torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
valamelyik nap félóránként megnézed, ennyi

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tommyg
ez a baj :S

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

precision
"A legvalószínûbb a meghívásos megoldás, de emellett valószínû, hogy lesz naponta egy fél órás idõszak, amikor bárki regisztrálhatja magát, és admin jóváhagyás után teljes jogú taggá válhat. Azt sajnos nem áll módunkban elárulni, hogy melyik lesz ez a fél óra."

Bazinga!

tommyg
800+áfa?? ez egy vicc!
ma hallottam haveromtól hogy majomra fél óránként fél órára megnyitják a reget, ez igaz??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

StephenKing
Közérdekü közlemény: a kacsásra most be lehet kerülni igaz hogy kell hozzá egy emeltdijas sms<#wilting> a xxx témájú torrentoldalra viszont ténylegesen freereg van még pár napig.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

PíszLávJuniti
thx 😄D
télleg az lehet, egyik ram modul suxol

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nem kell magyarázni a bizonyítványt, mocskos dolog megtéveszteni a másikat. Ennyi.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DjDano
KO szerintem kb egy szinten vagy azokkal akik ilyen oldalakat csinálnak...

precision
hát elhiheted hogy nagyon sokan belépnek ilyen helyekrõl...vagyis próbálnak...sok a láma, sok az így ellopott account

Bazinga!

KO
Látod, már megint itt ácsingózik, / #18664 /,
ha hagytad volna a linket már "boldog "emberke lenne. 😊)

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

KO
Egyébként némi weblap készítési fantáziával magad is csinálhatsz egy belépõ felületet bárhol, attól még nem fog onnan senki sem belépni. 😊

rooney8
Akkor pü-be küldje már el valaki.<#pardon1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fifi
a winrar kitömörítésnél jelzi, hogy melyik part hibás...
azt szedd le újból

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

KO
Nem köszönöm meg.
Aki nem ismeri a belépõ linket, az magára vessen.
Nehezen elkézelhetõ, hogy az általam adott linken próbálj belépni, vagy ha igen, akkor láma vagy.
Nehezen elképzelhetõ, hogy valaki egy free serveren keresse a login php-t, ami egyébként sem visz sehova. 😊

fifi
tökmindegy, mert ha be ia írnánk/remélem nem fogja senki/ akkor sem fogsz látni semmit...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Letöltöttem egy filmet, kicsomagoltam, de nem akarja kiírni, mert CRC hibás. Nemértem a dolgot, mivel a CRC hibát észre szokta venni mikor kicsomagoltatom. És a torrenttel sincs semmi baj, mert másoknak megy.
Tudna valaki segíteni?

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Met

PíszLávJuniti
a deluge érdekes dolgot mûvelt
hiába nyomtam forced hash ellenõrzést, hibás maradt az egyik letöltött, betömörített fájl..
letörölve és újra letöltve a fájlt már mûködött crc nélkül
vigyázzatok vele

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

köszönöm a linket....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

zaki
pl a fájörfoksz honlapjáról... 😛

Nem, azt honnan is kell???

Met
letöltötted azt a plugint?

Sziasztok, olyat lehet kérdezni, hogy:
Mozillát (2.0.0.11) használok, hogyan lehet beállítani azt a sávot - a többi alatt - ahol megjelenik uTorret search toolbar?
Az eszközkezelõben nem adja opciónak.

Köszönöm

portforward.com

football without ultras is nothing

precision
én nem tennék ki semmilyet...
aztán ha vki belép azon a címen és annyi az accjának majd csodálkozol hogy ki akarnak herélni, mi? megköszönhetnéd, hogy kitöröltem...

Bazinga!

KO
Te ide ki tennéd ide a valódit?
Mi? 😊)
Beérte volna ennyivel, ha nem törlöd ki. 😞

precision
idiot. mér kell fake/acclopó címeket adni?

Bazinga!

rooney8
Jó, de.... most nehezetekre esik leírni egy honlapcímet?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

vizes
be sem tudsz lépni, nem fogsz látni semmit.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

rooney8
Akor pm-ben? Ne feledd, nem meghívót kértem, csak meg akarom nézni hogy néz ki az az oldal. Mert annyit írtok róla, hogy már kíváncsi vok 😄

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Érdekelne hogy torrentezésre használ-e valaki D-Link DNS-313 hálózati adattárolót ?

P2P le- és feltöltés és egyébb hasznos funkcióval is rendelkezik. Meglévõ router mellé gondoltam jól jönne mivel már nem olyan vészes az ára.
Azt nem tudom mennyire stabil ez a ketyere (ha olyan mint az asus "torrentes" routerei akkor inkább lemondok róla)

HP+

egész pontosan ezt nem tudom merre kéne: engedélyezed a befelé jövo TCP/IP és UDP/IP kapcsolatot.
utorrent1.7.7. van , és dinamikus az IP-m ha ez számít...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

bocsi, én viszont passzív vagyok, de még sose láttam ilyet, hogy tegyem magam aktívvá?
kössz a segítséget

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

rooney8
Valaki meg tudná mondnai h mi az aszfalt-nak a hivatalos neve? (esetleg egy linket?) 😄

vegicsek
Sorry vagyok, azthittem letöltés nem megy neki.
Dehát ki találkozik ma már olyan panasszal, hogy nem megy a seed 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

tommyg
jó én honnan tudjam hogy erre gondolt 😊

autoszimulator
Arra gondolt, hogy ha van 35 leecher, meg 2000 seeder, és õ beáll seedelni a 2001-ként, akkor bizony nemnagyon fog feltölteni. Fõleg ha mindenki elõbbre jár %-ban, mint õ...

.: mobilize.hu :.

tommyg
minek?? hiába van 5000 seeder ha egy leecher se, akkor sokat ér vele

PTW
ja még valami , ha bemegyek a torrent fileba az oldalon akkor nem szerepelek a seederek listáján.... pedig be vagyok jelentkezve, aktív vagyok és "seedelnék" vagyis kliens seedet mutat

PTW
porttal semmi gáz, egyszerûen nem értem, egyik sorozatot 10 en a másik filmet 50 en szedik de tõlem nem megy felfele.. tanácstalan vagyok...

vagy sokkal pontosabb, ha ezt a linket az = jel utan kiegeszited a portod szamaval, amit hasznalsz es megnezed a weboldalt.

http://www.utorrent.com/testport.php?port=

PTW
aktív vagyok

precision
a trackeren az éppen letöltés alatt lévõ torrent adatlapján van egy olyan hogy kapcsolatok, kattints rá hogy mutassa meg õket és ott lesz a neved és mellette hogy aktív v. hogy passzív

Bazinga!

PTW
Tudtommal aktív vagyok, igen. Hogy tudom ezt kideríteni, hoyg biztos legyek benne?

precision
hát a portforward.com -on fent vannak routerspecifikusan hogy hogyan kell (képekkel illusztrálva, és majdnem az összes routerhez)... ha esetleg a tiéd nincs fent akko van általános portforward ismertetõ is fent, az alapján is menni fog

Bazinga!

Hegi90
de nem jött rá... bocs

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Nemrossz.
Nemtom te mennyire vagy jártas ebben, de azthiszem egy haverom is portforwardolni akarta a routerem, amikor nem tudtam játékot hostolni a war3-ban. (de jött rá, hogy az én routerem esetében hogy kell)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

precision
tudnak hozzád csatlakozni a peerek, vagyis gyorsabban tudsz majd le- és feltölteni

Bazinga!