torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ftp kapcsolat nem p2p?
Ezek szerint a http-s warez letöltéseket sem tudják szûrni?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Normál felhasználás:
Pl.: E-mail (csatolmányokkal), böngészés, hírportál olvasás, webes és FTP letöltés, internetetes video (pl. YouTube), on-line rádio, internetes telefon, chat, csatlakozás vállalati hálózathoz.
Normál felhasználás esetén az adatmennyiség a Vodafone magyarországi hálózatán korlátlan! Az 5GB feletti forgalom díját az akcióban elengedjük. Külföldön a roaming adatmennyiségi díjszabás van érvényben.
Fájlcserélõ/megosztó programok üzemeltetése esetén:
Pl.: eDonkey, Bittorrent, Limewire, eMule, Gnutella, Ares, DC++, Azureus, utorrent, strongdc, bitcomet,. (részletes információ a www.vodafone.hu/extrem oldalon.)
Fájlmegosztó/-cserélõ programok használatára lehetõség van 5 GB havi összes adatforgalomig.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nekem még nincs Yodanyetem, de pont most gondolkodok a váltáson.
2 ismerõsömnek is van.
Meg vannak vele elégedve, amit vállaltak azt tudja, de én azért szeretném megkerülni az 5 gb korlátozást.
Pont azért gondolkodok én is a szolgáltató váltáson, mert a T-yúkonlány is épp úgy priorizál, mint a UPC. Annyi különbséggel, hogy a UPC épkézláb UP-ot biztosít. Ezzel szemben ha a saját feltöltési sebességemre gondolok, elpirulok 😊
A környéken pedig a büdös életben nem lesz UPC szolgáltatás.
Kérdezõsködtem már WiFi-s net ügyben is.
Ott található szimetrikus kapcsolat is, de tartok a felhasználói véleményektõl. Sokan panaszkodtak rá. Igazából a letöltés nem is volna annyira fontos, inkább a feltöltés lehetne gyorsabb.
és érezhetõ a különbség, mivel a upc is priorizálja (gyak. korlátozza) a p2p -t
szal ugyanaz a torrent egy másik kliensel kb fele annyival jön mint az 1.8 beta -val, nálam
amúgy nem gondolkodtál még vmi más szolgáltatón? ez az usbs vodaszar elég tré lehet 😊
Bazinga!
Kolega 70.000 ropit fizetett ki egy hónapra, mert túllépte 😄
Nem ért hozzá 😊
utorrentet még nem próbáltam, megrögzött azureusos vok.
Mondjuk egy kevésbé erõforrásigényes kliens jól jöne, mert 50 db torrentnél eléggé haldoklik mire észhez tér indításkor.
A Deluge nevû progit próbálgattam, de a hülyemindíg egy mappába akarta begyûjteni a letöltéseket. Erre azt mondták, hogy nem tudják kiszûrni.
Forrás alatt azt értettem, hogy egy weboldalhoz kötött szeróról töltök vagy épp a szomszéd pistike gépérõl. A személyiségi jogokat telibe lesz@rták, T-yúkonlány-t nem érdekelte akárcsak a többit a világon. Ezek is ahogy elértem egy általuk küszöbnek tartott küszöböt, azonnal elkezdték ledobálni a modemkapcsolatot. Mindez a NetLimiter-ben olyan kapcsolatott mutatott mint ha az autóban az irányjelzõt használnám. Multiba játszani onnantól kezdve lehetetlen.
Tehát elég zavaró.
Említetted, hogy a microtorrent is kódol. Használ valaki olyat pont ilyen célból? Esetleg tapasztalatok?
hát nemtom... utorrent 1.8-at próbáltál már? elvileg annak az adattitkosítását nem tudják kiszúrni
forrás alatt mit értesz? hogy melyik oldalról töltesz? mert ha igen, azt szerintem _elvileg_ nem tehetik, személyiségi jogok, ilyesmi... max protokolt néznek, és a http protokol nem köthetõ egyértelmûen a warezhoz... szal nemtom, szerintem azt nem korlátozzák
Bazinga!
A Yodafonyos internettel p2p kapcsolatot nem érdemes erõltetni.
HTTP-s warez oldalakkal ugyan ez a helyzet?
Ott is tudják letöltés közben figyelni a forrást?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1) Változtak a tagság feltételei, mostantól a tagsághoz 1.05-ös arány mellett 10GB helyett 50GB feltöltött adatmennyiség szükséges! <- hanyagolható
2) Tagok számára a slotok száma 20-ról 30-ra emelkedett. <- optimális
3) Hétfõtõl /2008.06.02/ újra él a heti pontosztás a régi, megszokott szabályok szerint! <- a legoptimálisabb
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az embereket, akiknek tetszettek az ATZ rls-ek, leszedtek
magancelra ftpkrol, megneztek es nem irtak ki x magyar forintert
a szomszed pistikenek, megtoldva ebbol a sajat butasaguk
miatti kis jovedelmuket, ahogy ezt mondani szokas: Get a job!
Nekik maximum respect, mert megerdemeltek, ez van, csoro az orszag!"
na azért kicsit álljunk meg... õk csak ne beszéljenek semmiféle adás/vételrõl, amikor is a RLS-ükért pénzt kért valaki, merthogy:
- ezzel õket egyáltalán nem lopta meg senki
- lopásról a rls csapatok jobb ha nem beszélnek, tekintve hogy õk milyen kárt okoznak azoknak a cégeknek, akiknek a termékeit megbuherálták.
Félreértés ne essék, nem vagyok én warez ellenes, de azért mindennek van határa, úgy gondolom!
.: mobilize.hu :.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha magadból indulsz ki, akkor azt gondolod, hogy nálam éjjel nappal megy a gép. Naponta ez a gép nem megy többet kb 5 óránál, meg amúgy se akarnák ilyen jellegû korlátozást, csak akkor, amikor szükséges.
Nem igazán értem az összefüggést, a friss gép és a gyorsabb netezés(töltések mellett) közben.
Nálam általában mindíg maxon megy a feltöltés amúgy, és ezt akarnám én valahogy megoldani, hogy valami automatikusan lekorlátozza böngészsé közben, de ezt már százszor leírtam. 😄
Vírusom meg majdcsak nincsen tán ZoneAlarm meg AVG 8 mellett, meg nem is jeleznek.
nálam is jelentkezett egy nagoyn régi probléma, elinditom az utorrentet (1.7.7. de régebben régebbivel is elõfordeult), lesopolhatom én az összes torrentet, vagy mehet olya amint nem töltene senki, szóval üresjárat, mégis a net olyanszinten belassúl, hogy az kész:S
Sztem itt valami virus vagy valami kis fos jöhet ilyenkor le a gépünkre:S
újratelepités mindig segitett, de egy két hónapon belül ismét jelentkezik a probléma. tehetek fel akármit nem segit😄
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
De most már nem is tudom megnézni a parancssort, meg a könyvtárat sem, mert töröltem a cFosspeed-et, most pedig cFos van, de ez is lóf@sz. Márpedig állítólag az én netemnek a cFos kellene. Mind1, annyira felidegesít már ez az egész. 😞
parancssorba , cfosspeed konyvtaraba valtani ott , spd pingstat
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Amúgy igazán lehetne az uTorrentnek is olyan funkciója, hogy figyeli a többi alkalmazás sávszélesség igényét, és akkor igyekszik azokhoz igazítani a le-feltöltést.
Meg van olyan mód az uTorrentben, hogy pl kitesz a jobb alsó sarokba egy ablakot, jelezvén, hogy jelenleg milyen sebességûek a töltések?