torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A leggyakoribb okok amik miatt esetleg mégsem frissül a statisztika.
A felhasználó csal!
Túlterhelt a szerver.
Hibás kliens használata. (utorrent ha béta, akkor talán!!!!)
A felhasználó csal!
Túlterhelt a szerver.
Hibás kliens használata. (utorrent ha béta, akkor talán!!!!)
Milyen klienst használsz? Csak nem utorrentet?
Nekem a második találat:
http://www.zittware.com/Products/CDMaster32/Tutorials/CopyProtected_WMA_to_MP3.html
http://www.zittware.com/Products/CDMaster32/Tutorials/CopyProtected_WMA_to_MP3.html
Nézzétek meg már a #4951# kérdést,köszi
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Az hogy lehet, hogy 2 letöltésem begyorsítja a 3.-at? Ugyanis amíg töltöttem valamit a Majomról, addig máshonnét az Emily Rose 20-30 fölött jött. Most, hogy lejött a Majmos cucc, Emily Rose lement 5 kbit/sec alá.
Most mi bajod?! Sírnom kéne, mert nem méri a letöltésem? Vagy mi?
Csak azt tudnám, mér vagy ilyen paraszt.
Csak azt tudnám, mér vagy ilyen paraszt.
ja, ha neked ez jó...
csak azt tudnám, hogy miért csodálkozol ha beszólnak
csak azt tudnám, hogy miért csodálkozol ha beszólnak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
From MAJOMPARADE at 2005-12-31 00:14:42 (1 day ago) GMT
FIGYELEM!!! Az összes torrentet amit használsz újra le kell töltened, hogy folytatni tudd a le és feltöltést és ez nem személyreszóló, hanem mindenkire vonatkozik!
FIGYELEM!!! Az összes torrentet amit használsz újra le kell töltened, hogy folytatni tudd a le és feltöltést és ez nem személyreszóló, hanem mindenkire vonatkozik!
nemrégen volt kiírva, hogy le kell szedni a torrenet újból
Persze! De más is jelezte a "hibát"... :-P De azért nem havonta küldi... Ugyanis több mint 2 hete leszedtem a Piper cuccot, és azt se mérte... :-)
azt tudod, hogy a kliens csak idõnként küldi a trackernek az adatforgalmat?
Kérdésem lenne: A t-online-rõl töltöttem le , licenszes WMA formátomú számokat amit ajándék kupon formájában kaptam. Egyesével regisztráltam és mostmár felírhattam cd-re. De átírni mp3-ba nem bírom semivelsem ,próbáltam sok mindent, "advenced wma workshop" és társait attól félek ha felteszem valahova nem fogják tudni meghallgatni mível a gépükön nem lesz ott a bejegyzett licensz .Két gépen lehet alapól hallgatni vagy olyan lejátszón ami bírja a WMA-t. Van valami ötletetek, hogy mit tegyek ? Tegyem fel így egy fájlcserélõre (ami szerintem nem valami jó ötlett) vagy hogyan tudnám átírni mp3-ba vagy bármo másba, mert ha egyszer már tudom kódolni utána simma ügy.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Magától meggyógyult! AKTÍV VAGYOK, GYERTEK!
vlc player kell neked, akkor meg daemonozni sem kell, ugyanis kezeli a kepfileban levo filmeket is ( bin , iso )
vlc player
a kodekekkel ugyis csak a baj van
vlc player
a kodekekkel ugyis csak a baj van
gspotot töltsd le, töltsd be a filmet, szükséges codecet töltsd le.
Helo emberek! az lenen a problémám hogy letöltöttem torrnetel néhán filmet iso-ba és mikor daemonnal berakom és megakarom nyitni a CD-t azt irja hogy a Windows ne tudja megnyitni mer ismeretlen a fájlformátuma a cd-n levõ dolgoknak...???? ja és még valami...oan bajom is van hogy oan torrentel letöltött filmjeim isvannak amik nem isok de mikor le akarom õket játszani a Media Player is meg a PowerDVD.is azt irja hogy ismeretlen a fájlformátuma.én pedig megnéztem és az .avi volt szal le kéne tudnia játszania nem? plz segitsetek mer megõrülökk
http://www.torrentleech.org/signup2.php
(Ha valakit érdekel egy jó oldal.)
