36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
lehet hogy az a 30 peer mind leecher és senkinek nincs meg több mint 95.6%, így álltok egyhelyben és várjátok hogy jöjjön olyan akinek megvan mindegyik
a feltöltés meg azért megy mert a többi leechernek nincsmeg 95.6%, így nekik még megy, tőletek szedik, de ők is megfognak állni 95.6 % -nál, hacsak nem jön meg addig egy olyan ember akinek megvan fullba a cucc -
TRac #10950 Üdv! Na segítsetek légyszi! Az a gondom hogy BitCOmettel letöltöttem a Távkapcs c. filmet,128-al jött végig,95.6 százaléknál meg 0-val. Azóta 10x ujrainditottam a gépet,a bitcometet,de semmi. 0 kb/s 30 perről. De a feltöltés meg megy. Éjszakára otthagytam a gépet,semmit se töltött le (max 100 kb-ot). Mi lehet a gond? -
nekem kb 4 napja elszállt a jelszavam, akkor kaptam újjat, azt most megint szaraksztik, de most nem kapok....ha egy mail címet esetleg meg tudnál nézni az oldalon, és elpriviznéd azt megköszönném
Egyébként neked magyar email címed van? mert nekem igen, és néha az a gond... -
nekem is ez volt de én kaptam új jelszót de most már újra működik nekem -
Szintén :( -
csá a bitzone-ra mikor lehet már felmenni mert mát ír hogy ma már lehet belépni
vagy valaki betudot lépni?
-
peer to peer -
#10943: Név ugyan az csak ws végződéssel!
#10941: Olvass utánna hogy mi a lényege a per to per letöltési módszernek én is leirtam már itt vagy 3 szor még 1x nem fogom leirni! Visszaolvasás rulz!
-
Sziasztok. Ismét segítséget szeretnék kérni, remélem utoljára. Egy ideig most szünetelt a torrentezésem és most tűnt fel, hogy nem találom az emberszabásút. PM me plz! -
vki megtudná mondani h milyen módon tudom elérni a sorozatos oldal modijait?? mert nem tudok már 2 napja belépni az oldalra, jelszóemlékeztető meg nem jön, vagy kikűldi, de utána az új jelszót nem! az arányom megfelelő, a seed megy, szal ha vki tudna egy mail címet, az pirivizzen please -
Mitől van hogy ingadozik ö.vissza? Olyan 5kb és 90kb között és sajna 90-en csak pár másodpercig volt
-
alkohol 120% vagy daemontools->mount->play...egyébként ez nero formátum....
nem írunk magyar oldalak nevét!! köszi -
Schwarzenegger #10939 Sziasztok! Letöltöttem egy filmet a majomparádéról de nem tudom lejátszani mert .nrg formátumu.Tud valaki segíteni?Nem akarom kimenteni DVD lemezre,csak vinchesterről akarnám lejátszani.ÜDV:Laci -

Az ilyeneknek csak ennyit........
-
jól megaszontad nekik
-
nem csak magukkal hanem azokkal is akik már bent vannak az oldalakon... -
Indexen szolni kéne egykét moderátornak hogy töröljék a topikot! -
rakodo #10934 annyira ostobák, saját magukkal szurnak ki. -
ezek a mai fiatalok
-
rakodo #10932 ahogy látom válaszoltak -
Csak TCP portot tudok nyitni ha UDP-t akarok akkor megcsiunálom ugyanugy kitoltom mint a TCP és nemengedi megnyitni -
írtam oda :D -
Köszi, nekem alapból ez: 63838 volt.
-
na az ilyen gyökerek miatt buknak meg az oldalak!!!
link -
Routerben nyitottál portot? -
Én alap 25720 portot használom aktívan :) -
Azureusban milyen portot használtok?
Nekem kiírta, hogy nem jó. -
Az én kérdésemre még mindig nemvolt senkinek ötlete: "Már csak egy gondom van..Megnyitok egy TCP portot minden műkszik aktív vagyok de azt írja hogy UDP Firewalled és UDP portot nemtudok nyitni.Minden ugyan úgy kitöltök mint a TCP-n csak UDP-t jelölök be > Add This Setting gomb >oldal frissül és nemtörtént semmi nem is jelzi hogy lenne olyan port nyitva.
HeLp PlZ! " -
Reyes #10923 Köszönöm szépen a válaszokat:)
-
Közben leszedtem, elindítottam újra, működik. :) Csak elment a jó seeder, most csak 10-el csöpög. Köszi.
Rendszervisszaállítás nem volt. -
Hellsing47 #10921 nem találja a file-okat és nem tudja folytatni a letöltést...szedd le ujra torrent fájl-t és oda állitsd be hogy mentse ahova elsönek elkezdted...
csináltál rendszer visszaállitást a gépen??
mert nekem akkor irta ezt ki...csak nem angolul :D -
Mi történhetett? :(((
-
van az sg-n is egy fóruma....ott katt a bannerra és mindent megtudsz(ha nem akkor segítenek)
userbar kovácsok fóruma -
userbar
userbars.org
userbars.com
userbars.co.uk
userbars.be
Csinálni például egy komolyabb képszerkeztővel tudsz. -
tomo #10917 1 megoldas van, ha hozzafertek a tuzfal beallitasaihoz.
ha nem, akkor nincs mas eselyetek. -
Reyes #10916 "végtelen"---->"Végtelenen" akar lenni, bocsi -
Reyes #10915 Sziasztok!
A "végtelen" láttam, a flhasználók és a tagok profiljaiban, hogy vannak ilyen kis csíkok...jobbban nem tudom körül írni, talán csak így:
Pl.: Az egyik csíkban van egy Ferrari, maga a csík piros, és bele van írva, hogy "FERRARI FAN".
Na most a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet ilyen csíkot csinálni?
Van erre valami kimondott honlap, ahol vannak sémák, minták, meg ötletek?
Ha esetleg valakinek zavaros lenne ez a "leírás", akkor jelezze, és megpróbálok pontosítani, de így hirtelen most ennyire tellett:S -
Tecnamo #10914 Hi, láttam lentebb is h másoknak is problémájuk van a kolis torrentezéssel. Szal valami megoldás kéne legyen h a tűzfal ne zavarjon be. Amúgy én Azureust 2.5-öt használok... -
Köszi! Kis kereséssel megtaláltam ezt a szöveget magyarul.
Már csak egy gondom van..Megnyitok egy TCP portot minden műkszik aktív vagyok de azt írja hogy UDP Firewalled és UDP portot nemtudok nyitni.Minden ugyan úgy kitöltök mint a TCP-n csak UDP-t jelölök be > Add This Setting gomb >oldal frissül és nemtörtént semmi nem is jelzi hogy lenne olyan port nyitva.
HeLp PlZ!
-
sorozattal mizu?