torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
nincs semmi nagy baj, nyugi 😊
zaki
nem<#bee1>

N o N a m e
szerintem az csak az iskolakezdéssel fog menni, hogy az elsõ félévi átlagot tönkretegye 😄 most csak tesztelgetik 😊
Szolnokboy1
nem lehet, hogy lekapcsolták a magot? <#conf>

kissé paranoiás vagyok a legutóbbi incidens óta...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

kór valami nagy dobásra készül😄😄😄😄😄😄

az még odébb van... Tegnap is voltak karbantartások és mégse lett semmi

zaki
kiváncsi leszek, a mostani skin kicsit uncsi volt, ráadásul változtatni sem nagyon lehetett...

jAsOn VoOrHeEs
Akkor valószínûleg ez lesz az a bizonyos nMag V3, ami a legutóbbi szavazásukban is szerepelt. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
én is abban reménykedem 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

N o N a m e
éjjel 2-3 óra óta tart a karbantartás, valami nagy dolog készül 😊
Palinko
jaja sztem is lesz valami
jAsOn VoOrHeEs
Mag karbantartás, és mintha valami új dizájn készülõdne az oldalon. :p

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
nyitott világban élünk <#zavart1>

zaki
mindenre van igény :c

davidka003
Shemale feltöltéseket is mindig töltik sokan a magról.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bakkerman
a sok fasz még tölti is...ennyi buzit!!

TBTPumpa
A kárpátoknak mi az új elérhetõsége?
Nálam a régi cím nem mûködik! Köszi elõre is!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Marci0115
ezt ki ne hagyjátok

bakkerman
már akkor éreztem,amikor visszaolvastam 2 másodperc múlva 😄D

[HUN]FaTaL
Azért ugye érzed az ellentmondást ebben a HSZben?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
vinyóval van a hiba,vagy az utorrent disk cache beállitásaival,nekemis ez volt,csak nekem I/O eszközhiba,de mindkettõ memória vagy vinyó hiba,egy rendszer reinstall megoldja

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy töltenék egy torrentet, de azt írja ki, hogy Adathiba (CRC). Ez micsoda? És minden torrentnél ez van.
[HUN]FaTaL
Mert részenként van a release. Részeket lehet meg egész évadot. Kész. Ez így normális.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
megy valami százalékszámláló

Flamer
#30496: mond mar meg miert lehet sorozatok reszenkent feltolteni? ugyertem akkor amikor megvan csomo reszed, erre user felteszi a 8 reszt kulon torrentekbe. szarer nem lehet egybe? mocskosul zavar..
bezzeg ott a tobbi fostaliga szabaly..

http://loal.atw.hu

setuh
a sorozatossal am mi van?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Talán nem véletlenül..
Flamer
#30493: ezabaj a torrentolalakkal. jonnek a holye szabalyokkal.

http://loal.atw.hu

ugyanazért amit már mondtam.

Tölts le vmi nagy fájlt valami oldalról, menj be a feladatkezelõbe és nézzed meg a hálózatnál a küldött és fogadott bájtokat másodpercenként.
Ott is ez lesz. Töltesz le és közben tölt fel, minél gyorsabban töltesz le annál többel tölt fel.
Így mûködik a zinternet.
Marci0115
1st:
A 2 órás szabályt (a letöltést követõ 2 órán keresztül kötelezõ folyamatosan seedelni) a mai nappal eltöröltük. Mostantól a letöltést illetõen csak a következõ szabály van érvényben:

"A következõ szabályok megszegése figyelmeztetéssel jár:

# 0,6-nál kisebb visszaosztási arány ÉS 6 óránál kevesebb seedelési idõ esetén (torrentenként)."

A fenti szabály betartását továbbra is fokozottan elvárjuk és megszegését büntetjük.

ohmygood

Mikor letöltök.. Már nem zavar hogy mennyivel jön, de lenne 1 kérdésem.
A feltöltésnél beállítottam 25-re. az F: 5 O:20 . Miért?

Az ACK (acknowledgement) csomagok miatt 😄
Akiknek feltöltesz azok küldenek ACK csomagokat h megkapták amit küldtél, nem kell újraküldened azt a darabot amit visszaigazoltak.
Ha feltöltök 7torrentet, miért tölt le?

Letöltés: L:5 O:3
Feltöltés: F:38 O: 5

zaki
én nem estem, és már megy is az aszfalt <#nyes>

akyyy

Ne ess pánikba!
:SSSSSSSS

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Van videó a 2.0.3-ról a beállítás-hoz/ról.

apply rate limit to transport overhead -et pipáld be, különben semmit nem ér a feltöltés korlátozása.
ezek után korlátozzad a feltöltést egészen addig amíg a letöltés még növekedik.
gondolom az O az ACK csomagokat is jelöli. hát ezért.
bigapó
hmm, ez érdekes. lehet, hogy más probléma is felvetõdött akkor nálad, bár konkrét ötletem nincs, mert a 400 az tényleg sok, de mégsem jön max-al. figyelni tudod azt is, hgoy kitõl mennyivel jön, még esetleg azt nézd meg valamint futtass virusirtót meg hasonló dolgokat, hátha valami fogja a sávszéledet.
a teljes sávszélt egyébként se add meg, tehát mindig korlátozd a max sávod 80%-ára a feltöltést, mert akkor lesz stabilabb a dolog és úgyis jó arányt fogsz tudni tartani. felfelé is kell neki hagyni helyet, mert különben bekavarodik, letöltést csak akkor korlátozd, ha közben neteznél vagy valami. Én játéknál szoktam még kikapcsolni teljesen, kivéve ha nem igényel netet az aktuális game, akkor ahgyom futni😊

The Matrix has you...

Vagy 3800 van a zárójelben és 400-an kapcsolódott..

bigapó
400 aktivad van vagy zárójelben 400 és abból pár aki ténylegesen tölti is fel?

The Matrix has you...

Na de, mind a 400-an?

bigapó
a feltöltõk korlátozták a saját sávszéljüket és neked most éppen ennyivel tud jönni. van ez igy.

The Matrix has you...

Miért nem használja ki a teljes sávszélességet letöltésnél? (700-al mehetne, de csak 350-et használ ki..)
A torrent alapján mehetnem 700al...

Fordítva... O nagyobb mint az F....

A feltöltésnél miért nagyobb az "F" mint az "O", miközben letöltök..?

bigapó
azt hiszem inkább ki kellene próbálni az újabb verziókat és nagyon sokat tetsztelni õket, hgoy meglásd a különbségeket. gyakorlatilag ezt csinálják õk is és kiadják az újat ha van rá megoldásuk. igen, beta az nem teljes, használható verzió, csak próba, azért, hgoy több szem többet lát alapon segitsünk nekik a hibák megtalálásban. oda is van irva, hogy ezek nem stabil verziók, de aztán jön a fix és láss csodát, kapsz egy használható programot. 1.7?? na ne már, az kurva régi, azóta nagyon sok minden változott, maga az Internet is és ami mögötte van az is. olyan mintha a trabant-ot és az Opel-t hasonlitgatnád...mindkettõ német... 😊

The Matrix has you...

kipróbáltam, hogy kikapcsoltam ezt az említett cuccot (uTP), de úgyanúgy felzabálja az overhead a felöltésemet ha max-al töltök le(5megabit) (nekem is fél megabit az up)
apply rate limit to transport overhead pipa
apply rate limit to utp connections pipa

ezzel is javul a helyzet valamennyit
Enable Bandwidth Management-et kapcsold ki, és akkor nem használja az új protokollt ahol egy csomó sávszél kárba vész