torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Azokat is büntetik, akik csak seedszervert béreltek?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"asvainfo
Úgy néz ki ma van hazánk legnagyobb p2p lefoglalása, egyes hírek szerint 60-80 de akár 100 szerver is lefoglalhattak. Több tracker is áll.
22 minutes ago via Echofon"
@ Hellomarci
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://asva.info/ujabb-p2p-razzia-itthon-2010-06.html
Reméljük,hogy a "Mag" sem tárolja az IP címeket...
If you give a little love you can get a little love of your own
http://asva.info/ujabb-p2p-razzia-itthon-2010-06.html
@ Hellomarci
És a routeren belül hol lehet beállítani hogy egy porton mennyi adat folyam mehet át? Nekem most TP-link van.
most a 2.2 betat használom pár napja - egyelõre nem nyilatkozom róla, mert tegnap este voltak nyûgök itthon a nettel, de nem biztos, hogy a kliens hibájából. pár napig nyúzom még, aztán meglátjuk.
De használtam a 1.7.7-et és az is rosszalkodik, X+5-10...
És már meguntam hogy állandóan figyelnem kell hogy mikor a uTorrent hibájából vagy egyéb okok miatt nem tudják használni a netet..
valamiért most ezt arra módosították hogy csak a tényleges feltöltést lehet szabályozni az egyéb kommunikációval járót nem
biztos meg volt rá az okuk.
de jelenleg most ez se mûködik 😄
igazából routerben beállítom mennyi mehet azon a porton és csókolom, és akkor tökmind1 mit szenved a kliens.
Megtaláltam a Legjobb klienset!
BitTorrent
Ez hallgat a szép szóra! Megmondom neki hogy max X-el töltsön és X-el tölt.(Néha X+1-2, de ez nem gond)
A uTorrent az nem, annak megmondom, hogy X-el töltsön, de X helyett X+10-15-el tölt...
am sztem meg fasza, sokkal kevesebbet "eszik meg" kommunikációra ahogy eddig észrevettem mint az elõzõ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
kasperskyben hozzá kell adni a kivételekhez az utorrentet
állítólag már dolgoznak a javításon a kasperskynél
The Matrix has you...
http://goo.gl/gd6Zi5
Chris"
tribute22 has the best solution.
This is pretty definitively the answer. No Software incompatibility, Just windows sticking it's nose in an inconvenient place. To turn off indexing go to Control Panel, the settings are in System settings in vista I think. And in performance and information tools in windows 7. worked like a charm. Good luck.
kapcsold ki az indexelést, lehet új a vinyó és most próbálja beindexelni a windows és emiatt amíg nincs kész vele, más nem tudja írni
de lehet van még millió ok ott a fórumban
pl utorrentben ott a pause gomb, az pl mi a faszra lehet?!?!