36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• öregharcsa
    én azt használok...nincs vele semmi baj....
  • zvaragabor
    Köszi, ezzel a linkkel sikerült leszedni(a többivel még mindig nem).
    Egyébként uTorrent van a gépen, csak régi nagy kedvencem volt a BitComet és kiváncsi vagyok rá hogy most milyen. Annak ellenére hogy sok rosszat s kevés jót holvastam most a BitCometről, még mindíg hívogat:)
    Kösz mindent!
  • jAsOn VoOrHeEs
    "Ezt elkurtuk nem kicsit, nagyon - MySQL Hiba."
  • rothfb
    Valaki tud valamit a végtelenről?
  • kisgyerek20
    http://www.filehippo.com/download_bitcomet/

javaslat: használj inkább utorrentet és is bitcometről szoktam át erre és szerintem megérte. sokkal több mindent tud és nem is eszik annyi erőforrást.
  • zvaragabor
    LOL ez érdekes. Az első 2 címnél mind a 2 a download.com-os linkre visz, ami nem jó, a harmadik meg szintén nem jó(nekem).
  • Agy Halott #12274
    ez nekem is uj....
  • kisgyerek20
    Akkor szedd le máshonnan pl.
    http://www.bitcomet.com/doc/download.htm
    http://bitcomet.en.softonic.com/ie/35799
    http://www.softpedia.com/get/Internet/File-Sharing/BitComet.shtml
  • zvaragabor
    *FlashGettel
    És amúgy minden más dolgot le tudok tölteni.
  • zvaragabor
    Nem vagyok hülye a dologhoz, próbáltam mindenhogy, operával, rókával, IE-vel, fleshettel, direkt linkkel(mi ugyan az, mint a download.com on), de egyik sem szedi. Azt írja a róka hogy a download.bitcomet.com helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
  • kisgyerek20
    Pedig nem túl bonyolult dolog. Tessék itt a direct linkje. Szedheted.
    http://download.bitcomet.com/bitcomet/bitcomet_setup.exe
  • zvaragabor
    Hali! A BitCometet miért nem tudom letölteni a download.com-ról?
  • thomasthomas
    + a letöltési szálak......itt -elvileg azt írják, hogy- 500%-kal , azaz 5*gyorsabb a letöltés.....a többit jól írtad...
  • kisgyerek20
    A sebesség nem a klienstől függ hanem, hogy mennyi a seeder/leecher arány te mennyit tudsz közben visszafele tölteni na meg nem utolsó sorban az, hogy hogyan van beállítva a kliensed, mennyien csatlakozhatnak etc.
  • thomasthomas
    utorrenten 10K-20K fleshgeten 50-70K....ez igen..(legalábbis nálam igy van)
  • thomasthomas
    uoenten 10K fleshgeten 50-70K
  • rakodo
    A sorozatos ujra megy tesztüzemben
  • marcio mela
    Minden fogalommal én se vagyok tisztában de megpróbálok segíteni.

Mi a Bittorent vagy torrent?

Előre telepítsd az Azureust.Ez egy Java-s kliens.Alig értek a gépekhez de ezzel elboldogulok.Még nekem is egyszerű.De ezt még nem kell futtatni.
    A böngésződbe tedd a könyvtárba a The Pirate Bayt.Ezen az oldalon fogod keresni azokat a programokat;filmeket;zenéket;stb ami érdekel.Ha szeretnéd megszerezni/letölteni a neked kedveset akkor rákattintasz aztán a Torrent Letöltése linkre kattintasz.Most közbelép az Azureus.Feajánlja,hogy letöltsed a BitTorrent fájlt ami az óhajtott (mondjuk) filmedhez tartozik.Meglepő de a BitTorrent fájlod sokkal kisebb lesz mint a filmed.Töltsd le hiszen megtetszett a film.Az Azureus megkezdi a letöltést.Kis darabokban tölti le.Ha egy kis darabot letölt akkor egy másik embernek aki szintén erre a filmre ványik elküldi a te gépedre már letöltött kis fájldarabot.Így gyorsabban fog elterjedni a film minha DC klienst használnál.A program jól láthatóan elkülöníti azokat a fájlokat amiknek a letöltését befejezte (az egész megvan) és azokat amiknek a letöltése még folyik (nincs letöltve az egész file).

Ha tévedek kérem javítsatok ki.
  • Serpa
    ez új számomra.
  • thomasthomas
    tévednék??
  • otrosinka
  • otrosinka
  • Serpa
    oké, csak semmi köze a torrenthez.
  • dogfish
    lol
  • Agy Halott #12256
    Nézem tovább, C:\Agyhalott beszol egy "ezt a fa5z5z0p0t! nem normális... "-t, há mondom ezzel nem lettem okosabb...
    ...aztán meg elolvasom a választ rá: "Aki átbasz, az basszon "B"-t is!" ... stb.

• thomasthomas
    Hi!

kipróbálom ezt a flashget 1.80 Beta-t mert 10szálas letöltés itud....majd ha jó lett, akkor írok...
  • Met
    törlést pls
  • Serpa
    itt senki sem fog segíteni.
    midenki ugyanolyan arrogáns mint te, so pá-pá.
  • Thanatos
    ha itt nem fogsz kapirgálni akkor minek irsz ide? remélem senki se válaszol neked...
  • Agy Halott #12250
    ezt a fa5z5z0p0t! nem normális...
  • öregharcsa
    igen+ felette 2-vel csak elírtam a másik hozzászólás számát....
  • öregharcsa
    felül banner...neked is...
  • thomasthomas
    de hát egy 1.5 gb fájlt 4-5np alatt tölti csak le....
  • dogfish
    sztem utorrent az egyik legjobb kliens... hasznlad azt
  • thomasthomas
    még ezt találtam:
    turbotorrent...találtam ilyetis,de azt írják hogy vmi kémprogrammal fertőzött.....de a 22Peer-nél miért csak 10K minimum és max 20K??
    a sebesség nincs korlátozva, esetleg más portot keressek, vagy mit??
  • Sonajk @:o)
    az említett topicban erre gondoltál #6239 ?
  • dogfish
    utorrent 1.6
  • Sonajk @:o)
    Ne aggódj, mert én is 3 gépen próbáltam, de tegnap este egyiken sem jött be. Aztán láss csodát. Most értem haza és megy minden rendesen. Akkor a hiba mégsem az én gépemben, inkább a rendszerben volt. Azért köszönöm azoknak, akik próbáltak segíteni.
  • thomasthomas
    Hi!

melyik a legjobb torrent program?
    ezeket ismerem(nevükből)
    Azerus....ez nem jó, mert néha leéll, és nem vagyok sokat a gép elött
    Qtorrent 1.6 ez van most, +ez a legelső, csak épp az a baj, hogy 10K-val jön csak mikor van 22 Peer....--esetleg, mindegyik proginál ilyen lasú?!--
    Bitcomet
    Bittorrent
    haezeknél mind jobbat tudtok akkor írjatok....de nekem legfőképp az számít hogy melyik tud a leggyorsabban töteni...

előre is kösz a seítséget..
  • tomo
    ééés?