36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Ennél undorítobb dolog a torrentezésben ha valaki nem fogja fel hogy épp ezért legális a torrent mert nincs benne semi haszonszerzés, viszont előszeretettel párosítják a torrent oldalakat ezekkel a "seedereknek" mondo emberekkel! pfujj a belem kifordul! -
törlést please -
Álícsd meg a torrentet és indícsd újra és valószinüleg ujraellenörzéskor már 100%-ot fog jelezni! -
láttuk a korábbi postjaidat is, remélem ez volt az utolsó, talán az Emule topicban kellene kérdezned, hogy "mire menj"
nem azért de isohunton találtam pár verziót, de ha ennyire szerencsétlen vagy a warezoláshoz akkor javaslomezt -
SkylineGTR #12406 vki tud olyan helyet ahol van a vörös szonja(red sonja). egy ember mondta hogy az emule progihoz vmi klienset szedjek és megtudom találni vag ilyesmi. van emule oldala de azt se tudom mire menjek -
Hát ha találsz pont egy ugyanolyan torrentet máshol, akkor tudod. A kliensben letöltési helynek add meg ugyanazt a helyet mint a másiknak, ellenőrizni fogja a már letöltött adatot, és elvileg folytatni fogja. -
Ja, felülről a második torrentet szedtem le 99,9%-ig. Tudom folytatni másik torrentről esetleg? -
Van. Ezt töltöttem. Abból a pár ezerből csak akad 1 :)
Szal nekem kurva gyanús, hogy pont 99,9-nél állt meg. Mit tudok tenni azon kívül, hogy várok? -
van legalább 1 seeder? -
második sor -
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mivan akkor, ha egy letöltésem eljutott 99,9%-ig (Bitcometet használok) és ott megállt és nem fejeződik be? -
SkylineGTR #12399 nem tud vki olyan oldalt, vagy linket, vagy torrentet vagy bánom én mit csak ingyen letudjam szedni a vörös szonja(red sonja) c. filmzenét. már az egész netet végigkutattam de csak pénzeset láttam. vki segítsen pls -
bartaaa #12398 thx naygo n nagyon köszönöm hogy segítettetek!!!!!!!!!! -
rothfb #12397 Sokan nem szeretik, sőt utálják a végtelent. Mégis mennyien töltenek onnan... -
jah es meg valami routerem van lehet hogy ez lehet a hiba? de akkor regebben miert ment ?igaz hogy ez azota van miota ujra tettem a wondowst.sztem valami nincs jol beallitva.
-
hello! mar regota hasznalok torrenteket es eddig nem volt gondom.de mostanaba ha elinditok egy torrent klienst a netem hasznalhatatlanna valik (lelasul annyira hogy ha ramegyek az ie re 5 perc mulva megy bele)es a progi is alig tolt (marmint a u-torrent pld).probaltam minden fele klienst de mindegyikkel ugyanez.pls help!!
-
ZiP90 #12394 Nálam semennyire, de állítólag stabilizálja a fel- és letöltést... bár én nem nagyon vettem észre...
@bartaaa: Pharaoh-nak igaza van, és attól h. 1más után 10x beírod ugyanazt, nem lesz senkinek jobb...
Googleba beírtam h. 'Error 1722 Java' és elsőnek dobta ki a java.com-ot, ahol részletes leírást találsz a hibáról. -
Linket már adtunk, ha nem megy a "hiba az ön készülékében van" -
bartaaa #12392 valaki nem tudja hogy milyen java program kell az azereushoz és + java program is mert nekm nem megy és az instal semm mert hibát észlelt valaki adna egy linekt és hogy mit kell letölteni pls!!!!
-
Valaki elmondaná, hogy mennyire gyorsítja a letöltést a BT engine nevű progi? -
Melkor #12389 Sziasztok!
Egy olyan progit keresek, ami elrejti, hogy torrent kliens fut a gépen - nem látszik a tálcán és alt+tab-ra sem ugrik fel. Múlkor láttam egy ilyet az egyik oldalon, de akkor sajnos nem szedtem le és már nem emlékszem a nevére.
Ha már volt ez itt a fórumban, akkor bocs, de nincs kedvem nagyon sokat visszaolvasni.
A segítséget előre is köszönöm! :) -
ZiP90 #12388 Írta h. uTorrentet használ... -
Mert valószinüleg BitCometet használsz ami jópár csomagot hibásan küld amit újra leszednek tölled viszont a tracker ezt nem számolja el neked feltöltésnek! Ha nem ezt használod akkor kapcsold ki a DHT követést, a központosítatlan követést, stb, stb -
Google a baratod -
bartaaa #12383 és honnan szedjem le a rendes 5-öt mert sehol sem találom!!?? -
Esetleg az update előtt a rendes 5-t kéne feltenni és csak utána az update-t. -
bartaaa #12381 nem tudtok egy java programot az azereushoz mert nekem ezt írja ki mindig !!!
-
ZiP90 #12380 Ilyen problémám nekem is szokott lenni, de h. miért van nem tom...
DHT-t mindenképp tiltsd le, az alap, de ha azután is ien gondjaid vannak, akkor már 2en vunk :D -
mármint "itt" alatt a trackeren lévő profilomat értem... -
Hello! Van kereken 999 MB feltöltésem a kliensem (uTorrent) szerint, itt a tracker meg csak 976.64-et mutat! Már manuálisan is kiadtam a trackerfrissítési parancsot a kliensnek, de semmi változás. 0.401-es az arányom a kliensben, itt viszont csak 0.39-es... Ez mitől lehet? -
ZiP90 #12377 uTorrent
Azureus -
bartaaa #12376 az azereushoz meg az utorrenthez kéne egy részletes leírás hogy hogyan kell használni meg stb....?? -
bartaaa #12375 ezt mirét írja ki nekem akkor mert nem kaptam pontos választ mert én is akkarnám hasznűlni az azereus-t nagyon megköszöném a segítséget!!
-
nekem részletes leírás kéne... -
Persze, hogy lehet torrentezni, épp arról van szó az előző hozzászólásban. hogyan lehet torrentezni más gépen keresztűl, csak fel kell rakni a megfelelő progikat -
és arról indítom?
de amúgy 1millió % hogy lehet -
Sehogy. Max, ha arra a fépre, amin az ftp megy egy torrent progit is raksz -
Sziasztok
Lenne egy kérdésem amire már nagyon régóta keresem a választ,de senki sem mondja meg...:
Hogy lehet torrentet letölteni ftp-re? -
Letöltöd ezt és felteszed, de még csak béta és IE6 alatt nenm megy. -
Hogyan tudom az Utorrent-et a neten keresztül irányítani egy másik gépről???