torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
biztos hogy nem a live

És ha ezt az ip-t írod a böngészõbe?

http://goo.gl/gd6Zi5

Dante73
Pingelés mûködik.
Ezek szerint a Live! belepiszkált valahol a böngészõk kapcsolataiba.
tipp újrahúzáson kívül?

http://www.freetvmaci.info/

Apám, ez a logó, nemsámli. :-)

tommygear
várom a rekesz sört darksector
Kérdés, miért van az, hogy seedelés közben a csimpánzos aktívnak lát a magvas meg passzívnak? oO

infidel

Dante73
kellene egy kis segítség!
Nálam gond nélkül megyen a mag, minden tekintetben.
öcsém gépérõl viszont csak a tracker megy, az oldal nem elérhetõ. Sütiket, elõzményeket töröltük, több böngészõvel is próbáltuk, semmi.
A blogspoton leírtakat is kipróbáltuk, az sem segített. (Mondjuk, érdekes is lett volna, hiszen ugyan azt a nethozzáférést használjuk)
Valakinek valami ötlet?
Mióta eltûnt az oldal, a gépen annyi a változás, hogy felkerült rá a Live! Messenger. (Létezik, hogy az kavart be valamit?, enyémen is fent van, mondjuk én win7-et használok Õ XP-t)

http://www.freetvmaci.info/

Te komolyan azt vártad pár órával az újraindulás után, hogy minden a régi lesz rögtön?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyenlõre -> egyelõre

Sickness
"Sokan biztos észrevettétek, hogy az oldal jelentõs mértékben lelassult és a tracker elérésével is vannak problémák. Kérünk Titeket legyetek türelemmel, dolgozunk rajta, hogy minél problémamentesebb legyen az elérés. Nagyobb terhelést kaptunk az utóbbi órákban, mint amire számítottunk."

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

A tracker megy, az a lényeg 😊

Ám nem tudom, hogy a Vasárnap miatt, de BIX szerint a (magyar internetes) forgalom már nagyobb mint tegnap este.

edit: nekem oldal is bejön

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DarkSector
most konkrétan be se jön...azt írja, hogy az oldal nem található...nah majd pár nap múúlva esetleg lesz ebbõl valami, de ez hogy hol bejön hol nem, meg nem seedel senki, egyenlõre sovány.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
elindult, az eléggé túlzás, el akar indulni inkább...
mert folyam at eltünik az oldal 5-10 percekre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

setuh
ide csak sirni jarunk 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

precision
ja, végre. mindkettõre 😄

Bazinga!

bigapó
ahogy beindult ez a szar egybõl bekussolt mindenki 😄

The Matrix has you...

most már csak az aszfaltnak kellene újra elindulnia

How much can you take,before you snap?

Már van!

DarkSector
a kecsketej kell? megkapod...😊

DarkSector
nem szar...más bejött...de már megvna kb 5 percig nem volt....

amugy érdekes hogy oda van monnyuk irva hogy feltöltõk 8, és ehelyett valójában 0...

Synit HUN
Jah beírta a címet csávó én meg itt válaszolgatok...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Az hagyján, de meghívás sincs. Nem ellened mondom de egyelõre ez így jó.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
mag.nu Nekem csak ez az elérés megy. De legalább megy.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szabi84
ÜDV MINDENKINEK ÚJRA A KLUBBAN!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LoDMaSt
aszfalt <#zavart2>

@ Hellomarci

Sickness
pár éve megvannak, nem fogják 😉

[HUN]FaTaL
Remélem minden accod letiltják.

miért magadnak küldtél?

Bucser
thnx.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sickness
emlékszem mikor 50 pont volt egy meghívó és nekem akkor volt 1000 felett. phû mennyi meghívót küldtem magamnak <#gonosz1><#miaz><#hawaii>

miért nem? néha 1-2 napra meg lehetne nyitni. ez nagy szemétség hogy évek ota sehogy se lehet bejutni

Szerintem ebben az évtizedben ne számits freeregre
DöflingR
DJ RX7
lesz itt még visszaépíteni való :S

:3

FSpofon

Arab money

segítene az ember, de már mindent törölt. je.

Bucser
Szasztok!

Meghalt a gépem és szükségem lenne egy oldal címre ahol a scene release-ek fel vannak sorolva dátummal filenevekkel.(anno a bookmarkjaim között volt de elveszett az is a géphalállal) Tud valaki segíteni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DöflingR
Kozel kell.. Annak jó a szlogenje.. "kozel, anyád átkoz el" 😄

[HUN]FaTaL
Megy, semmi baja nincs. Talán szar a neted...

neked a B...D való <#smile>
DarkSector
tök jo lett a mag, már be se jön....
rövid ideig jött vissza...ez így fog menni?

gabo91
hali.

Utorrent hol tárolja a letöltött torrent filokat, meg a stat. filokat?
Valahogy most nem igen találom...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DarkSector
mostanában éreztem valami iet...

DarkSector
küldök a házatok elé egy kaminyonnal mit szeretsz? ara nyászokat? vagy borsonyissaat? vagy Keillneked-et? 😊

Sickness
fakJE

Szolnokboy1
T-Comnál valami van a DNS-sel. csak IP-rõl megy az oldal.

Itt meg lehet nézni az ncore IP-jét

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

NEOreg3
google dns-t használtam, az Istennek nem akarta betölteni az oldalt

alapértelmezett dns-sel már semmi baja nem volt, érdekes...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
Megy az.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;