36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Hellsing47 #11275 a majommal mi lett???
nem lehet belépni..vagy csak nekem nem akar össze jönni...??:(
haver acc-jával se enged belépni..=/ -
tomo #11274 tenyleg nagy gond kapott a nep egy szak feltoltest. -
zsotee #11273 A pre.-n komoly gondok akadtak.. -
#11272 Nevetséges? Olvass el tracker szabályzatokat, 90% -ban tilos reklámozni őket.
Nevetséges? A legtöbb warezháló az iqbetyár, szófosó luzerek miatt bukik le.
Nem arról van szó, hogy ki mit tesz meg, nemtom feltűnt e. Hanem hogy miről beszél. Nem saját magunkat féltjük. Na de zárjuk le a témát. Egyszerűen tilos tracker nevet/címet leírni. Aki megteszi ugyis törlöm a hsz -ét. -
Reyes #11271 IE-ben sem ment, de mostmár úgy néz ki, rendbejött, csak vmi gubanc lehetett a szolgáltatónál:)
Azért thx -
tomo #11270 ja nevetseges ez a titkolozas. plane, hogy aki akart mar reg regelt az osszesre. -
#11269 Folyik ám a mellébeszélés... azért mert valaki beszél róla, hogyan miként honnan, az nem azt jelenti, hogy meg is teszi úgy, onnan, azt. Már jó lenne ha végre előkerülne egy jogász, aztán a későbbiekben érdekesebb témát is találna az ember, nem csak kislányok sugdolózását. Nevetséges. -
#11268 Hali, lehet nem a legjobb helyen kérdem, de tud valaki olyan torrent oldal, ahol főként mac-es cuccok mennek? -
Thanatos #11267 me megszólnak mán érte... :) -
#11266 mér nem "jaj" t írtál ?
:)) -
Thanatos #11265 ... -
#11264 de hazudtok, mert valótlan dolog(hazugság) szerepel a bannerban -
#11263 biztos meglehet htmlben is, csak én nem értek annyira hozzá
igazság szerint az lenne az igazi ha vki flashben megcsinálná szépen, kattinthatóra, stb. :) -
#11262 senki sem hazudik, csak nincs kibontva az igazság minden részlete -
#11261 Miért hazudtok a bannerban? -
cicamisa #11260 Próbáltad az exploreren bejön más? -
Reyes #11259 PeerGuardian volt, de már leszedtem, mert blockolt egy csomó honlapot, de most az sg-n kívül semmi sem jön be:S:S:S:S
Leszedtem a Firefox-hoz a Forecastfox nevű időjáráselőrejelentő progit, de most még az sem frissül... -
cicamisa #11258 Nincs fenn IP mahina progid? -
Reyes #11257 EZ KÉSZ!!!
Valam gond van a készülékemben...
A uTorrent azt írja ki az összes torrentnél a tracker állapothoz, hogy "gépnév nem található", vagy "szétkapcsolt(időtúllépés)".
Előtte néhány torrentnél azt írta ki, hogy "nincs elég slot új torrent nyitásához", vagy valami ilyesmi:SSSS.
Ez a kisebb gond, de ha már elkezdtem, befejezem:) A másik, hogy az sg.hu-n kívül nem hajlandó a Firefox 2.0 RC' megnyitni SEMMI más honlapot!!! Jah, az All Seeing Eyes, meg az MSN megy:D
Ez hogy van ez??? Valaki pls help!!!
U.i.: a netkapcsolatom mikrohullámú 1Mbit fel/le, jah és a torrentek ugyanúgy töltenek tovább:D -
#11256 nem lehetne azt megcsinálni, h villogjon a felhívás a bannerban és a banner alatti szöveg? -
recon12 #11255 kössz a segítséget megpróbálom -
#11254 Légyszi, ne írjatok már ki tracker nevet/címet ... -
#11253 katt banner
-
#11252 magyar torrent oldal nem létezik, külföldit meg nem ismerek. -
hejnekem #11251 Hello
Szerintetek melyik torrentes oldalak a legjobbak mosatnában? -
#11250 Milyen jó HD Filmes oldalak vannak?
Én csak a hdbits.orgot ismerem, de körülnéznék máshol is.
Valaki mondana egy oldalt? -
#11249 Ha mégsem jutnál semmire szolj és majd küldök egy PÜ-t valamelyik adminnak. -
N3gro #11248 Köszi a segítséget, megprószálom. :) -
#11247 Privátba ment egy üzi benne az elérhetőséggel. -
Hellsing47 #11245 Alcohol 120% ill. Deamon Tools 4.03
Google a barátod ;) :PP -
recon12 #11244 hi. lenne 1 kérdésem leszedtem 1 játékot és nem tudom megnyitni mert bin és cue fáljrendszerben van.nem tudnátok megmondani hogy lehet megnyitni?a segítséget előre is kösz -
#11243 nemjárok gumi :C -
#11242 gumi style -
#11241 Elírás, aztán úgymaradt. :D -
#11240 gondoltam.
csak kiváncsi voltam, h miért variálják a betűket (nem először láttom, h "htx"-t írnak "thx" helyett) -
mod #11239 Megírtam neki privátban. -
#11238 htx=thx=köszönömszépen ^^ -
#11237 htx=? -
#11236 htx -
#11235 be kell tenni a document&settings/appdata...utorrent könyvtárba