torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Majom mindig is borzalmas oldal volt, most is az😊 A dizájn ugyan már alakul (pár napos munka 2-3 év alatt😊) de a minõség... bah😊

[merlinw.org]

Benny04
ok😊

zoliapu
Az akció visszovonásig érvényes, majd ha jön a hír közzétesszük.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Benny04
lesz még valamikor free reg majmon??

zoliapu
Szerintem 2-3 éve viszont elég kaki volt a dizájn, nem volt free torrent sem. Lehet most kevesebben vannak rajta azért a legnépszerûbb dolgok mind jól mennek. Szerintem amint igény mutatkozik fel fog jönni ismét, ami már el is kezdõdött.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

MerlinW
autoszimulator
lassan mi jövünk, ürül az államkassza, kell pár zsíros bünti, amivel a világsajtó címlapjára kerülhetünk.

.: mobilize.hu :.

Narxis

Ohh de pihentek vagytok vazzeg, olyan van hogy vazzeg? 😛

steam, origin: ACE_hun

rooney8
vesszetek már össze ilyen hülyeségen<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Met
Idézet elsõ betûjét nem kell nagyra cserélni ha az eredeti szövegben kicsivel kezdõdik.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

olyan sincs, hogy nincs hogy nem-e olyan van hogy nem tud e
esetleg: "Nincs olyan, hogy nem-e, olyan van, hogy nem tud e."
Met
olyan sincs, hogy nincs h nem-e olyan van h nem tud e
esetleg: nincs hogy nem-e olyan van hogy nem tud e

olyan nincs h nem-e olyan van h nem tud e.
jajj de utálom ezt...
ProGabe
ja, vagy mondjuk itt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
nfohumpnak ez a része megszûnt

nézd a releaselogon

http://goo.gl/gd6Zi5

Azt szeretném megkérdezni hogy nem-e tud valaki valamilyen infót az nfohump.com oldalról valamit ,amúgy az oldal mukodik de 5-e óta nem mutat semmilyen crackkelt új játékot pedig azóta már jelentek meg.Én mindig ezen az oldalon néztem hogy megjelent-e már valamilyen játék "crackes!,és már toltottem is valamilye torrent oldalról.www.nfohump.com/index.php?switchto=nfos&menu=sections§ionid=2
Miért nem tudok bizonyos seed szervertõl tölteni? 0-2KB/s a sebesség.
Amúgy upc netem van. Ha elindítok egy másik torrentet, az jön max sávszéllel.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

autoszimulator
istenem, ma még lehet bármit is elérni egy torrent oldalon SE-vel? nc.. azt hittem, aki egy torrent oldalt üzemeltet, több esze van.

.: mobilize.hu :.

ProGabe
ezt vágom. csak én úgy értelmeztem a te hsz-ed, hogy ez a szavazás bh-n volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Am. itt van bõvebben ez a dolog leírva: Link

ProGabe
"Ez komoly? 😄"

ez hol? vagy mi? mert semmi ilyen nem volt BH-n. legalábbis én nem találkoztam vele. persze lehet, hogy azért, mert pont nem jártam arra, amikor ez kint volt, azóta meg eltakaríthatták. vagy totál félreértelmeztem? :S

Narxis
Nem most volt, augusztus 11-én.

Itt van a komment: Link

67-es, hacker gyerek lehet ez a Markovics.

Tigristank
Láttad volna a régi dizájnt. 😄
Így már elég pofás lett. Mondjuk szerintem jól elcseszték régebben a fejlesztéseket (már ami volt...), mert 2-3 éve még az egyik legnagyobb torrent oldal volt az aszfalt és a végtelen mellett, most már ezt nem mondhatja el magáról...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Met
én nem látok ilyen szavazást

Narxis
Hát jah, én meghívót egyik haveromtól se tudtam volna szerezni, így legalább megkaptam az esélyt, hogy bekerüljek. Aki nem seedel vagy hülyéskedik azt úgyis kirúgják.

Más:

Ez komoly? 😄

"Itt Markovics.Szerinted jól tettem hogy hackeltem megint?
Nem 54%
Igen 46%

Szavazatok: 28

bh szavazás.😄"

mohamed
a vérfrissítés mindig kell. a pattogók meg bekaphatják, egy torrent oldalnak MINDIG jót tesz ha van szabad reg.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Narxis
Ehh..pattognak cseten, hogy miért van free reg és, hogy el lesz cseszve az oldal...

Egyébként faintos, tetszik, kulturált és sok minden megtalálható, normális leírása van minden torrentnek eddig..amit láttam. A dizájn is tetszik, szóval jó.

Narxis
Kösz, regisztráltam.

Met
a majmos

Narxis
Melyik a banános?

A banános a majmos?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

mohamed
A banánoson mit láttam:

Szem elõtt tartva a regisztráció módjáról tartott szavazás eredményét
az oldal vezetõsége úgy határozott, hogy az oldalra való bejutáshoz
azoknak is módot kell biztosítani akiknek nincs lehetõségük meghívóhoz jutni.
Az oldalt minden héten egy elõre meg nem határozott napra (24 órára) kinyitjuk
és szabadon -meghívó nélkül- lehet az oldalra regisztrálni egy bizonyos létszámig, ami mindig változik.
A nyitás idõpontjáról nem küldünk tájékoztatót, minden regisztrálni szándékozó álljon készen, mert bármikor megtörténhet.
Az akció visszavonásig érvényes!

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

rooney8
Én csak neked akarok jót, hogy mások ne röhögjenek rajta, hogy nem bírsz normálisan írni... De ha neked jó így, az nem az én bajom.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Met
én így vagyok a vok-al meg az összes trendy rövidítéssel

fifi
ritkán írok ide, de hadd kérjelek már meg, hogy ezt a szót, hogy tori ne használd már, mert annyira rossz olvasni, hogy szinte fizikai fájdalmat érzek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

grebber
Igen amint rendbe jön mûködni fognak!

Next PC upgrade: 2022

Hali! Látom nem mûkszik a mag-os oldal...az normális,hogy vörös nyíllal jön a tori,és full semmi sebességel??? ha visszajön az oldal,be fog indulni a tori??

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Kontrakcio
mag már napok óta baszakszik :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kösz szépen!Amúgy Rooney8, ha nem akarsz segíteni v nem érted amit írok ne írj inkább semmit!De azért köszi mindenkinek

Narxis
uTorrent, aztán bitcomet. Igazából csak jól kell beállítani mindegyiket, meg ha router van akkor azt is.

LoDMaSt
utorrent 1.8.3, meg legyél aktív is.

@ Hellomarci

rooney8
B*szki, kicsit írj már normálisan. Használj írásjeleket és fogalmazd meg magyarul, mert ebbõl kb. semmit nem értettem :/

Van 1 kérdésem szetek melyik a legjobb torrent letöltõ program?? mert idegbajt kapok h látom vi ugyan azt a torrentet 1 mb-al szedi nekem meg csak 40 kb/sec el mikor szedhetné akár 256 al is miért van am bocsi ha kicsit hülyén hangzik elõre is thx

bertino
kussolj már.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
még egy ilyen és repül a ban

Ne menjetek rá, tele spammelte az összes topikot ezzel a linkjével
Met
nekem a kacsáson volt egyszer

[HUN]FaTaL
Nekem nem jött ilyesmi.

http://goo.gl/gd6Zi5