torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
Nemtudom mit csinálhatnak a szolgáltatónál...De tegnap nem ment 3% felé a terheltség...

Max7
Nem gáz inkább csoda hogy még bejön az oldal 😄 ekkora terheltségnél már az apache megszokott pusztulni 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

jakewyler
igen,valamit csinál ma a szolgálató,rendesen megugrik néha a server terheltség...sry

Max7
amint = amin

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
19:49:19 up 147 days, 22:17, 0 users, load average: 10.12, 10.68, 10.47

azt a ku*va eget még jo hogy nem halt még meg a server a laggolásban amint az oldal van 😄

ffxi
A BT Engine 4.8 nevû program mire jó?

Fákjúal!

Max7
peers: seeder+leecher!

Valószinüleg akik szedik azok mást is szednek és ezért nem viszik full sávszélell tölled!

ffxi
Akkor nem értem, mert nekem lejött 100%-san(mint második seeder) és felfelé alig akar menni pedig van bõven leech.

Fákjúal!

a ketto egyutt

ffxi
És még1 kérdés: seed(ers)=feltöltõ(k)(100%), leech(ers)=letöltõ(k) akkor mi a peers?

Fákjúal!

ffxi
A BT Engine 4.8 nevû program mire jó?

Fákjúal!

precision
emule/edonkey

Bazinga!

tobias88
linkrõl hogy lehet tölteni a vége
tobias88
hell, azt nem tudjátok, hogy ed2k-s linekt hogy lehet letölteni?
DaemoonHunter
Hello! Azureus 3-at használok most.Valaki elmondaná, hogy mire jó az auto speed? Mert megcsináltam mindent úgy ahogy a videoban bemutatják, de nem tudom mire is jó ez az auto speed.

AdaKiller
myip.hu-ra gondolsz?

Steam Nick: adakiller

precision
ezt sajnos törölnöm kell, sry

Bazinga!

dyndns.org arra jo, hogy ha oda regisztralsz. kaphatsz egy hostnevet. mondjuk repvez.dyndns.org es egy kis program mindig hozzarendeli az aktualis ip cimed ehez a nevhez. ezt a cimet hasznalva a torrent announce urljeben igy mukodokepes marad a torrentfile akkro is ha a geped uj ip cimet kap.

egybekent sok router tamogatja ezt a dyndns.org os cimet. igy a router frissitgeti az ip cimed.

es ha minden igaz magyar dinamikus dns szolgaltato is van.

Köszi közben megoldottam.A total com-bevette. 😊 Virusirtó. BitDefender.
repvez
Sajna ebbol csak az utolso sorbol értettem valamit és az megvan csinálva mert zöld a pipa.Tudnál egy mintaképet mutatni hogy hova mit kéne irnom?Ez a dns dologgal mit kéne csinálnom anélkül nem megy?
filext.com mit mond ra?
notepaddel probaltad?
minek kene lennie?

Sziasztok.Valaki a 13015-re tudna választ? Elöre is kössz.
dyndns.org vagyegyeb dinamikus dns szolgalaltatast kell igenybevenned. ihy allando hostneved lesz a valtozo ip kivédésére.

a help pedig irja, hogy a torrent kliensbe beallitott portot hasznalja a tracker announce urlkent.

es termeszetesen at kell iranyitanod a protot ha eddig nem tetted meg ( alul zold pipa legyen )

repvez
bocs a lámáskodásért de nem nagyon értem nekem magyar van fent és ha jol értem a tracker részhez az ip cimemet és azt a portot kell beirnom amin a torrent megy?De melyik ip-t mert router mögül netezek és mi van olyankor ha uj ip-t kapok?Hogyan tudom leelenörizni hogy jol csináltam-e mielött elküldöm mindenkinek ?
utorrent help built in tracker

utorentben meg create torrent es ertelemszeruen es a help segitsegevl kitoltod, az elkeszult torrentet seededeld a torrent filet elkuldod haveroknak.

lenyeges hoyg ne allits be private torrent flaget, mert akkor nem tunak dht t hasznalni.

