torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De újra fel kell rakni különben nem lesz jó, pont ez a lényeg, hogy a szerverrõl eltûntek a torrent fájlok.
http://goo.gl/gd6Zi5
De egyébként nekem kiírta, hogy nem létezik ilyen torrent, közbe már fel volt töltve az oldalra. Más felrakta.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
most akkor töltsem fel újra a cuccot? vagy valaha megjavul majd?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Apropó bH-val kapcsolatban van bárkinek konkrét megbízható infója? Nem olvasok vissza mert az erõfitogtatásra nem vagyok kíváncsi.
Biztos támadó oldalnak véli vagy nemtudom.
Next PC upgrade: 2022
a többi 6 meccs meg csak 3.28GB
Arab money
viszont az vicces, hogy ezt 1 megabittel nettel akarja feltölteni :c
komi: sajna nem megy még mindig
amúgymeg ti néztetek már nba meccset? 😊 mert ok hogy elvileg 4x12 perc, a gyakorlatban majdnem 2 óra, ezt szorozd be 7x, és már is olyan nagy a méret 720p -ben
persze attól még nem lesz HD minõség, mivel sima tvrip, a felbontása viszont jó lesz ha lcd -n vagy plazmán nézed
Bazinga!
ez tényleg frankón csak a 7. meccs, mondjuk gyakorolni kell még egy kicsit a videókészítést 😄
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Ez meg nem release. Fogod és bepipálod hogy csak az eredeti releaseket mutassa és nagyjából megkapod a bh-t...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
How much can you take,before you snap?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
screenshot (jobb alsóból én takartam ki az oldal logóját)
Razzia: 6,7 millióan sírhatnak a letöltés után
Két hétig volt érezhetõ a torrentrazzia hatása
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
every damn day
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Aztán majd lehet nézni amikor semmilyen elõadó nem fog fellépni ebben a dzsuvás országban, nem lesz se koncert se semmi, ehelyett majd az utcán randalíroznak. Jó lesz az? Idióták.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Arab money
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Más:
A mag miért nem jön be nekem? Se cím, se ip szerint, a host filet is átírtam már.