torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy, nem kérhetek meghívót, akkor hogyan regisztráljak arra az oldalra amelyikre szeretnék??? 😄
Egyiknél se vagyok (😄) azért kössz, majd még visszanézek...

precision
ne írj le légyszi magyar tracker neveket
nem tudjuk mi lett vele

Bazinga!

precision
a torrentnél a sebesség többmilliárd ( 😊 )dolog függvénye...erre rápakol az ha chello -s vagy, ugyanis upc korlátozza a p2p forgalmat

Bazinga!

Szevasztopol! Szeretném kérdezni, hogy mi lehet a gond:
ha directben töltök valamit(persze csak legális dolgokat 😊 ) akkor a letöltés kb 120-160-al jön. Ehhez képest, ha torrentben töltök, akkor pedig maximum ha 8 ember tölt nekem, akkor is olyan 90-el jön(de amúgy szinte mindig 30-60 kb/sec)
Mi lehet a probléma? Vagy ez mindenkinél így van, hogy kevesebbel tölti torretnban, mint 1ébként? Várom a válaszokat!
üdv:piccolo555

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PíszLávJuniti
ha nem vagy tök láma akkor segítek

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

precision
ejjpazmek
copyrightolnom kell a nevem mostmár 😊

Bazinga!

me and a monkey
Híres lett, már hamisítják.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Met
<#boxer><#gun><#eplus2>
na de várjál, precision logoja volt meg neki, elõször nézem mit ír, mondom feltörték az accját, aztán megnéztem a nevet és rájöttem

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Beast Machine
bazz, olvasni sem tudok, üssetek... 😄DD

...vágod?

autoszimulator
nem

.: mobilize.hu :.

Beast Machine
nabazmeg, pont TE???!!!

...vágod?

bertino
<#lama>

precisiion
lesz az csak 1 év mulva 😄 ...majd próbálkozok 😄

[o_O]

vegicsek
Már nem lesz meghívód, törõdj bele...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Met
EZ NEM A TOPIC HÁZIGAZDÁJA UGASSÁTOK LE NAGYON

azzal szórakozz amivel egy idõs vagy

gebana
szia.
nos kérdéseidbõl tényleg látszik hogy még csak most kezded 😊
de az a legjobbb a torrentezésben, hogy nagyon 1xû megérteni 😊

szerintem kezdésnek ezt olvasd el: http://utorrent.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=16

aztán még szétnézhetsz ott, és szerintem 1-2re minden világos lesz 😊

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

Met
elvileg igen, mivel a reges oldalakon vissza "kell" tölteni, ha nem is lesz szupergyors a letöltés mindenképpen legalább ugyan annyit visszaosztanak

Akkor javasolt mondjuk egy vagy több magyar nyitott trackerlistán regisztrálni? Az ottani állományok gyorsabban jönnek?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Met
Szerintem a letöltést értelem szerûen hagyd maxon, a feltöltést meg ki kell próbálni, hogy mi az a legmagasabb érték ami mellett még nem lassul be a netezés stb. ha max letöltéstõl is belassul a net akkor érdemes azt is lekorlátozni picit.
Ha ilyen free trackerrõl töltesz akkor ne nagyon örülj annak, hogy 2000 seed van mert nem valós érték.
Ha vársz pár napot akkor elvileg a seeder több lesz de "divat" nem visszaosztani az ilyen trackereken, szóval frissiben rántsd le ami kell. 😊

Ha mondjuk egy premier játékot akarok tölteni és 39 -en seedelik és 400 -an leechelik vagy mi...akkor ez egy lassú letöltés lesz elõreláthatóa

Hülyeséget írtam valóban, 90 GB....

bertino
90MB ?

Köszi a gyors választ,

Tehát, Invitel (4 M😎 ha jól tudom, és routert használok.

Csináltam egy 90 MB partíciót és abban egy letöltés mappát, ezek szerint ebbõl a mappából fognak tõlem is tölteni? ( fogok seedelni)

és még egy kédés:
A The pirate bay -en szoktam nézelõdni, amikor kiválasztom a letöltendõ állományt van 2 oszlop, SE és LE.
Mely értékeknél a legkedvezõbb a letöltés, és ha az ember vár pár napot vagy hetet akkor változnak e ezek az értékek?

1,Azt lekellett volna írnod hogy milyen neted van ADSL UPC van e esetleg routeret,mert ezek mind befolyásolják azt hogy hogyan állísd be az utorrentet,de álltalában ha a max feltöltésed 70-80% át megatod feltöltési sebességnek annak elvileg jónak kell lennie.

2,attól függ hogy te amit feltöltesz az melyik meghajtó melyik mappájában van,vagy amit seedelsz azt hova töltötted le.

3,ez beállításoktól függ meg persze nagyban attól mennyien töltik vissza.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sziasztok,

Három kérdésem lenne, kezdõ vagyok a témában tehát csak finoman...a válaszokkal😄

uTorrent 1.7.7 -et használok, hogyan állítsam be a le és a feltöltési korlátokat? Mi a legjobb, legoptimálisabb arány?