jo mulatast

CaesarFTP sem bonyis, de valóban, Azureus is tud ilyet.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

repvez
valami ilyesmire gondoltam csak nem tudom utorrentben ezt hogyan kell még sose cináltam egy torrentet sem mindig csak másét szedtem le.
repvez
melyik a legegyszerübben kezelhetö tárhely mert ftp nem tudok csinálni semmi egyébb bonyolult müveletet vagy html cuccot ha kell hozzá.
azureus ban van beepitett tracker
meg bitcometben is
es talan utorrentben is.

megcsinalod a torrentet a sajat cimeddel ( dyndns.org cim elony )
es atkuldod nekik a torrent filet.

majd seedeled a sajat trackereddel.

rotfl 😄DDDD
100 megát feldarabolja mongyuk 365 részre akkor ugy nem nagy egy darba és egész évre meg van a program 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Webes tárhely?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Met
darabolt fel rar-al, minden nap kapnak 1-et 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

repvez
csak az a baj hogy nem tudom annyi ideig fent lenni hogy egybe letudják szedni igy kéne valami olyan hogy addig amig én nem vagyok bekapcsolva addig a többiek a másiktol is letudják szedni azt a részt ami nekik nincs meg, mivel egyszerre nem tudok mindenkit kiszolgálni kevés a feltoltésem csak 192kbit
Akarom mondani Messenger Live-al 😊

Próbáld meg az MSN Live-al a haverjaidat egy csokorba szedni és ott megosztási mappával áttolni nekik.

repvez
seretnék egy kis helpet feltöltéshez.Azt hogyan lehet megoldani hogy kb100mb-os fájlt csak néhány embernek akarom megosztani.Akkor hogyan tudom ugy feltölteni a torrentet hogy le tudják tolem szedni?Muszály igénybe venni valamilyen torrentes oldalt vagy mit kell csinálni ahhoz hogy csak azok tudják letölteni akiknek én elküldöm a torrentfájlomat?
precision
ezt inkább privibe

Bazinga!

ffxi
Kérni a "kérésekben"-hez küldeni kell emeltdíjas sms? Hmmm...

Fákjúal!

ffxi
Hali!
Újreg vok a kacsáson, az a lkérdésem, hogy mikortól tudok kérni?

Fákjúal!

Sziasztok.Leszedtem egy progit,és lejött egy kis füzetlap.(US fájl.)ezt irja.Mivel lehet ezt megnyitni? Elöre is köszönöm.
kas123
letöltöd azt a cuccot még1szer ami hibásan jött le 😛

Ha a letöltött cucc hibásan jön le van lehetõség a javításra? Azureus <#gun>
ffxi
Sry!

Fákjúal!

kas123
így nem kérdezümk itt trackerekre, amit te írtál az a kacsás tracker 😊
legközelebb így írd 😛. Am ja nekem müxik

fifi
sok helyen a BC bannolva van, mert egyes verziók rossz adatokat jeleztek vissza a atrackernek... valszeg ezért...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Basic
Köszönöm szépen a válaszokat.

Met
a tracker jegyzi, a torrent kliensed küldi el neki idõnként

Basic
És azt hogyan jegyzik meg, hogy én az elõzõ letöltésemnél mennyit töltöttem le, és mennyit fel?

precision
ha alacsony az arányod, várakoznod kell az új torrentek letöltésénél, limitált az egyszerre egyidõben futtatható letöltéseidnek a száma, legrosszabb esetben, ha túl alacsony az arányod, akár törölhetik is a reged (szoktak lenni néha ilyen szórások, hogy pl 0.05 alattiakat törlik...stb.)

a pontos adatokat, hogy milyen aránytól milyen várakozás, slot..stb. van, az adott tracker szabályzat részében keresd

Bazinga!

Met
Igen, ha seedeled akkor nõl az arányod, feltéve ha van aki tölti lefelé.
Én úgy szoktam csinálni, hogy addig seedelem amíg van aki letöltse.