36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Thanatos #11909 izé, nem vagyok ygerek :P amugy emg megtisztelsz és tényleg találó a nick, ezt amugy bóknak szántam annó is, az önkritika fontos dolog :) -
igaz :D
azert, mert idokozben jutott eszembe a TT és mar nem szerkesztettem vissza!
koszi a valaszt! esetleg a masik harom kerdesre is tudnal valaszolni? -
Ez 4 kérdés volt :D
Bh-n pedig az energiatakarékos üzemód miatt nincs forum és a többi terhelő egyébb lehetőség viszont ami pozitívum, hogy visszatették a felső aránykijelzést és ami pozitívum, hogy pucolják adatbázist mert már csak 29e userük van :) viszont a csatlakozásuk ugyan annyi mint eddig is tehát nem értem miért van szükség erre az enregiatakarékos üzemódra!
ezek a forumok igen rosszul vannak megírva amik tényleg terhelnek elég sokat, de egykét finomhangolás és máris tökéletes! -
lehet, hogy szerencsétlenül mostanában lassabb torrentekhez csatlakozol.
Durvább esetben valami trójai eszi a sávszélességet... -
ryeti #11905 Hi!
Még viszonylag új vagyok és nem nagyon értek még a torrentekhez.
Miért van az hogy eddig tudtam normálian le/feltölteni, de egy ideje mindenem belassult (le és feltöltés is 10 kb alatt). Netem nem változott, ugyanazt a progit használom (Bitlord 1.1), beállításokon se változtattam semmit.
Letöltésenként max. 3-4 seed/peer-re tudok kapcsolódni, a többinél (több 100 db) "kapcsolat bontva" szerepel. Ez miért van? Nálam van a hiba? -
nekem olyan progim van, hogy a csítelő kis ingyenélő taknyokat jól epicsázz@, hogy utána eszébe se jusson torrentezni!!!
Barom... -
???
miert, van vmi kozos vonasuk?
en nem sokat talaltam! -
persze, hogy mas, mert az en modszeremmel mar a google-t is megsporoltam azoknak akik "rosszat" akarnának, de aki "rosszat" akar, annak mind1, hogy rakattint a linkemre, vagy kimasolja a te beirasodbol a nevet es rakeres!
DE!
az enyem egy kulf. traker volt és innen Mo.-rol nem sokan vannak akik tudnanak barmilyen "rosszat" tenni a TB-nek!
az ilyen tracker beirasok sztem csak a magyar trackerekre veszélyesek!
az termeszetesen igaz, hogy a masik kezdte, Te csak beszálltál!
a masik gyerek nem erdekel, mert nem azt nezem mit mond, hanem, hogy ki mondja, ő a körmöm alatt a piszok, de Te elég rendes voltál eddig itt a forumon velem es meglepodtem, amit annak a gyereknek az post-jara reagáltal! -
ZoliJ #11901 bh-n azért nincs fórum hogy ne hasonlítson a majomra... -
harom kerdes:
-az O-on mennyit kell feltoltenem egy meghivoert?
-a TB-on mi tortent? fellépek es alig van fent 700 torrent!
-a BTV-n mennyit kell feltoltenem egy meghivoert?
-a TT-en miert szuneteltetik a meghivozást?
A BH-n mar télleg uncsi a "takarékos" uzemmód, hianyzik a forumja!
A M-rol sajnos nekem sincs jobb velemenyem, mint nektek, de ha ujra talpra tud allni, akor grt.
Az E staff-ja eleg segitokesz... van egy forum es ott eleg rendesek, pedig nekem rossz velemenyem volt roluk. -
Te tracker urlt irtál be! az kicsit más és nézd meg ki viccelődött a neveddel! -
Max7 - Latom te is hibaztal mint en, vagyis egy tracker nevet irtunk be. Emlékszel, hogyan reagáltál az en hibamra? Elkezdtél a nick nevemmel szorakozni, meg, hogy mit lehet az "ilyentől" varni!
erdekes...