(Ha valakit érdekel egy jó oldal.)
most jó
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
dead link : "FAQ!!! KATTINT, OLVAS!"
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
basszus, te melyik teamhez tartozol, hogy megúszod egy kiba csirkével? Mi öregasszonyokat áldozunk. Ezen a héten épp a dédi jön...
Nieleen
amig az utorrent lenti statusz soraban nicns ott hoyg network OK, addig passziv vagy. es hoyg miert? valszeg valami beallitas megsem jo. nem az utorrent hibaja.
thx.
És miért van az, hogy az utorrenttel passzív vagyok, a bitcomettel meg aktív? port beállítva... stb.
És miért van az, hogy az utorrenttel passzív vagyok, a bitcomettel meg aktív? port beállítva... stb.
#4892 bocs, de igazan visszaolvashattal von magadtol is 😊
Lenne egy problemam,a BitLord-ot hasznalom,nemreg ujratelepitettem a winfost,es azota,gyakran hibat eszlel es leall,cimszoval kilep a progi,ha nem nyulok semmihez,akkor olyan 40 mega,vagy husz perc utan,aztan 5 percenkent,viszont,ha elinditok egy videot 10 masodpercen belül,van valakinek sejtese mi lehet a gond?
Ez a #4486 hozzászólás, de ez nem az amit kérdeztem...
Ez a #4486 hozzászólás, de ez nem az amit kérdeztem...
Hello-sztok van 1 problémám a Bitlord 1.1-el le akarok tölteni egy fájlt ,de nem indul el a Tracker státusznál ezt írja : 'Connecting to tracker to Start, Waiting for response'.plz valaki segítsen.
ebben az utorrentben, hogy lehet egy peert letiltani?
Az a Bitlord.
2. mert bitcomet alapu kliens, asszem a bitlord az vagy a bitspirit. tudod, amelyiket a bitcomet megvasarlasaval fejlesztenek.
az utorrent nem java alapu. ennyi ido alatt mar reg leszedhetted volna, es kiprobalhattad volna....
az utorrent nem java alapu. ennyi ido alatt mar reg leszedhetted volna, es kiprobalhattad volna....
és az utorrent.com java alapú?
2. akkor miért írja a peer ek között, hoy bitcomet 1.01 et használ? ammi?
en ezt az alapjam irtam, hogy a magyar oldalakon , ha valakinek kinja volt el nem szamolt feltoltessel , akkor az bitcometet hasznalt.
én úgy tudtam, hogy a Bitcomet jó, a Bitlord meg Bitorent kliensek azok amik hajlamosak rosszul küldeni az adatokat a trackernek
1. igaz
2. nem bitcomet
3. nem igaz, hasznalj utorrent.com ot
2. nem bitcomet
3. nem igaz, hasznalj utorrent.com ot
Hi!
Igaz, hogy a bitcomet álltal vezérelt torrentek esetén nem minden esetben kerül nyugtázásra a feltöltésem?
Igza, hogy megjelent a bitcomet 1.01? Vagy Ez vmi fake, vagy esetleg egy spy...
Ési gaz, ha az elsõ kérdésem igaz, akkor inkább haatználjak java alapú klienst? pl: Azureust?
Igaz, hogy a bitcomet álltal vezérelt torrentek esetén nem minden esetben kerül nyugtázásra a feltöltésem?
Igza, hogy megjelent a bitcomet 1.01? Vagy Ez vmi fake, vagy esetleg egy spy...
Ési gaz, ha az elsõ kérdésem igaz, akkor inkább haatználjak java alapú klienst? pl: Azureust?