torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Bazinga!
ma hallottam haveromtól hogy majomra fél óránként fél órára megnyitják a reget, ez igaz??
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
télleg az lehet, egyik ram modul suxol
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Bazinga!
ha hagytad volna a linket már "boldog "emberke lenne. 😊)
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
azt szedd le újból
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aki nem ismeri a belépõ linket, az magára vessen.
Nehezen elkézelhetõ, hogy az általam adott linken próbálj belépni, vagy ha igen, akkor láma vagy.
Nehezen elképzelhetõ, hogy valaki egy free serveren keresse a login php-t, ami egyébként sem visz sehova. 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudna valaki segíteni?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hiába nyomtam forced hash ellenõrzést, hibás maradt az egyik letöltött, betömörített fájl..
letörölve és újra letöltve a fájlt már mûködött crc nélkül
vigyázzatok vele
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Mozillát (2.0.0.11) használok, hogyan lehet beállítani azt a sávot - a többi alatt - ahol megjelenik uTorret search toolbar?
Az eszközkezelõben nem adja opciónak.
Köszönöm
football without ultras is nothing
aztán ha vki belép azon a címen és annyi az accjának majd csodálkozol hogy ki akarnak herélni, mi? megköszönhetnéd, hogy kitöröltem...
Bazinga!
Mi? 😊)
Beérte volna ennyivel, ha nem törlöd ki. 😞
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
P2P le- és feltöltés és egyébb hasznos funkcióval is rendelkezik. Meglévõ router mellé gondoltam jól jönne mivel már nem olyan vészes az ára.
Azt nem tudom mennyire stabil ez a ketyere (ha olyan mint az asus "torrentes" routerei akkor inkább lemondok róla)
HP+
utorrent1.7.7. van , és dinamikus az IP-m ha ez számít...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
kössz a segítséget
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Dehát ki találkozik ma már olyan panasszal, hogy nem megy a seed 😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
.: mobilize.hu :.
http://www.utorrent.com/testport.php?port=
Bazinga!
Bazinga!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nemtom te mennyire vagy jártas ebben, de azthiszem egy haverom is portforwardolni akarta a routerem, amikor nem tudtam játékot hostolni a war3-ban. (de jött rá, hogy az én routerem esetében hogy kell)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S