torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az iskolában szar a wifi..Le tölt,ha meg fel akarok,akkor ledobálja a kapcsolódni akaró embereket..Na de hogy már itthon is?mi a picsa van már? Csak az U-val kezdõdõ IP-k maradnak bent pont mint suliban...De most itthon vagyok...Mégis szar<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#gun>#gun>!!!FFFFFFUUUUUU
hatakkor azigy fail :| de kulon vinyora tennem erted es ott nem kell hogy ennyire bentlegyen :| (almappaba)
http://loal.atw.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezért sem szoktam birizgálni az elérési útvonalat 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
olyat mar csinaltam hogy uj vinyo, odamasoltam mindent es a particiot ugyanugy neveztme el (ugyanaz a betu) es akkor siman megtalalta mind de atraknam oket masik konyvtarba is..
lehet -e valahogy?
nezegettem resume.dat fajlt. az tartalmazza ezeket.. kerdes hogy megnyitom notepad es cserelem mindet? vagy elkurja a fajlt?
vagy van mas modszer?
netan szivtam es egyenkent hozzakell adjam majd megint?
qbittorrent
Állítólag nagyon jó több platformos(platforms: Linux, Mac OS X, Windows, OS/2, FreeBSD) kliens ... erõsenen hasonlít az utorrentre.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
fuck mmo's..i.,
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The Matrix has you...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Próbáltam keresni...egy kis csemege mit találtam )):
segítségkérés...máshol...
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A választ elõre is köszönöm.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?