torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
steam, origin: ACE_hun
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
esetleg: "Nincs olyan, hogy nem-e, olyan van, hogy nem tud e."
esetleg: nincs hogy nem-e olyan van hogy nem tud e
jajj de utálom ezt...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy upc netem van. Ha elindítok egy másik torrentet, az jön max sávszéllel.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
.: mobilize.hu :.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez hol? vagy mi? mert semmi ilyen nem volt BH-n. legalábbis én nem találkoztam vele. persze lehet, hogy azért, mert pont nem jártam arra, amikor ez kint volt, azóta meg eltakaríthatták. vagy totál félreértelmeztem? :S
Így már elég pofás lett. Mondjuk szerintem jól elcseszték régebben a fejlesztéseket (már ami volt...), mert 2-3 éve még az egyik legnagyobb torrent oldal volt az aszfalt és a végtelen mellett, most már ezt nem mondhatja el magáról...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Más:
Ez komoly? 😄
"Itt Markovics.Szerinted jól tettem hogy hackeltem megint?
Nem 54%
Igen 46%
Szavazatok: 28
bh szavazás.😄"
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Egyébként faintos, tetszik, kulturált és sok minden megtalálható, normális leírása van minden torrentnek eddig..amit láttam. A dizájn is tetszik, szóval jó.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szem elõtt tartva a regisztráció módjáról tartott szavazás eredményét
az oldal vezetõsége úgy határozott, hogy az oldalra való bejutáshoz
azoknak is módot kell biztosítani akiknek nincs lehetõségük meghívóhoz jutni.
Az oldalt minden héten egy elõre meg nem határozott napra (24 órára) kinyitjuk
és szabadon -meghívó nélkül- lehet az oldalra regisztrálni egy bizonyos létszámig, ami mindig változik.
A nyitás idõpontjáról nem küldünk tájékoztatót, minden regisztrálni szándékozó álljon készen, mert bármikor megtörténhet.
Az akció visszavonásig érvényes!
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,