselkednek a rendörök ügyvéd jelenlétében ugyanis csak módjával turhatják fel az othonod és ha van ügyvéd félnek hogy beperelik őket!
És egy jó ügyvéd mindent kimagyaráz szal....
//////////////// Reklám ///////////////////
http://defense.4242.hu/
ajánlom mindenki figyelmébe a fenti linket és elnézést ha az sg-t károsítottam a linkel de közérdekü közlemény sz.tem
//////////////// Reklám /////////////////// -
#9232 Én ugytudom hogy magyaországon nincs is joguk ilyenekt után nyomozni hogy adott ip ki nevén volt stb. -
#9231 nem mindegyik oldal linkje van a lap.hu -s oldalon, nézd meg jobban -
#9230 Tuti logolták, de nem fognak kimenni 30000 emberhez ha egyáltalán kinyerik őket valami nyilvántartásba. -
#9229 most akkor az END is kaputt? rendesen beleerősítettek -
laca70 #9228 Max7,
Arról van valami infó, hogy az állatnál logolták-e a bejelentkezők IP-jét ? -
#9227 Félreérted, nem mondom hogy rossz az a bittornt.lap.hu, csak annyit jegyeztem meg hogy paradox, hogy: a fórumon nem hangozhat el a neve egy oldalnak amire meg mutat fórumbanner által linkelt lap. -
#9226 ami felsorol 3 tucat torrent oldalt az az oldal úgy működik hogy szol az oldaltulaj hogy van ez az oldal és szeretné ha felkerülne! tehát engedélyt ad rá inenntől nincs miről beszélni! -
#9225 Csak megsúgom annak aki töröltetni akarja a topicból az oldalneveket, hogy előtt talán a topicbannerből kéne kivetetni a linket ami felsorol vagy 3 tucat oldalt, linkelve. -
#9224 Elöbbi bejön mibaj van vele?