36518
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Livius
    Aszfaltra, aki szeretne egy meghívót írjon nekem egy e-mail címmel privátot.

"Egy meghívó elküldéséhez 5 pont kell,
    neked jelenleg 553 pontod van, ez 110 meghívó elküldésére elegendő!
    (meghíváskor az első 5 kitüntetésed elveszik)"
    Utoljára szerkesztette: Livius, 2023.04.02. 15:50:40
  • darkSectorxxx #36517
    Üdv, nem tudom hogy kérdezzem meg, de az a lényeg hogy olyan torrent fájlt szeretnék létrehozni, amivel nem torrentoldalakra szeretnék feltölteni, hanem mondjuk egy ismerősnek átküldeni fájlokat, mert a tárhelyek macerásak és sok limitálás is van köztük.

2 modot próbáltam meg az utorrent-el:

1. Torrent létrehozásásnál betallóztam a tartalmat, majd ugye a szeleteket automatikusan hagytam illetve bepipálva volt a seed.
    Na már most ez létrehozott egy torrent fájlt, de ezzel nem megy a letöltés ismerősnek.

2. Azt is hogy a fájlt vagy mappát behúztam a torrentbe és kreált egy magnet linket, ami ugyanugy nem ment.
    (egyszer elindult percek mulva 85MB/s-al de 50.8%-nál leállt és nem ment tovább)

Mi lehet a probléma?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2023.01.07. 22:26:20
  • MerlinW
    Jah, teljesen átalakult mára. Egész jó cucc még minding.
  • Flamer
    azta! azt meg hasznalja valaki?:D
    meg 2000 kornyeken hasznaltam :D
    wow!

mas:
    microbit -rol tud vki vmit? multkor nem ment https-en csak sima http-n, de mostmar egyik sem megy.
    megszunt? bezart?
  • [HUN]FaTaL
    qBittorrent szerintem ratiora tudja ezt.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2022.10.19. 18:05:51
  • MerlinW
    Netlimiter szerintem tud ilyet.
  • Tibi7
    Sziasztok. Olyan kliens programot tudtok, aminél be tudom állítani, hogy ha adott torrent elért x feltöltési időt vagy y MB visszatöltést, akkor kapcsolja ki a gépet?
  • Flamer
    mosma sehogy se jo. :\
  • joeperry
    ...kivéve a PC Gurut, ezért érdeklődtem :)
  • Donat56
    A Mipony programot ajánlom. Nem ingyenes ,azonban, ha megrendeled örök érvényű 1 gépen felhasználható licenced lesz.A You-Tube letöltést is engedélyezi.

A torrentekhez pedig javaslom: a QBittorrent program használatát, ami ingyenes.Minden eddig letöltött torrent fájt át lehet ebbe a programba integrálni.

Minden program akkor működik jól. Ha engedik jól működni.
  • Zsombor99
    Nem torrent, de itt mindent megtalálsz: retroujsag.com
  • Zsombor99
    Én a "Free Download Manager"-t használom. Ugyan nem elsősorban torrent program, de beépülővel szépen integrálódik a böngészőbe (pl. Firefox) és a .torrent meg "magnet" fájlok átadhatóak neki, hogy szépen, egyszerre több szálon elvégezze a letöltést a kijelölt mappába. Teljesen ingyenes, nem kellemetlenkedik és a nagyobb letöltéseket gyorsabbá teszi.
  • Flamer
    volt vmi gebasz a https -el a multkor. sima http-n elerheto volt. de most az sem. vagyis az nem.
  • Death Rattle
    Sziasztok. Tud valaki valamit a µBit.eu-ról ? Tegnap óta nem elérhetőek.
  • NB2
    vazze magon valaki megtalálta a 2001-ben kiírt játékok dvd gyűjteményét?:)
  • joeperry
    Sziasztok! Tud valaki olyan torrent oldalt, ahol elérhetők Pc Guru scanek?
  • geo91
    tudja valaki mi van a milkie.cc-vel?
  • MerlinW
  • MerlinW
  • tandya
    A gépedet nem lassítja vmi,mert nekem simán bejön?
  • Kepek
    1337x miért olyan tetü lassú? Sokszor be se jö az oldal.
  • Flamer
    :) igen ez meg jol is hangzik, de ugye vannak magyar site-ok, es vannak a free / nem free nem magyar site-ok.
    olyan oldalakon, amiknel kotelezo a seed, ott tartani szoktam es szeretnem is a torrenteket, hatha kell majd valamiert valamikor a jovoben, meg az osszes olyat aminel nincs kotelezo, illetve kulfoldi,, ott nem. :)
    na most a lenti beallitas csak az egyikre jo. :(
    ezert szerettem, hogy utorrentnel ment a jobbklikk es delete "everything" opcio is volt. :)
  • MerlinW
    Irányítsd a torrent file könyvtárat a C:\$Recycle.Bin -be.

