torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
ha directben töltök valamit(persze csak legális dolgokat 😊 ) akkor a letöltés kb 120-160-al jön. Ehhez képest, ha torrentben töltök, akkor pedig maximum ha 8 ember tölt nekem, akkor is olyan 90-el jön(de amúgy szinte mindig 30-60 kb/sec)
Mi lehet a probléma? Vagy ez mindenkinél így van, hogy kevesebbel tölti torretnban, mint 1ébként? Várom a válaszokat!
üdv:piccolo555
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
na de várjál, precision logoja volt meg neki, elõször nézem mit ír, mondom feltörték az accját, aztán megnéztem a nevet és rájöttem
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
azzal szórakozz amivel egy idõs vagy
nos kérdéseidbõl tényleg látszik hogy még csak most kezded 😊
de az a legjobbb a torrentezésben, hogy nagyon 1xû megérteni 😊
szerintem kezdésnek ezt olvasd el: http://utorrent.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=16
aztán még szétnézhetsz ott, és szerintem 1-2re minden világos lesz 😊
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha ilyen free trackerrõl töltesz akkor ne nagyon örülj annak, hogy 2000 seed van mert nem valós érték.
Ha vársz pár napot akkor elvileg a seeder több lesz de "divat" nem visszaosztani az ilyen trackereken, szóval frissiben rántsd le ami kell. 😊
Tehát, Invitel (4 M😎 ha jól tudom, és routert használok.
Csináltam egy 90 MB partíciót és abban egy letöltés mappát, ezek szerint ebbõl a mappából fognak tõlem is tölteni? ( fogok seedelni)
és még egy kédés:
A The pirate bay -en szoktam nézelõdni, amikor kiválasztom a letöltendõ állományt van 2 oszlop, SE és LE.
Mely értékeknél a legkedvezõbb a letöltés, és ha az ember vár pár napot vagy hetet akkor változnak e ezek az értékek?
2,attól függ hogy te amit feltöltesz az melyik meghajtó melyik mappájában van,vagy amit seedelsz azt hova töltötted le.
3,ez beállításoktól függ meg persze nagyban attól mennyien töltik vissza.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Három kérdésem lenne, kezdõ vagyok a témában tehát csak finoman...a válaszokkal😄
uTorrent 1.7.7 -et használok, hogyan állítsam be a le és a feltöltési korlátokat? Mi a legjobb, legoptimálisabb arány?
Azt be lehet e állítani valahol, hogy tõlem melyik meghajtó, melyik mappájából tölthetnek le?
Van e mód arra hogy meggyorsítsunk egy letöltést ami pl. 10 GB és alig 1-5 kb/s mal jön le??
Elõre is köszi a válaszokat
van upc és kols netem is, 2 gép a szobában, ha sikerülne megcsinálni, akkor bármelyik oldalra kérhetsz uppot 😄
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
otthoni gépeden indítasz egy proxy szervert, a munkahelyen meg a tracker eléréséhez beállítod a proxyt. a peerekhez meg proxy nélkül kapcsolódsz, tehát a sebesség meglesz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mind1 köszi!
Akkor marad az itthoni letöltés. <#nemtudom>#nemtudom>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Eghész pontosan ezt dobja vissza a kliens.
Csak nem tudok browser-t nyitni mert a rendszergazda nem engedélyezte.
Így is örültem neki,h ezt is megengedte,h egy két torrentet leszedjek.
Nah mind1 azért köszi.! Azt hittem van erre valami más megoldás. <#szomoru1>#szomoru1>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
próbáld majd meg hogy ugyanugy otthonról rakod fel a torrent filet, belépsz az oldalra és utána nyitod meg az otthonról felrakott torrent filet
másra nem igazán tudok gondolni
Bazinga!
Olyan gondom van,h ha letöltök itthon egy torrentfile-t és FTP-vel felrakom a munkahelyi gépemre (mert ott nagyobb a sávszél mint itthon) akkor nem kezdi meg a letöltést csak akkor ha magát a torrentfile-t is bent szedem le. Ez szerintetek miért van is mit lehet ezzel csinálni?
Köszi elõre is!
Üdv:Joe!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
0.5.8.4-ben jó volt.
A titkosításnál a bejövõ, ill a kimenõ melyiken legyen?
Illetve a Szint: Teljes folyam, Kézfogás vagy Bármelyiken legyen?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
kösz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bazinga!
amugy meg milyen jogon korlatozza barki is a masik hozzafereset az amugy kaloz cuccokhoz?
ott vannak az overseedelt oldalak a rengeteg kihasznalatlan kapacitas, es aakkor szegeny barmok pofajaba vagjak, hogy nem kell letolteeni a netet, amikor az mgkerdezi, hogy megis hogy feleljen meg az irrealis kovetelmenyeknek...
tenyleg a szemelyeskedes miota is meno ezen a forumon?
pl.: egy netes bomba recept leírása nem bûn de ha vki e recept alapján felrobbantja magát és meghal akkor mi van? szabad info áramlás? ugyanmár...
attól még hogy ilyen ovodás szintû magyarázat mögé bújsz nem lesz igazad és ugyanúgy utálni fogunk
Bazinga!
köszi szépen az infót.
nem tudjátok n****e-ra valamilyen úton módon nem lehet bekerülni? Akinek van valami tippje pm, ne itt vitassuk meg. (a látszat ellenére ez nem meghívó kunyera)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "