torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
van egy oldal, ami P-vel kezdõdik, és S-re véégzõdik, nah azon mostantól megint FREEREG van, aki akar menjen siessetek kitudja meddig tart.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez oké, de hol? Hogy ne legyen balhé lehet pm-ben is.

tommygear
miért ne lenne? miért temetitek 3 nap után?

100% hogy lesz újra, adatbázis is megvan tegnap közölték
én most a hegyvonulatost nézem, az sem rossz
nCore hiányzik:S 2 éve voltam már rajta minden volt amit csak akartam, de tuti nem lesz már....
(ha lesz megint kell reggelni?)

Armagedown
úgy értettem hogy ennek az oldalnak van szerintem a legtöbb esélye hogy olyan nagy legyen mint az nCore volt , feltéve ha tud fejlõdni

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

A régi címen rányomsz a banner-ra. Ami a majomról szól😊
nincs

DarkSector
van ncore?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

majomparádénak mi lett az új címe?:S

gabo91
preto
te**cod
Z(öld béka)traktor

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
1. 59k seed és 806MB/s
2. 34k seed és 288MB/s
3. 103 és 252MB

azért ez így érdekes

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Armagedown
az elsõ amit írtál napról napra javul a razzia óta , szerintem az lesz az nCore utódja

Azért szép dolog a magyar zeneipar, csak kevés benne az eredetiség, ha nem lenne összelopva innen onnan a zene, még azt mondanám megértem õket😊
gabo91
Egy kis érdekesség 3 oldal ami elérhetõ free mindegyik statisztikák:

Regisztrált felhasználók 50,033
Torrentek 17,010
Kapcsolatok 66,335
Seederek 58,472
Leecherek 7,863
Seeder/leecher arány (%) 744
Összes letöltés 4,975.57 TB
Letöltési sebesség 805.64 MB/s

----------

Regisztrált felhasználók: 46426
Ma regisztrált: 1358
Jelenleg online felhasználók: 1073
Tagok: 16555
Ma feltöltött torrentek: 95
Összes torrent: 15593
Csatlakozások: 41781
Feltöltõk: 34637
Letöltök: 7144
Összes torrent mérete: 27.15 TB
Seeder/Leecher arány: 484.84%
Letöltési sebesség: 287.64 MB/s

----------------
Regisztrált felhasználók 62,242
Torrentek 22,943
Seederek 102,871
Leecherek 9,677
Peerek 112,548
Összes letöltés 1,198.54 TB
Összes letöltési sebesség 252.24 MB/s

Nah, majom most már küld jelszó emlékeztetõt.
Met
na igen, ez meg a másik dolog...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sickness
fõleg hogy se az alapot se a szöveget nem õ írja.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

gabo91
"Nem adják vissza azt,amiért mondjuk mi 6 hónapot dolgoztunk a stúdióban."
6 hónapig próbálgatják milyen arányban kell használni a különbözõ drogokat hogy ezt a szart kapják végtermékként...

Met
ne nézd meg az oldalát mert a rajongója leszel 😄

ki a faszom az a caramel?:
Armagedown
Nem hiszem hogy õ tudja hogy mi az.
Én sajna nem találtam meg csak mp3ban 😊

Met
Eléggé szar embernek érezném magam ha csak 6 hónap kellene egy lemez felvételéhez....

Biztos rosszul szól a flac 😄

F E R I
Vatikáni valutával fizet - isten fizesse meg 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

Ha én énekes vagy zenész lennék megpróbálnám magam viszonylag értelmesen kifejezni. Most komolyan: ez mi? Egy középiskolás értelmesebben/szebben fejezi ki magát...

gabo91
Az a pár cigány se biztos hogy pénzt ad érte.
Inkább csak el veszi...

gabo91
<#nevetes1>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fehercsoki
Szánalmas😄 Ha tudnám hogy ez a cigány abbahagyja a cigányzene készítését,akkor az egész vinyómat megtölteném a szarjával!Én a helyébe örülnék hogy pár cigány megveszi a segélybõl az albumát...Bár így tulajdonképpen mi vesszük meg mert az adófizetõk pénzébõl kapják a segélyt:S

F E R I
"Ráadásul ezek az mp3 formátumú illegálisan letöltött zenék nagyon rosszul szólnak.Nem adják vissza azt,amiért mondjuk mi 6 hónapot dolgoztunk a stúdióban." - vagy inkább pont ellenkezõleg, hogy jobban szólnak... 😄

Jó, hogy nem adja vissza, amiért 6 hónapot dolgoztak, mert annyi szartól tuti hányna a fél ország. MELLESLEG, még ha õ személyesen írná alá a cd-t, akkor sem kellene, mert gyûlölöm a zenéjét, ööö inkább nyávogását...Az ilyenek miatt nincs normális zene, csinál EGY dallamosabb zenét, amit a rádiók seggbõl szájba (ATM) nyomják, a többi meg töltelék szar, semmitmondó, úgyhogy akinek tetszik az töltse és csináljon rosszat ennek a nyomoréknak, de nekem még ha fizetnének se kellene, az biztos...

