torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nem ismerjük

[HUN]FaTaL
"de nem rakta fel más és a torrent létezik, én magam töltöttem fel annó"

De újra fel kell rakni különben nem lesz jó, pont ez a lényeg, hogy a szerverrõl eltûntek a torrent fájlok.

http://goo.gl/gd6Zi5

Desiderata
de nem rakta fel más és a torrent létezik, én magam töltöttem fel annó
davidka003
Talán tényleg nem létezik ilyen torrent.
De egyébként nekem kiírta, hogy nem létezik ilyen torrent, közbe már fel volt töltve az oldalra. Más felrakta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Desiderata
magosok mi a rákot csinálnak? egy dolog hogy az összes torrent fájl töltõdött, de még a feltöltésnél is azt írja "nem létezik ilyen torrent"
most akkor töltsem fel újra a cuccot? vagy valaha megjavul majd?
bakkerman
lol,két perce még karbantartást írt ki...de mostmár jó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
magos nektek bejön?

Sickness
megy is megy gyors is megy sok

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Már rég megy...-.-"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shortstop
Ip védelmet nekem is ki kell vennem, ha ilyen jellegû dolgot szeretnék.

Apropó bH-val kapcsolatban van bárkinek konkrét megbízható infója? Nem olvasok vissza mert az erõfitogtatásra nem vagyok kíváncsi.

grebber
Hm érdekes a mag nem jön be ha bevan kapcsolva malwarabytesen a webhely blokkolás.Emiatt bh-sem jön be.
Biztos támadó oldalnak véli vagy nemtudom.

Next PC upgrade: 2022

tommygear
bakkerman
valaki tudna küldeni privátban olyan oldalakat,ami csak zenével foglalkozik,és free reg van? ritkaságokat keresek,szal csak külföldi lehet...igazából nem ismerem a zenés oldalakat,ezért kérem a ti segítségeteket,köszi!!!!

FSpofon
asdljhasjkd jsfklsdbhfkj sdnsdjkfbsdjkfb

Arab money

FSpofon
NBA.2010.Finals.Game.7.Celtics.vs.Lakers.720p.HDTV.x264-ORENJI 4.37GB
a többi 6 meccs meg csak 3.28GB

Arab money

bakkerman
mindenki tudja melyik oldalról linkelted 😊 amúgy a méret az tényleg reális,a minõség viszont nagy szegényes...

Törölt felhasználó
kösz, csak gondoltam esetleg más címen elindult 😞
zaki
fail, benéztem, sry 😄
viszont az vicces, hogy ezt 1 megabittel nettel akarja feltölteni :c
komi: sajna nem megy még mindig

Törölt felhasználó
BH még mindíg nem megy?
precision
az van oda írva hogy a döntõ 7 meccse nem az hogy a döntõ 7. meccse 😊

amúgymeg ti néztetek már nba meccset? 😊 mert ok hogy elvileg 4x12 perc, a gyakorlatban majdnem 2 óra, ezt szorozd be 7x, és már is olyan nagy a méret 720p -ben
persze attól még nem lesz HD minõség, mivel sima tvrip, a felbontása viszont jó lesz ha lcd -n vagy plazmán nézed

Bazinga!

tommygear
ne verd itt magad most 😄
zaki
"A döntõ 7 mérkõzése, a sport tv felvételei, stúdió beszélgetések kivágva"

ez tényleg frankón csak a 7. meccs, mondjuk gyakorolni kell még egy kicsit a videókészítést 😄

A mérete gondolom azért ekkora, mert 7 meccs van egybe, bár még akkor is nagy, de így már azért nem annyira 😄.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

[HUN]FaTaL
Azért BH-n is van selejtes release..

Ez meg nem release. Fogod és bepipálod hogy csak az eredeti releaseket mutassa és nagyjából megkapod a bh-t...

kirol
Betojás!

jAsOn VoOrHeEs
B+ és le van ellenõrizve a torrent. Zöld pipát meg free-t kapott, omg.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

azt a kurva 😄

How much can you take,before you snap?

Ez aztán minõség 😄

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

jAsOn VoOrHeEs
Atya világ! Na többek között ezért is jó, hogy bh-ra nem tud akárki feltölteni ilyen hulladék Vér István relanzákat... (A méretre külön felhívnám a figyelmet!)

screenshot (jobb alsóból én takartam ki az oldal logóját)

jAsOn VoOrHeEs

Punker
Fuck Yeah!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

oliwwer
Sajnos. Köszi azért. Majd legközelebb.
amúgy ha csak a gépeden van .mp3, az még nem warez, mert CD-t megveszed vagy kiveszed a könyvtárból és felrippeled, az összességében magáncélú másolás, ami nem büntetett. de lehet az volt a bajuk, hogy ezt pénzért csinálják (mégis, ki játszik ingyen, mikor jól tudják az elõadók is, hogy inkább ebbõl van pénz, mint CD-bõl).

errõl nincs videó, ahogy mosolyog ez a balfasz, hogy de ügyes?

jaja. Hát ez szemétség, de nem tudom, hogy tényleg így van-e ez. Gondolom hogy nem fegyveresek rontottak oda és utasítottak mindenkit hogy menjenek haza, hanem ennél visszafogottabban járhattak le. Egyébként nem tudom hogyan gondolták, de tényleg, honnét tudják eldõnteni, hogy eredeti az a zene?

every damn day

DJ RX7
<#wow3><#wow3><#levele><#levele>
szánalom ami itt folyik...

:3

Zenszkij
És vége is a freeregnek arra a honlapra.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

oliwwer
Zenszkijnek köszönöm a PM-et, és tõled is kérnék egyet, ha lehet 😊 köszi
Zenszkij
Erõlködnek. De ezeknek a retves kiadóknak leáldozott. 😄 Fejre is állhatnak hehe.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tigristank
Már lassan 2 éve tart a freeleech. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

[HUN]FaTaL
Szánalmas.

Aztán majd lehet nézni amikor semmilyen elõadó nem fog fellépni ebben a dzsuvás országban, nem lesz se koncert se semmi, ehelyett majd az utcán randalíroznak. Jó lesz az? Idióták.

Metwork
faszok

I will use google before asking stupid questions.

neevous
Palinko
engem is érdekelne
régi, és nem is aktuális már nagy része

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

FSpofon
freerek lista

Arab money

Maximus4
Ment!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Pharaoh
Az melyik? PM is jöhet.

Más:
A mag miért nem jön be nekem? Se cím, se ip szerint, a host filet is átírtam már.

Maximus4
Az "átvitelesen" is free reg van(a bánat se tudja milyen nevet találjak ki rá😛) 74ezer felhasználó és 36ezer torrent van.Bocs ha már volt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"