torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Abból az 1.8.4 -es is újabb, mint amit írt.

[HUN]FaTaL
Jó, létezik qtorrent is, amúgy akkor mikrotorrent, de uTorrentként emlegetik.

Hát ha valaki uTorrentben nem talál semmit, akkor az béna már bocsánat. Fõleg, hogy a menüszerkezet nem változott semmit és egyébként is 1.84 az utolsó, nem 1.83.

http://goo.gl/gd6Zi5

LoDMaSt
szerintem csak nem talált µ-hoz a q-nál jobban hasonító betût.

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
Miért nem használsz uTorrentet?

nem tudom miért nem lehet megtalálni, mindenhez oda van írva mi micsoda, tán lusta vagy végigmenni a menükön?
grebber
De szerintem ebbõl uninstall lesz ez az új egy kalap lószar!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Szerinted megtaláltam ha itt kérdezem?

beállításokban megtalálod
grebber
Ebben a köcsög szar új 1.8.3-as qtorrentben hol lehet beállítani hogy ne csak 1 torrentet legyen képse letölteni hanem többet is egyszerre?

bertino
itt se.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Agy Halott
nalam meg mindig nem jo! <#conf>
bertino
nekünk dsl van, szal bt vonalon egy virgin-es login és jelszo, mint otthon bármelyik alternatív isp t vonalon.

nincs 2-25 mb-es csomagok közti variáció, csakis egyféle van: "up to 8 mbit"
aztán jön, amennyit bír a vonal. (viszont itt megmondja a bt gyakorlatilag majdnem házszámra a honlapjukon, hogy mennyi az, amennyit nyujtani tudnak és ez elõzõ 2 lakhelyemet lemérve abszolút reális is) költözéskor hasznos info lehet.

felfele meg "akár 768k" 😊
ez eddig mindenhol megvolt mondjuk.

hogy mennyit fizetünk most ? jo kérdés, holnap megkérdezem lakótársaim, most így nem tudom megmondani, de vlszleg sokat, mert ez elég régi elõfizetés, biztos van már óccsóbban is.

Agy Halott
nalam erdekes helyzet allt elo ezen a teren, mert eddig £20 fizettem 10Mbit/0.5Mbit sebessegert, de elkoltoztem es azota vmiert nem vonjak a szamlamrol a havi dijat. kuldtek is ide uj szerzodesi papirt, ha akarom akkor kossek ujat es kitoltve kuldjem vissza, de en nem, hiszen mar van egy es az uj hazban van is net, de mint irtam, nem vonnak semmit. LEKOPOGOM! <#hehe>
Agy Halott
neeeeee te is? szep halal! igy van! a remeny hal meg utoljara!

koszi @Blekk Síp <#gunyos1>
ProGabe
mennyi az áp, meg a dán, meg az elõfizetési díj? csak hogy tisztában legyünk azzal, ott nyugaton mi a helyzet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
<#banplz>

MKpowaa
Reméljük holnapra megjavul addig meg mi kivülállók<#idiota> kénytelenek leszünk máshonnan tölteni...

Blekk Síp
Mennyi angol kötsö' 😄😄 <#banplz>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Agy Halott
ha @MKpowaa is Angliaban van be sirok! :S
bertino
fasza, anglia elvágva a magtól <#idiota>

MKpowaa
nálam se jó, se a tracker, se az oldal nem jön be (BT) 😞

bertino
igen, nálam is csak a mai nap óta szar.
és ajánom nekik, hogy megjavuljon, különben irgum burgum lesz.

Agy Halott
de csak a mai nap ota, tegnap meg semmi baja nem volt!
most akkor ez az angliai IP cim korlatozva van az oldalon?

101% hogy az IP cim a bunos, mert uTorrentben is a "Gepnev nem talalhato" hibat dobja. 😞

a forumon sem valaszoltak semmit, lehet ujra be irok....
autoszimulator
lol, lemaradtam 😄

grat😄

.: mobilize.hu :.

bertino
<#gonosz1>
május óta 😉
persze lehet nemsokáig, melófüggõ <#idiota>

autoszimulator
kinn vagy már a szigeten? :o

.: mobilize.hu :.

bertino
én is virginnél vagyok, nálam se megy.

Agy Halott
Virgin media
[HUN]FaTaL
Nálam már jó.

[HUN]FaTaL
Milyen szolgáltatónál vagy?

Blekk Síp
Le-feltöltés is jó nálam.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

poppe
nálam is ok a mag... <#nemtudom>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Agy Halott
remelem a hiba az o keszulekjukben van, mivel tenyleg egyik naprol a masikra a fix IP cimemrol elerhetetlen lett az oldal. irtam a forumra is a segitseg topicba....
[HUN]FaTaL
Nálam a töltés nem ok. Közli hogy ismeretlen gépnév. Legalábbis délután ez volt, most passz.

Agy Halott
huha, ennek hallatan gyorsan proxyrol probalkoztam belepi es azonnal be engedett. mi lehet a baj? miota regisztraltam egy IP cimrol nyomom (fix IP) es soha nem volt problemam. otlet?
Blekk Síp
Nálam ok.

Agy Halott
csak nalam nem jo a mag? 😞
LoDMaSt
Szerintem nem nagyon érdemes, asvainfo írt egy pár hete tpb-t kiváltó alternatívákból, azok között lehet néhány használható.

@ Hellomarci

oliwwer
csak gondoltam esetleg hátha van még ezeknél is jobb, amit nem ismerek. nem vagyok egy nagy torrentguru.
LoDMaSt
Minek kell ezeknél jobb, ami nincs fönn ott, az sehol. 😄

@ Hellomarci

oliwwer
Sziasztok. Tudnátok mondani jó, külföldi (angol nyelvû) torrent oldalakat? pl mininova.org, thepiratebay.. hasonlók.
Elõre is köszönöm.
bertino
hát nálam semmi baja.

LoDMaSt
tpb down? Valaki tud valamit, vagy itt a világvége (újra)?

@ Hellomarci

highlander15
Az lenne a gondom hogy le akarok szedni egy torrentet,de regisztrálatlan passkey-t ír.Hogy lehet ezt megoldani?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Beast Machine
Köszi, jó lett! 😊

...vágod?

jobb klikk a torrentre, kényszerített indítás
ha ezt el akarod kerülni akkor a beállításoknál állítsd be hogy egyszerre max hányat seedelhet
Beast Machine
Hell. Van egy ki gondom: feltettem a Win7 Pro x64-t, és rosszalkodik a uTorrent 1.8.4. A letöltésem megy szépen normálisan, de a seedelés nem megy.

Az állapot mezõjükben az áll: "Seedhez sorban áll", a tracker infójánál pedig, hogy "scrape rendben", de ez már másfél órája így van - nem segít, ha lekapcsolom a letöltést, sem pedig, ha kézileg frissíttetem trackert. Aktív vagyok, szal korlátozás elvileg nem lehetséges. Valami ötlet?

...vágod?

ProGabe
a régen mit takar? mert lehet inaktivitás miatt töröltek

szerk: törölték a hsz-t, ahogy kell, majd ha visszanéz az illetõ, tudja, mire irányul a kérdés (dupeacc, aszfalt)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hanem?

ha lekorlátozom a másik gépet, hogy ne max-al tudjon tölteni le-fel, hanem max minusz annyival amennyi a játéknak kell sávszél, akkor sztem nem menne fel a ping sose. van olyan router ami ezt tudja?
szóval ilyen statikus szávszélkorlátozás, de csak mondjuk elég lenne 20k down 10k up, amennyit vissza kéne venni a maximumból
bertino
ez nem csak router függõ.