36534
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• daxan
    legegyszerűbb ha Dc-n utánna nézel...
  • SkylineGTR
    Tomo. hozzád szólok!! írtad hogy vmi emule meg kliens. figyelj én nem nagyon vagyok benne ebbe a dologba, így gondoltam elmagyarázhatnád msn. ha gondolod. megadod a cimed??? utána tőlem letörölhetsz csak nagyon kéne a zene és te tudod hogy tudom megszerezni. hagyj vegyelek fel!!!!4adj cimet pls
  • Thanatos
    ne keresse ot...., kill del ban, htx...
  • kulabácsi
    hát ez tényleg rusnya:D
  • Serpa
    tiszta sor :)
  • Sonajk @:o)
    Hát persze.
    Tudod!
    A Háp-Práp
    ;)
  • Serpa
    kacsás?
  • Pharaoh
    Amelyik gépről akarsz torrentezni arra kell tenni egy olyan progit, amit neten keresztűl is lehet irányítani, ilyen a torrentflux. De vannak kliensek amiket szintén lehet neten keresztűl vezérelni, ilyen az utorrent és az Azureus.
    Én pl ha nem vagyok otthon a neten keresztűl megtudom nézni, hogy áll otthon a letöltés, vagy új letöltést is indíthatok és mire hazaérek már lent van a cucc. Mindezt Azureussal
  • Pharaoh
    Ilyen volt tavaj is, ha nem tetszik vissza lehjet állítani a régit a beállításoknál
  • daxan
    hát ftp-ről nem tudsz torrentezni. Csak ha csinálsz egy oldalt vagy már meglévő oldalról töltöd le...
  • msam
    Egy külső 100/100 Mb-es ftp-ről szeretnék torrentezni de kéne egy kis segítség hogy ezt miként tudnám megoldani othonról.
  • daxan
    melyik az aszfalt? Olyan szar hogy nem lehet kiírni az oldal nevét...
  • Agy Halott #12353
    jaja igazad lehet...
  • Agy Halott #12352
    aszfalt de ocsmány lett...
  • tomo
    eMule rendszeren megtalalod
    tolts le egy kliens es keress ra benne
  • Thanatos
    nem
  • SkylineGTR
    Hy. nem tud vki olyan oldalt, torrentet, vagy bármit ahonnan meg lehet szerezni a vörös szonja (red sonja) cimű filmzenei albumot.Iszonyatosan kéne!!!!!Vki segítsen pls
  • Sanyix
    Csak vindózon van jobb, így semmi értelme vindózon azt használni.
  • Pharaoh
    Pedig kettő ilyen van, az aszfalt és a kacsás.
  • precision
    friss releasek, gyors seederek
    sajnos csak 1 ilyen oldalt ismerek
  • daxan
    Leírnátok, hogy nektek mik az elvárásaitok egy torrent oldalhoz? Mit, miért tartotok jónak a kölönböző oldalakon?
  • tomo
    egyszer valaki azt mondta : nincs forum , akkor nincs balhé
    igaza volt, mennyivel nyugisabb most
  • Herold
    Az egyik új torrent: Internet Password Lock v2.3
    Ne töltse le senki, trójai van benne.
  • Thanatos
    majdö
  • Agy Halott #12341
    engem inkabb az erdekel, mikor lesz forum megint?
  • Thanatos
    és nem csak nekik jó igy is :P
  • tomo
    valoszinuleg tobbe soha, mert nekik igy is jo
  • Pharaoh
    Mert az Azureus az egyik legjobb kliens.
  • St3g1
    Helló mindenki nemtudjátok véletlenül mi lett a "Sárkány"-val ?????
    mindig a Webidea oldalát dobja ki
  • Trucker39
    Köszönöm a választ. Már csak azt kell megtudnom, hogy miért.
  • Sanyix
    Nem értem miért kell windózon java-s klienst használni, amikor van egy csomó jó/jobb gépi kódos kliens. Én azureust csak linuxon használok, mert ott viszont csak gagyi/buta gépi kódos klienseket találtam.
  • Tetsuo
    Az Azerushoz kell a "JAVA futtató környezet" nevű progi, amit a Windows próbált frissíteni, de közben hiba történt.
    A többi torrent kliens (a uTorrent tuti) nem JAVAs, tehát nélküle is megy..
  • Thanatos
    akár :)
  • Zóanagyvarázsló
    Trucker37 Felhasználó kitiltva
    Ha figyelmesen vissza olvasod a hsz-aimat, úgy tűnik, mintha komolyan vettem volna? Áááááááá! Dehogy! ;)
  • Trucker39
    Ha olvassa BH "írástudó" a topic-ot, kis segítség el kelne. Új jelszót igényeltem (ami annak rendje és módja szerint megérkezett), de hiába írom be az oldal bejelentkezési ablakában, nem fogadja el. Hibaüzenet: "Hozzáférés megtagadva", vagyis ha jól értem, a név és a jelszó is jó (mert ha nem akkor nem ezt a szöveget írja). Akkor mit rontottam el?
  • bartaaa
    de mit ír hiba vagy mi???? valaki segítsen már lécci mert nem megy és hibát jelez vagy valéamit?!!
  • Thanatos
    ha komolyan vetted meg is érdemled...
    +szűnt, de ismét működik ;)
    Természetesen ami a nevük kiírását illeti, maximálisan igazad van. A probléma csak az, hogy ezer más helyen meg ki van írva. Elég szomorú ez. Viszont ha igazán szeretnének illetéktelenek rátalálni, nem kerül fáradtságos munkába. Szóval én is azt mondom, hogy nem kell reklámozni az oldalakat, de ennyire szigorú sem kellene lenni azokkal szemben, akik még is kiírják.