Zenszkij
Mindjárt megszakad a szívem. Ingyen se kéne LOL.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Armagedown
nézzétek meg Caramel oldalát :

"A Lélekdonor vezeti a Mahasz lemezeladási listáját
2010. Március 26.

A Lélekdonor új belépõként a 4. helyen nyitott a Mahasz lemezeladási listáján.
A megjelenés 2. hetében átvette az elsõ helyet,így vezeti a Magyar lemezeladást.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki megvette!Ne feledjétek,nem szabad letölteni!!!
Mindenkit kérek,hogy ne vásároljatok hamis lemezeket,és ne illegális letöltésen keresztül
jussatok a magyar illetve külföldi zenékhez!!!
Nagyon sok energiám van abban,hogy ez a lemez létrejöhetett.Nagyon sok pénzbe került a kiadómnak,és természetesen nekem is,hogy legyen egy Lélekdonor címû lemez.Szóval,ha illegálisan letöltitek a neten, azzal nekem nagyon rosszat tesztek.Az is elõfordulhat,hogy nem tudok következõ lemezt készíteni.És ez komoly!!!
Hallgassatok inkább jogtiszta,eredeti magyar lemezeket!!!Ráadásul ezek az mp3 formátumú illegálisan letöltött zenék nagyon rosszul szólnak.Nem adják vissza azt,amiért mondjuk mi 6 hónapot dolgoztunk a stúdióban.
Mindenkinek köszönöm!"

http://www.caramelmusic.hu/

Hegi90
mostmár tényleg elszegényednek az ártiszgyászok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tommygear
gabo91
Barom egy húzás volt a szerverlefoglalás... gazdasági visszaesés lesz
mondtam öcsémnek én is: idén nem veszünk új vinyót :S
nem fognak fogyni a vinyók lemezek...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

F E R I
Flakvierling-el lehet még meg is táncoltattad volna õket 😄

Legend Killer
ablakom elõtt láttam a net rendõrséget elsettenkedni... elmentek, mer megijedtek a flak88asoktól<#idiota><#hehe>.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zoliapu
Több mint 1 millió peer volt már az oldalon, azt mire kiértékelik XD.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

F E R I
én is máséval voltam fent a "nagy" oldalon, vagyis vagy 10-en használtunk egy nevet, olyankor mi van? 😄

tommygear
DarkSector
ezt mibõl szûrted le?

DarkSector
jah meg kezdjük ott, hogy ha feltörik a torrent profilom, akkor volt hogy más töltött fel-le, és ugyanugy nekem irta a fel-letöltéshez pedig nem én töltöttem a torrentet.
szóval érdekes dolgok ezek...😊

tommygear
na lassacskán már minden oldal újraindul
F E R I
Ha az összes feltöltõt meg releasert "lekapcsolják" gyakorlatilag le is fejezik az egész hazai torrent világot nem? Mert ha kapnak egy pár millás bírságot lehet a többségük felhagy majd az iparral, vagy én vagyok túl naiv? 😄

Zenszkij
Szerencsétlen nõ..micsoda balfax 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

F E R I
na hol van az a flex? 😄

jAsOn VoOrHeEs
Én 'M' betûs voltam a magon, szóval ábécé-rend alapján majd a hét közepe, vége felére várom a fakabátokat, addig még bõven ráérek elsuvasztani a terhelõ bizonyítékokat. <#idiota> <#idiota> <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hegi90
5 milla? hohó.. 18 milla 5 megánként!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DarkSector
nah most hivtak engemis, aszonták akarnak nyalni segget, jó mondom egye bassza bemegyek...😊

F E R I
itt a nyár, kell egy kis nagytakarítás 😄

DarkSector
de vazze, most jut eszembe kéne hivogatni a jo haverokat, és megszivatni hogy másnap fáradjanak be a rendõrségre, .....tutira a haverokkal letöröltetnénk 1 ora mulva minden egyes kb-ot....😊