torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
100% hogy lesz újra, adatbázis is megvan tegnap közölték
(ha lesz megint kell reggelni?)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
te**cod
Z(öld béka)traktor
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
2. 34k seed és 288MB/s
3. 103 és 252MB
azért ez így érdekes
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Regisztrált felhasználók 50,033
Torrentek 17,010
Kapcsolatok 66,335
Seederek 58,472
Leecherek 7,863
Seeder/leecher arány (%) 744
Összes letöltés 4,975.57 TB
Letöltési sebesség 805.64 MB/s
----------
Regisztrált felhasználók: 46426
Ma regisztrált: 1358
Jelenleg online felhasználók: 1073
Tagok: 16555
Ma feltöltött torrentek: 95
Összes torrent: 15593
Csatlakozások: 41781
Feltöltõk: 34637
Letöltök: 7144
Összes torrent mérete: 27.15 TB
Seeder/Leecher arány: 484.84%
Letöltési sebesség: 287.64 MB/s
----------------
Regisztrált felhasználók 62,242
Torrentek 22,943
Seederek 102,871
Leecherek 9,677
Peerek 112,548
Összes letöltés 1,198.54 TB
Összes letöltési sebesség 252.24 MB/s
6 hónapig próbálgatják milyen arányban kell használni a különbözõ drogokat hogy ezt a szart kapják végtermékként...
Én sajna nem találtam meg csak mp3ban 😊
Biztos rosszul szól a flac 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Inkább csak el veszi...
Jó, hogy nem adja vissza, amiért 6 hónapot dolgoztak, mert annyi szartól tuti hányna a fél ország. MELLESLEG, még ha õ személyesen írná alá a cd-t, akkor sem kellene, mert gyûlölöm a zenéjét, ööö inkább nyávogását...Az ilyenek miatt nincs normális zene, csinál EGY dallamosabb zenét, amit a rádiók seggbõl szájba (ATM) nyomják, a többi meg töltelék szar, semmitmondó, úgyhogy akinek tetszik az töltse és csináljon rosszat ennek a nyomoréknak, de nekem még ha fizetnének se kellene, az biztos...
Csirkemell nélkül nincs élet!
"A Lélekdonor vezeti a Mahasz lemezeladási listáját
2010. Március 26.
A Lélekdonor új belépõként a 4. helyen nyitott a Mahasz lemezeladási listáján.
A megjelenés 2. hetében átvette az elsõ helyet,így vezeti a Magyar lemezeladást.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki megvette!Ne feledjétek,nem szabad letölteni!!!
Mindenkit kérek,hogy ne vásároljatok hamis lemezeket,és ne illegális letöltésen keresztül
jussatok a magyar illetve külföldi zenékhez!!!
Nagyon sok energiám van abban,hogy ez a lemez létrejöhetett.Nagyon sok pénzbe került a kiadómnak,és természetesen nekem is,hogy legyen egy Lélekdonor címû lemez.Szóval,ha illegálisan letöltitek a neten, azzal nekem nagyon rosszat tesztek.Az is elõfordulhat,hogy nem tudok következõ lemezt készíteni.És ez komoly!!!
Hallgassatok inkább jogtiszta,eredeti magyar lemezeket!!!Ráadásul ezek az mp3 formátumú illegálisan letöltött zenék nagyon rosszul szólnak.Nem adják vissza azt,amiért mondjuk mi 6 hónapot dolgoztunk a stúdióban.
Mindenkinek köszönöm!"
http://www.caramelmusic.hu/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mondtam öcsémnek én is: idén nem veszünk új vinyót :S
nem fognak fogyni a vinyók lemezek...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
szóval érdekes dolgok ezek...😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S