Amugy en veled ellentétben kulfoldi trackert irtam be és az nem akkora gáz, mint egy magyar trackert beirni! -
Sehol! Nem értem mi ez a takarékos üzem mód még mindig hogy mindent kiszedtek! Bezzek azt a szar meghívót nems zedik ki ami tök felesleges! -
aszfalton kérni mst hol lehet? -
mért lennék az? -
én vicces vagyok de te szánalmas -
de vicces vagy xD -
Looser's Hack Tools v 5.23 build007
-
hehe :D akkor csak a progi nevét plz:P -
nekem van egy progi amit ha elindítok akkor úgy látja a tracker, hogy töltök fel 2mbitel és a letöltést is feltöltésnek számolja, de nem adom oda mer' szemét vagyok
-
lol
az én haveromnak meg olyan progija van hogy az 56k modemből 100mbitet csinál...de nem akarja ideadni, a rohadék... :D -
szevatok!! vki tuna adni nekem egy olyan proginak a nevát ami átveri a trackert hogy pl feltőltők 30kb val és a tracker 300 megának látja ?? havernak meg van de nem akarja odaadni :( -
link78 #11887 Ja még nem is írtam a legjobbat egy hete kábé amikor nagy nehezen sikerül bejutni a majomra mindig vagy 20 új üzenet fogad a rendszertől ugyan azzal a szövegel. -
link78 #11886 Hát nem tudom de amióta „fejlesztették” azóta egy rakás sz.
-
amnesia #11885 Köszönöm. Nem tudod hogy miért tilthattak ki? Semmi olyat nem tettem ami ezt indokolná. -
írtam egy privátot -
Hellsing47 #11882 majom csak sztem haldoklik??? :(((
én már 2napja nem tok belépni :(
csak ilyen 1-2 percre :(( -
itt megtalálod az oldalát, a címét .................. -
lehet most egy kicsit durva leszek, de a rohadás ölje meg azt a szarházi mocsadékot aki feljelentette mokey-t és aki miatt lefoglalták a régi szervert
Aki estleg felismeri az utcán a képen látható férget, rugjon bele párat a nevemben is!!
-
paul161 #11879 Error: Tracker Response Error:Connection limit exceeded! You may only leech from one location at a time.
Sziaztok! megtudná mondani h ez mit jelent?? töltök egy filmet és 70%nál megállt és azóta ezt írja ki! -
majom és tracker torrent kulcsszavakat megadva kijön az áhított tracker neve, csak össze kell vonni a 2 szót, és lám megvan a tracker címe is -
szvsz a majom kikeszult... lehet keresni masik szinvonalas trackert... -
valamit sürgősen ki kéne/kell találni, mert most már egész nap elérhetetlen szerver túlterhelés miatt a kedvenc oldalam... :(( -
A mondanivalóm nem ez volt inkább csak annyi, hogy nem egy dátumon vagy egy post számon fog múlni egy galiba! És a feledékenység nagy úr részemről lezártam a témát a lényeg nem direkt szegem meg a szabályt -
jóhát énse vagyok gép, nincs időm sem rá hogy átolvassak mindig minden hosszú hsz -t...amugymeg ezek közül a legtöbb akkor született mikor még nem volt házigazdája a topiknak -

Keress rá a monkeyparádé szóra a lap alján a site nevének megfelelően! nem lázadok, szeretem betartani a szabályokat és előre elnézést kérek, ha egy postom törölnöd kell!
-
feltöltés az elvileg max lehetséges feltöltésed kb 80% -ára korlátozd le a leechelés alatt. Aztán leveheted a korlátot ha már leér, hogy maxxal menjen tovább felfele. -
ryeti #11871 Hi!
Még csak nemrég kezdtem torrentezni és egy kis segítség kellene.
Egy darabig tudok normális sebességgel letölteni, aztán meg lelassul 10k alá.
Milyen fel/letöltési korlátot ajánlott beállítani? Én mindkettőt korlátlanra állítottam.
Egyébként Bitlordot használok. -
Ha megvárod míg újrakapcsolódik minden alkalommal, ami nekem több percet is igénybe vesz, akkor beenged, csak a hajad is kihullik.
Örülnék én is ha rendeződnének a dolgok.
Nekem jóval több mint egy hete "kínylódik" a majom majom.
-
Na kezdek én is besokallni, mert a majom kábé egy hete nem enged fel. És nem törölt felhasználó, nem szerverleállás, nem rossz URL, hanem egyszerűen:
"A szerver terhelése túl nagy. Újrakapcsolódás, kérlek várj..."
ennyi
tudja valaki, aki olvassa a fórumokat a szóbanforgó oldalon, hogy mikor lesz erre megoldás?
Köszi...