torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
ugyanez igaz a többiekre is, szal ha más alakít vmit ingyenessé, az nálad nem fog ingyenes lenni
amit látsz free torrenteket vagy mindenki számára azok (admin által) és/vagy csak neked azok
Bazinga!
.: mobilize.hu :.
olyan egyértelmû...
sztem semmi értelme az egésznek, csak elherdálnám az amúgy is kevéske pontomat.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
meg van ugye a többi, amelyik senkinek sem ingyenes alapból, na ezekre fizethetsz a pontjaiddal, hogy csak neked ingyen legyen.
Ez csak a pontok elcseszésére jó másra nemigen.Én várom azokat a jeles ünnepeket amikor 50 pont lesz egy meghivó 😄
Next PC upgrade: 2022
Fákjúal!
és a cx -es címet használja, az mûködik, hivatalos
Bazinga!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
mondom grat, de még megvan neki az acc
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
vagy bevezetünk pontrendszert sg-n, értelmes hozzászólás +1 pont, és beváltható:
- 10pont: vip jog egy hónapig
- 20pont: donor csillag egy hónapig
- 30pont: korona egy hónapig
- 50pont: SG.HU póló felhasználónévvel az ujján
cserébe csak 10mbit+ -al lehet feltõtnek jelentkezni, tehát a sebességgel elvileg sosincs gond... meg nincs az hogy bárki bármit feltölthet
ja most jut eszembe, van ilyen heti toplista a seederekrõl, és pontokat kap a toplistán szereplõ felhasználó (a pontos feltéleket már nem tudom) és asszem 5 pontért lehet meghívót küldeni
Bazinga!
De a feltöltést pl nekem qva soxor nem is számolja :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerintetek mekkora létjogosultsága lenne egy szakdolgozatnak, ami az itthoni P2P helyzetet mutatja be? és ezt megturbózva a szerzõi és szomszédos jogok fonákságaival, az ASVA-val stb...?
ebben hogyan utalhatnék a legnagyobb oldalakra, mert gondolom azért full url-eket csak nem kéne beleírnom...
építõ jellegû hozzászólásokat kérnék, a keménykedést szájkaratét nem kérem...
elõre is köszi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
És amúgy milyen bug-ok vannak benne?
egy próbát megér
Bazinga!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem is tom kezdetektõl fenntvoltam meghivom havarom és game over 😞
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
tuti 12 éves pöcsök voltak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!