torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lassan valóban nem marad ember. Én is 2 másik helyrõl vadászom, ami kell...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ezen menj végig 1-947-ben és valami programmal szedd le. Vagy még talán sql injection jöhet szóba 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem az összeset csak a filmeket
Van neked foglamad arról, hogy mi munka van ebben? Ha még egy hét, mire minden rendben lesz, akkor is le a kalappal elõttük...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
remélem mindenki elpártol tõlük...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van valakinek ötlete hog konfiguráljam Disk cachet utorrentbe?Alig bírja a sebességem,tehát ha pl 1.5mb/s el up olok 3.3m/s el tölteni már nem tudok mer egbõl lekorlátozza,úgy maximum 800kb/s et bír el a maximum upload megtartása mellett.Van hogy a maximum letöltést se bírja 0 upload-nál (pillanatnyi korlátozások leugrik s vissza fel,de egy resi után meg jó.. NAS omról van szó egyébként ami egy p3 as gép .
I/O wait nincs cpu nál. op rendszer win 03 server
Van valakinek ötlete hogy konfiguráljam Disk cachet utorrentbe?alig bírja a sebességem,teheát ha pl 1,5mb/s el up olok 3.3m/s el tölteni már nem tudok mer egybõl lekorlátozza,úgy maximum 800kb/s et bír el a maximum upload megtartása mellett.Van hogy a maximum letöltést se birja 0 upload-nál (pillanatnyi korlátozások leugrik s vissza fel,de egy resi után meg jó.. NAS omról van szó egyébként ami egy p3 as gép
I/O wait nincs CPU nál op rendszer😞win 03 server)
Gondolom lennének annyira korrektek, hogy ha befejeznék akkor kiírnák, hogy ennyi volt a móka mára....
Lehet, hogy a sünik kapják, vagy Ákoshoz megy a cuccos?<#buck>#buck>