36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Johnyy
    nekem megy egy letöltés bithumenről..... és nem álltle!
  • nemcsakfeel
    reggel még ment.
    kirakták a győzikés tv ripet, azóta nem megy :pppp
  • Met
    majd ha pár nap múlva sem megy akkor tünt el
  • tomo
    bitumen cime eltunt a sullyesztoben?
  • Met
  • Serpa
    az mitől lehet, hogy előről kezdtem a letöltést, de letöltött anyagnak már kiír X MB -ot ?
  • fifi
    na pont ezt akartam kérdezni...melyek magyarok ebből???
  • nemcsakfeel
    na jó jó, de hogy döntsem el hogy pl. a jává ból melyik az a 2 amelyiket érdemes átnézni ?
    vagy akkor írd le a te fájl listádat :Ö
  • tomo
    en kivalogattam azokat amik erdekelnek. a tobbi "ott maradt". :)
  • nemcsakfeel
    vki már szedte le a bthumenről az eBooks collectiont??
    most járok úgy az 50 % nál, megnéztem és rengeteg fájlból áll. Melyik használható azok közül??? minden témában felesleges 25 könyv :(
  • nemcsakfeel
    Ez kliensenként változhat.. De ha így ráéreztél, akkor próbáldki, hogy egy tartományt nyitsz meg a routereden, hátha javul a helyzet.
  • bandia
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy nyitnom kell e még egy portot a bittorrent kliensemnek(ABC) ahhoz, hogy több letöltés is párhuzamosan normálisan menjen. Ennél a kliensnél ez azt jelenti, hogy zöld a százalékmutató, meg minden. Jelenleg 3 dolog jön, de abból csak az egyik zöld, a másik kettQ sárga. Míg nem nyitottam portot(a routeren) mindegyik sárga volt, most egy nyitva van, így egy megy...

Köszi
  • Johnyy
    Az azura, tuti!....
  • nemcsakfeel
    ez állítható fícsör
    / azeurus ban alapértelmezett, bitcometben pl. nem /
    a sávszél lefogásban van valami, a feltöltést is korlátozd le, úgy már egész jól elviselhető lesz. nekem 12 Körül megy mellette minden, 20 Körül meg a böngészés is lassú :(
  • grebber
    Ez a 2 GB-os dolog nem mindegyik kliensnél van igy.
    Mert ez nem igaz mindegyikre.
  • Johnyy
    amikor megnyitsz egy letöltésre torent filet,, mondjuk egy 2 gigásat!! azkor lehet hogy még csak 10 kilobáyt van letöltve de a vinyodrol 2 giga helyet foglal!!!!
    amúgy a torent egy ha max sebeségel yön akor teljesen sávszélkihasznált adatforgalom tehát yóhogy lasítja a nete!!
  • grebber
    már bejön!
  • grebber
    Torrent mesterek kérlek titeket segítsetek!!

Van olyan kliens ami nem lassitja be a netezést miközben megy a letöltés??(Mert a Bittornado nagyon eszi a netet :( )

És az miért van hogy szedtem egy gamet tartott 30xx MB-nál, lefagyott a gépem és amikor újra konnektelt csak 27xx MB-tól folytatta de a gépemen ha kijelöltem a mappát 30xxMB volt???
  • fifi
    Kb. ezt írtam priviben...BitCometben van NAT modul, rajtam valamelyest segített.
  • nemcsakfeel
    Lehet a szolgáltató hibás, hogyha ő csak belsőhálós IP-t oszt kit, és egy szerverén van "megosztva" a net az ügyfelek között.
    Ezesetben próbálj meg írni nekik, egy szabad portot kérjél tőlük .. csak így javulhat meg.
  • pjotr007
    Nem
  • fifi
    fix ip-d van?
  • pjotr007
    Most próbálok torrent-ezni, jelenleg az Azerus kliens van fent, de NAT hibát ír ki, a letöltés ettől még megy olyan 2-8k közötti sebességgel, (a készforrás: 25(99) ügyfelek 45(322))
    Kábelnetem van, router nincs, norton tűzfalban engedélyeztem a portot.
    A kábelcég lehet a bűnös a NAT hiba miatt?
  • tomo
    leegett a vincseszteruk .
  • Sonajk @:o)
    nálam sem megy már csütörtök este óta :((
  • nemcsakfeel
    nálam se.
  • Bandew
    Endless Torrents most csak nálam nem jön be, vagy senkinek?
  • gazo
    hát sok jóra ne számíts, főleg ha régebbi a file....mikor lelőtték a novát, egy 9,8 G-s cuccból 6,5 G jött le....azóta se indult ujra :(((
  • precision
    a remény hal meg utoljára, tartogasd még 1-2 napig, hátha...
  • blackgamer
    találtam egy jó torrent-et, de nem indul a letöltés, mert kipurcant a tracker
    ilyenkor érdemes tartogatni hátha beindul pár nap/hét múlva?
    vagy ne reménykedjek?
  • nemcsakfeel
    keress rá a fájl pontos nevére google-ban, nekem párszor már bejött, hogy fórum hozzászólásra talált, amiben jelszó volt.
  • precision
    vagy esetleg egy jelszófeltőrő progival kísérletezz, de az hosszadalmas meg nem biztos, egyszerűbb ha tényleg megkérdezed ott
  • tomo
    hat szerintem reklamalj a forumon, ahola rossz jelszot adtak. vagy szedd le mashonnet , ahol nem jelszavazzak.
  • zsoltgsm
    sziasztok, egy kis HELP kéne
    letöltöttem a Pro Evolution Soccer 4-et, jelszavas és a megadot jelszó a forumon nem jó hozzá...
    5578 a jelszó különben. Hol tudok hozzá jutni egy helyes kódhoz? Esetleg valakinek megvan-é?
  • fifi
    na ezt mondjuk én sem értem...

ettől függetlenül sok serencsét kívánok az oldalnak...
  • precision
    ööö, mégis mire lennék irigy? :)))
  • tomo
    sztem precision csak irigy.
  • fifi
    egy "szar izét" mondj!

értem ezalatt a fake-semmitérő-érdektelen cuccot...
  • precision
    Nyomj rá a feltöltés -re. Bárki feltölthet amit akar, ez igy nem kóser. Emiatt nagy kalap sz*r az oldal...kb. mint az exeem, mindenki tölti fel a szar izéit...
  • fifi
    így van...