Azt be lehet e állítani valahol, hogy tõlem melyik meghajtó, melyik mappájából tölthetnek le?

Van e mód arra hogy meggyorsítsunk egy letöltést ami pl. 10 GB és alig 1-5 kb/s mal jön le??

Elõre is köszi a válaszokat

Met
az elsõtorrentel mi történt? pár napja nem jön be az oldal

gebana
mi ez hogy? nincs kedved csak 1 kicsit bõvebben elmagyarázni? 😄
van upc és kols netem is, 2 gép a szobában, ha sikerülne megcsinálni, akkor bármelyik oldalra kérhetsz uppot 😄

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

PíszLávJuniti
hmm
otthoni gépeden indítasz egy proxy szervert, a munkahelyen meg a tracker eléréséhez beállítod a proxyt. a peerekhez meg proxy nélkül kapcsolódsz, tehát a sebesség meglesz.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

JoeFromHun
<#szomoru1><#shakehead>
Mind1 köszi!
Akkor marad az itthoni letöltés. <#nemtudom>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

precision
akkor jól sejtettem...mindneképpen be kell loginolni, a hibaüzenet is azt mondja

Bazinga!

JoeFromHun
Unrecognized host. (xxx.xxx.xxx.xxx)Please go to site to sign up or login.
Eghész pontosan ezt dobja vissza a kliens.
Csak nem tudok browser-t nyitni mert a rendszergazda nem engedélyezte.
Így is örültem neki,h ezt is megengedte,h egy két torrentet leszedjek.
Nah mind1 azért köszi.! Azt hittem van erre valami más megoldás. <#szomoru1>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

precision
hát ez érdekes... lehetséges, hogy azért mert elõtte be kell lépni magára a torrent oldalra
próbáld majd meg hogy ugyanugy otthonról rakod fel a torrent filet, belépsz az oldalra és utána nyitod meg az otthonról felrakott torrent filet

másra nem igazán tudok gondolni

Bazinga!

JoeFromHun
Sziasztok!
Olyan gondom van,h ha letöltök itthon egy torrentfile-t és FTP-vel felrakom a munkahelyi gépemre (mert ott nagyobb a sávszél mint itthon) akkor nem kezdi meg a letöltést csak akkor ha magát a torrentfile-t is bent szedem le. Ez szerintetek miért van is mit lehet ezzel csinálni?
Köszi elõre is!

Üdv:Joe!

Blekk Síp
Úgy néz ki, hogy Seed/Peer aránnyal volt gond, probléma megoldódott. :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Megjelent a Deluge 0.5.8.5 de nekem mintha itt nem menne a titkosítás.
0.5.8.4-ben jó volt.
A titkosításnál a bejövõ, ill a kimenõ melyiken legyen?
Illetve a Szint: Teljes folyam, Kézfogás vagy Bármelyiken legyen?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Met
<#eljen>

bertino
most fejezzétek be, senki nem kíváncsi erre!
kösz

precision
van itt párezez hsz, nem fogom megkeresni azokat ahol épp leoltasz kezdõ torrenteseket, és hasonló intelligens dolgokat mûvelsz

Bazinga!

mutass peldat

precision
"tenyleg a szemelyeskedes miota is meno ezen a forumon?"

amióta TE bevezetted...

Bazinga!

szemelyeskedo banda vagytok,

amugy meg milyen jogon korlatozza barki is a masik hozzafereset az amugy kaloz cuccokhoz?

ott vannak az overseedelt oldalak a rengeteg kihasznalatlan kapacitas, es aakkor szegeny barmok pofajaba vagjak, hogy nem kell letolteeni a netet, amikor az mgkerdezi, hogy megis hogy feleljen meg az irrealis kovetelmenyeknek...

tenyleg a szemelyeskedes miota is meno ezen a forumon?

precision
nem kéne ám ferdíteni...
pl.: egy netes bomba recept leírása nem bûn de ha vki e recept alapján felrobbantja magát és meghal akkor mi van? szabad info áramlás? ugyanmár...
attól még hogy ilyen ovodás szintû magyarázat mögé bújsz nem lesz igazad és ugyanúgy utálni fogunk

Bazinga!

Nem tudjátok, hogy mitõl lehet az, hogy az uTorrent (1.7.7.) lassítja a gépet??????

egyebkent ez nem aranycsalas, hanem szabad informacioaramlas elosegitese

hehe.

úgyis elfelejtem és majd csapkodom a fejem a falba 😊

köszi szépen az infót.
nem tudjátok n****e-ra valamilyen úton módon nem lehet bekerülni? Akinek van valami tippje pm, ne itt vitassuk meg. (a látszat ellenére ez nem meghívó kunyera)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

vizes
Ja, nem oda címeztem, hanem tomonak

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Ráadásul azért így csináltuk, hogy jól felbosszantsunk téged.
<#duhos2>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "