torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mondjuk az fura, hogy ha csak simán fut a kliens de nem tölt semmit akkor miért fogja meg a netet
esetleg próbáld meg az új 1.8as utorrent beta -t, #19836 -ban ott a link
Bazinga!
számát a kliensbe 75-re állítottam be, de hiába mert még a böngészés is lassú, mindaddig amíg ki nem lövöm az utorrentet. Az pedig, hogy torrentezés mellett nem tudok böngészni, vagy fordítva, nem túl egészséges az aránymora nézve.
Nincs esetleg valakinek valamilyen ötlete?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Amúgy hogy lehet, hogy egy nyilvános helyen átadják a torrent nyereményt?
BSA-t is meghívták vagy mi?
a rohatt =)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
utorrent 1.8 beta build 10054
Még egy két váltás és bent lesz a topik a top 10be. xD
The server didn't respond in time.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
meg most 503at dob az oldal.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
bannerben a legutolsó link, a portforwardos, ott találsz külön router-program párosításhoz portforward beállításokat képekkel együtt
sok sikert
Bazinga!
Na most próbáltam utána olvasni a dolgoknak, de nem jövök rá a problémára. Tûzfalat nem használok (windows tûzfal is ki van lõve), Eset Smart Security-bõl is tûzfal nélküli van fennt. Routerem van (vezetékes, TP-Link) de minden engedélyezve van, nincs port tiltás beállítva.
Most van 2 torrentem is ahol csak 1, másiknál 2 seeder van (állandó, és magyar zárt torrent), és nem kapcsolódik rájuk, csak akkor töltött mikor más is volt. Közbe más tud tölteni tõle, olyan is aki most kezdi tölteni. Gondolom ez lehet a hiba, hogy passzív vagyok és õ is, de mitõl? Már megnéztem minden féle beállítást, utána is próbáltam olvasni de nem jutottam eredményre.
A srcipt is jó volt de azzal az volt a baj, hogy a barátok listát is eltüntette 😄
uTorrent : max 120
BitTorrent : max 350
Deluge : max 670
Mast nem is probaltam meg... de mondom , a Deluge nem engedi letolteni csak a kert filet, ez allokalni akarja az egesz 75gb-at eloszor...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
eloszor is allitsd at, hogy ne egyszerre foglalja le az egesz helyet a neki:
Szerkesztés/ preferences / legalul: a terület egybe lefoglalása blabla
amikor letöltötted a torrentet, megallitod, aztan lent a tab controlon a FAJLOK felirat, ott listaban vannak a fajlok, arra jobbgomb es ott van a menu, hogy mekkora prioritasa legyen, + a ne toltsd le opcio
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
amugy valahogy el tudtam erni delugeban a fajlok kivalasztasat de mar nem vagom
Most le akarok tolteni egy sorozatot , de a torrent az 75gb es nincs annyi helyem. De nekem csak az egyik resz kell ami 350 mega.
Hol a francba alitom be , hogy csak azt a reszt toltse le, mert probaltam prioritast alitani neki de akkoris 75gb ker a merevlemezre..........
Vagy mi mast hasznalhatnek?
Bitcomet es a utorrent nem jo, 120KB-nal gyorsabban nem tolt, mig a Deluge felugrik 650KB-ra is.