torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Az 1st facebookján ez olvasható: “Aki ismer olyan ügyvédet, aki jártas az informatikában, az kérjük sürgõsen jelezze”
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Tele van az egész ilyen 0,00000000xxxx arányú kis seggdugaszokkal...
Viszik a sávszélt, seed rõl meg még nem is hallottak.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
pont az hiányozna, hogy a már így is több mint 100 000 felhasználó mellé becsõdüljön még ugyanennyi low, ígyis kikéne szórni a felét
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
kivéve persze a bérelt seed szervereket, de ezekhez igazából az oldalnak, annak üzemeltetõinek nincs sok köze. ezért újra is fog indulni az oldal, ha van egy naprakész backup, akkor nem is kell sokat várni. az adatforgalmat pedig újra csak a látogatók fogják beindítani, mintha minden a régi lenne. Ez a jó a torrentben, és ezzel jár elõrébb, mint a sima FTP-s kiszolgálók.
Elkapni meg elkobozni egy letöltõ gépét sem fogják, még ha terrákat forgalmazott, akkor sem. Minek? Még a seed szerver tulajokat sem nagyon tudják milyen alapon elítélni. Nem ez a cél itt. Sõt, a valós célokat senki sem tudja szerintem, mert már érzi a sok ellenzõ is, hogy ez egy szélmalom harc.
De ha már ennyire kötik az ebet a karóhoz, akkor úgy is fel lehet fogni, hogy a releaser csapatokat és a crackereket kell elkapni, hisz ha õk nincsenek, nincs mit terjeszteni sem illegálisan. Zenénél, filmnél szinte azonnal bukó az egész, hisz tele a net programmal, amivel fél perc berippelni egy CD-t, DVD-t. Játék és program feltörése más dió, de ott meg egyértelmû, hogy például sem a microsoftnak, sem az Apple-nak(iPhone) nem igazán fontos a warez visszaszorítása. elõbbinek jóval nagyobb piac a céges közönség, utóbbi pedig a kialakított rendszere miatt inkább a vásárlásra ösztönöz mindenkit. Többi kisebb cég termékét meg olcsóbban is megkaphatod, ha sokat használod, illik azért megvenni. Játékról nem nyilatkozok, az elvi kérdéseket vet fel.
.: mobilize.hu :.
http://goo.gl/gd6Zi5
btw kiírni az nfo-ba sztem csak játékoknál szokás, filmek, zenéknél én nem nagyon szoktam látni.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
kis kamuzós...mintha soha nem láttál volna iet...😊
nézd csak meg nfo-kat, igaz angolul írják...😊
am könnyû belátni ezeket a dolgokat, ha vesszük a zsák alma esetét. valaki ellop egy zsák almát, kiteszi a fõtér közepére és akár még azt is ráírja, hogy ingyen elvihetõ. a járó-kelõnek honnan kéne tudnia, hogy az lopott? mivel egyértelmûen élhet a tagadás jogával, a járókelõt nem büntethetik meg, hisz honnan kéne tudnia, hogy az lopott, hisz megvezették (többek közt ezért írja ki a windows is azt, hogy ön kalózkodás áldozatává vált és nem azt h ön kalózverziós windowst töltött le.) ez amúgy sok más helyen is kibúvó lehet(ett), pl. nem rég letagadhattam, hogy én ültem a kocsiba, amikor áthajtottam a piroson és letagadhattam, hogy ismerem az autó tulaját, így nem tudtak senkit megbüntetni. csak aztán jött az objektív felelõsség...<#szomoru1>#szomoru1>
amit meg méltányolok, legyen játék, zene szoftver, vagy valami, EDDIG IS MINDET MEGVETTEM AHHOGY ÖSSZEJÖTT A LÓVÉM....ennyi.
amiket itt irnak hogy összeszámolják az egy játékhoz tartozó letöltések számát a cuc bolti árával és kijön nekik 200milliárd euro, az egy kibaszott buta eszû ember-emberek halmazára enged következtetni.
100%-ból ha a játékosok 20% esetleg aki warez hiányába vásárolna, ha van pénze ÉS akkorse ugy kell számolni a grafikonokba, hogy most ingyen valaki 40 játékot meg 50 filmet letölt 1 hónapban, akkor azt mind megvásárolná ha csak origit lehetne szerezni....ezeken jót szoktam mosolyogni, mert butaság, és nagyon vicces is...😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sok ritkaság volt,egyedi dok.filmek.
magot az után kezdtem el használni amikor cancel lett neki és bár sosem volt vele semmi gondom mégsem érzem még a hiányát
lehet pár hét múlva változni fog ez amikor elfogy a 350gigás IMDb Top 50 pack 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
felhasználókat nem fognak zaklatni ilyenekkel, max 1-2 feltöltõ státuszú fiatalembert megkérdeznek honnan is vannak a cuccaik 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Seed szervereseknek szopóka😄
De akkor nem eszem meg a pilóta kekszet, hátha holnap a snecyekk keltenek XXD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
az indepet warezhuszárok üzemeltették és sms-el be lehetett jutni, õket sajnálod, a mag meg MO legnagyobb trackere volt, folyamatos gyors seedel, õket meg nem....tán nem sikerûlt bejutni? 😊
lehet nem kapsz nagyobb pénzbüntit, de kötve hinném hogy a törvény ezt legálisnak nézné...
szerintem arra gondolsz, hogy egy eredeti lemezedrõl csinálhastz 1 biztonsági másolatot, amit nem adhatsz tovább, és nem szerezhetsz belõle profitot, illetve film-zene-nél közönség elõtt nem alkalmazhatod...tehát ha te a csajoddal végignézed a titanicot, akkor a csajod már bünözõ, meg te is....😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.harddriveeraser.org/
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az ki lesz írva amúgy is
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Aki jelentõs mennyiséget töltött ebben az idõszakban (5 vagy több film, illetve magyarországon forgalmazott zenei album), azokhoz holnap reggel kezdõdnek meg a kiszállások." <#idiota>#idiota>
Hol látom itt, hgoy free?
bár az is igaz, hogy szoftvereknél, amig nem adsz be egy cdkulcsot, vagyos nem aktiválod illegásil kulccsal, addig nem illegális, mert probaidõsek szoktak lenni, amik amugy is letölthetõk ingyen.
vagyis a krekkek, meg a cd-key-ek az illegálissak.
és ugye a film-zene.
csak poénkodunk...😊 nem fogják megtudni senkinek a zokniméretét, ez egyértelmû