• Flamer
    kb 3 hete migraltam utorrentbol (v2-esrol!!; mert a tobbi egy szenny) qbitre. siman lezajlott. van az az atalakito is, 0 torrent vesztes. zsir.
    1 dolog zavar benne: nincs olyan hogy delete torrent es hogy a torrent fajlt is torolje. :(
    delete torrent + adat oke, de a torrent fajlt akkor is meghagyja. gci zavaro. :( lattam nyilt is ra git issue, hogy legyen benne ez a feture, de tojnak ra. :\
    amugy kiraly a qbit. :)
    Utoljára szerkesztette: Flamer, 2021.10.13. 14:38:38
  • darkSectorxxx #36494
    Mármint oké csak másképpen érem el azt a menüpontot és nem annyira kényelmes. de hát muszáj lesz
  • MerlinW
    qbittorrent pont ugyanazt tudja és többet.
  • darkSectorxxx #36492
    Ja persze, nem azért, csak jó lenne ha hasonló opciókkal lenne valami más alternatíva, de ha nincs más akkor max ez marad. Mármint amit írtál.
  • MerlinW
    Használhatod az uTorrent, ha nem zavar a millió reklám, a lassúság és hogy folyamatosan gyűjti az adataidat. uTorrent egy ideje már-már malware kategória. Nem azért ugrik rá az összes vírusirtó mert torrent kliens, hanem mert veszélyes.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.10. 22:53:17
  • darkSectorxxx #36490
    Azt régen is utáltam.
  • lck
    Meg a jó öreg WINAMP, csak az hiányzik - a WINAMP !!
  • darkSectorxxx #36488
    Köszi, ezt próbáltam csak nagyon más a menürendszere, jobban kézreállt az utorrent. :(
  • MerlinW
    Ezt használd
  • darkSectorxxx #36486
    Mi a faszt műveltek az uTorrent-el? Mostanában mindig beugrik egy ablak hogy fogadjam el, aztán befagy a kliens... eléggé irritáló. :D
  • RJoco
    Kivétel amikor valakinek gyenge a netje, egy SD is órákig jön le, feltölteni biztos, hogy nem fog.
    Általában sokkal többen vannak, akiknek jóval gyorsabb a netjük, így tőlük fogja más lehúzni.
    Tapasztalat. Nekem 5 Mb-s nettel sem igazán volt feltöltésem. A 0.1 arányt nem sok torrentem érte el 3 hét alatt sem.
    Az 50-es nettel azért már sokkal jobb a helyzet.
  • RJoco
    Olyanról nem tudok, ami törli a torrentet, olyan lehetőség viszont van, hogy mondjuk 50 óra után megállítja a feltöltést.
    Ha pont 50 órát kell bent lenni, akkor érdemes mondjuk 60-ra állítani. Előfordul, hogy az oldalak nem regisztrálják jól az időt.
    Ahhoz az oldalhoz kell belőni, ahol a legtovább kell bent tartani.
  • MerlinW
    Állíts be feltöltés sebesség limitet és nem fáj senkinek ha a háttérben megy a feltöltés. A kezdő júzernek meg el lehet magyarázni hogy mit, mikor töröljön, gondolom nem csimpánz használja a gépet. Mondjuk azt is be lehet tanítani erre :)

Vagy ha nem magyar tartalmat tölt, akkor van száz szabálymentes publikus oldal, mint a 1337x.to, rarbg.com és társai. Én ezeken már vagy 10 éve a hit&run-t tolom és senkit sem zavar, ezeken az oldalakon vannak nemzetközi terrabites seed szerverek.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.08.22. 04:24:21
  • NB2
    Kezdő user szépen tartsa bent jóval tovább szerintem. Soha nem értettem ezt a rohadt limitet. Ha nekem jólesett, hogy gyorsan lejön, akkor tuti másnak is.
    (töröltem már én is 1 alatt torrentet több hét után, de azért ez nálam baromi ritka)
  • PunkZoli
    sziasztok, ismertek olyan torrent klienst, ami mondjuk 50 óra után, törli a torrentet a kliensből? Maradna az anyag a helyén, csak ugye van amelyik oldalon 48 óráig kell maradjon, de automatizálni kéne, kezdő user miatt.
  • [HUN]FaTaL
    Lejárt a cert, gondolom majd meghosszabbítják.
  • lalakov
    "Az Ön kapcsolata nem privát" mi van a maggal?