torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 80/25 megás nettel talán életben maradok. Már letöltöttem 2 darab ~5gigás cumót,de felfele meg megy 30k-val -.-" Aztán mehetne 4megával is.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Palinko
csak nem látok rajta freet 😄 1 megás nettel nehéz lesz, de majd bónuszpontra gyúrok 😊
Marci0115
nekemis pls

Kösz szépen!
Valóban nagyon fasza oldal!

Met
thx😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Engem is érdekel!

grebber
Ment az üzenet!

Next PC upgrade: 2022

Met
nekem jöhet

grebber
pre szerintem sokkal jobb!
Most nemrég találtam fasza külföldi oldalt.Végülis csak 61x.xxx tagja van.
Még van oda free reg akit érdekel küldöm privátba.

tomo05
melyik oldalra regeljek melyik a jobb?tera vagy pre?köszi a választ!!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

tommygear
<#fejvakaras>
OFF
Mind a 2 jó, az irodalmi
hõbölög és a hõbörög is, a népies...
DarkSector
jah holtáig tanul az ember.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
nemtudunk sokat sajna
pedig én mindenhol úgy hallottam/láttam,hogy hõböLög. Na mind1. 😄

DarkSector
sorry télleg elírtam, és rosszul emlékeztem rá, ettõl független gondolom érti mindenki a mondatot...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

REPS0L
bocsánat, aszfalttal mi van? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

tommygear
jól írta...

tommygear
*hõbörögni
DarkSector
nem én olyan vagyok, aki le se tölti a dvdrip-et, max vígjátéknál....és még csak hõbölögni sem kell.

rakás szar? miért? te olyasfajta arc vagy, aki a dvdripet full hd-tévére teszi ki, és utána hõbörög?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Narxis
Tûzfalad kavarhat be.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
ajaj, nem írhatunk be tracker nevet, Met megtiltotta, hívd inkább aszfaltnak 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vuze-ba miért sárga a smiley a seedelt torrent mellett? Azt írja, ha nem változik meg akkor vagy nincs feltöltés vagy a NAT nincs beállítva. Nincs routerem feltöltés megy, listában jelez és aktív vagyok, kábelnet. Anyone?

infidel

DarkSector
láttam tudom mi az r5, a dvd is egy rakás szar, 3d nézésre, meg pláne.....

grebber
Basszus mirõl ismertél fel.Pedig már több éve mélyen beépültem a warez társadalomba ,de most lebuktam.<#banplz>De már megszereztem a címet indítom is az eljárást <#taps>

Láttál te már r5öt? Ha igen, akkor elég rossz minõségût, mert közel dvdrip minõségû, sõt volt már rá példa, hogy jobb volt az r5 mint a dvdrip.
lck
Egyébként azt a domain-t amire leginkább gondolok 2010-06-17 07:21:28 - kor hozták létre.
DarkSector
oks, akkor r5-ben???
az mekkora gizdaság, r5-ben 3d-zni....😄 kb mintha egy tejüvegen át akarnáád nézni a filmet...😄

lck
Nem küldheti, mert te biztoss sün vagy. És akkó megtudják a sünök is. 😊)))
grebber
Esetleg privátba elküldöd az új címet ,mert nekem így sem áll össze a kép.

Lacee
most azt mondták chaten, hogy elvileg ha megvan az a blog+végzõdés cím, az lesz a jó, csak még az átmeneti oldalra irányít át.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
dettó... ritka hülye egy megoldás egyébként, francnak nem lehetett volna minden flehasználónak küldeni egy emailt az új címmel, meg hogy ne pofázzák el..

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Met
én se találom, mindig a blog oldal jön be vagy a régi oldal amin nincs letöltés rész

lck
Amiben a "letöltés" menüpont is benne van ?
bolic
lol megtaláltam az oldalt a gúglé segítségével <#hehe>

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

lck
Ennyi a segítség a kéksárkány blog-on:

segítség...blog neve, elõzõ domain vége....
ennél többet nem segítek.....

meg hogy www ne legyen az elején.

Ezek alapján van tippem, de arra csak a publikus oldal jön be.
Armagedown
3Dben

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Armagedown
pedig logikus , veszel egy 3d szemüveget és nézheted vele otthol és +Dben látod <#vigyor4>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

davidka003
Honnan a halál faszából kéne kitalálni. Ekkora egy hülyeséget.
Nem ettõl lesz biztonságban az oldal.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lck
Akinek sikerült a bluesärkäny oldal új címét kitalálni - nem azt ahol csak a fórum oldal jön be, hanem a letöltések is - annyit idebökhetne hogy sikerült. Mert akkor próbálom az IQ-mat feljebbtornászni.
Beast Machine
Srácok, lehet tudni, hogy az aszfalt mikor lesz újra harcképes?

...vágod?

Marci0115
hát nemtudom mi alapján osztanak multkor láttam van 2 meghívom pedig nemcsináltam semmit, aztán mondom inkább beváltom feltöltésre

DarkSector
komolyan mondom beszarok....

mi a faszom torrent-eken ez az avatar 3d r5 verzió?
nem értem...
már van belõle fullhd is, ráadásul a 3d-t nem látom belõle, plána nem r5 verzioban....aminél szar a felbontás...<#wilting><#wilting>

[HUN]FaTaL
Meghívóm van, csak felhasználni nem lehet... De ha minden hónap elsején tisztogatnak az jó, mert az mindjárt itt van 😊 De továbbra is fennáll a kérdésem, hogy akkor hogyan lehet, hogy 8 hónapos accok vannak 0.005ös meg ilyen aránnyal.

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Én ebbõl azt veszem ki hogy a "torrentes rész" máshol van:

"Az új elérést nektek kell kitalálni, mert senki nem fogja megmondani (remélem),és könyörgöm minden felhasználónak fokozottan figyeljetek arra"

Ha ennyire titkos akkor csesszék is meg!

Firerock
megvan
nem teljesen megy újra😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bruk
Én sem tudom melyik az. 😄

Firerock
kék?
privátba nyomsz egy címet?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"