torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Bár kicsit rendhagyóbb és szomorúbb a korábbiaknál, de nem haltunk meg, csak pihenünk. Augusztusban találkozunk! - bH
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xaros adsl nem éppen torrent barát.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
na ez szerintem jó hír az aszfaltbetyároknak
bocs a dupla postért
\"You are fucking crazy people!\"
\"You are fucking crazy people!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ugyanez szebben: "Additional data used and required for communication and coordination between sender and receiver that is not part of the payload data actually being transferred. "
aszfalt ftw
How much can you take,before you snap?
"Az okok valoszinu sosem derulnek ki (a kivancsisagon kivul semmi nem motivalhat senkit arra, hogy megtudja), ami azert bevallom engem megnyugvassal tolt el. Igaz most meg a staff nagy resze sem volt igazan beavatva, de magaban az a teny, hogy az az 1-2 ember ennyire bizalmasan tudta/tudja kezelni mar magaban megnyugtato (szamomra legalabbis). Az a resze ami erint teged es egyeb felhasznalokat hamarosan olvashato lesz. Lehet nem ma, lehet nem holnap, sot lehet nem a heten de az oldal visszater."
de jó lenne 😊
de megnyugodhattok, ilyen biztos nem lesz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!