36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Hidd el ilyen nincs! Olyan van hogy fizetsz valakinek akinek servergépe van hogy seedeljen neked meg leecheljen és ftp-n keresztül el tudod érni az adatokat! -
na derék ismerőseid vannak... -
100% ,hogy van ilyen,mert pár ismerősöm csinálja,csak sajnos pénzért akarják elmondani
-
ha ennyire okos vagy te, és ennyire hülyék mi, akkor miért kérdezgetsz itt?
csináljad... -
ha annyira el vannak maradva és te olyan okos vagy akkor miért itt rinyálsz, hogy csináld -
dede,lehet olyat,hogy én gépemről elindítom a letöltést és letöltse az ftp-re,csak kicsit elvagytok maradva,ennyi -
Szerintem azt akarja hogy itthon elindítja az azureust és a fájlokat egy ftptárehlyre menti (ami gyors lenne) de ilyet nem lehet csinálni ha lehetne akkor se lenne gyorsabb mert először ideiglenesen mentené a gépére és onnan töltené fel annak meg semmi értelme! Meg gondolom onnan akar seedelni mert a server dedikált 100megabiten van! -
igen
hogy apámat idézzem: "kisfiam már eleve a kérdés is hülyeség..." -
De mi az hogy ftp -re töltse le??? Az ftp az a fájlátviteli protokol rövidítése...mi az hogy arra töltse le? Nemtom mire gondolsz, de biztos hogy nem lehet ilyet... Még a fogalmakkal sem vagy tisztában. -
Nem is mert az enyém :D Azt nem értem, hogy a srác elvileg nekem nyomta a választ de mégis a másik postra ment :D -
Otthoni azureussal egy adott tárterületre nem tudsz letölteni amihez van ftp hozzáférésed! Ha a server gépen tudod futatni az azureust pl ott szóba sem jöhet az ftp mert ott is a sajátgépre mentesz és távolról ha van hozzáférésed ftp protokolon keresztül tudod letölteni az adatokat!
És végül egy kis ismertető az ftp-ről hogy tisztába legyünk vele hogy az se nem server se nem program:
File Transfer Protocol (FTP):
Az egymással összekapcsolt Internet gazdagépek között az állományok átvitelét vezérlõ protokoll, amelynek mûködése az úgynevezett ügyfél-kiszolgáló (client-server) modellen alapul. Az FTP segítségével a távoli gazdagépen a könyvtárak azonosítása, a tartalmuk listázása, a könyvtárak váltása, létrehozása, illetve letörlése is megoldott. Használatával érvényes azonosító és jelszó birtokában egy távoli gépre bejelentkezhetünk, és így bizonyos állományokhoz hozzáférhetünk. A publikus, bármely személy számára hozzáférhetõ gazdagépekre az anoním FTP használatával is bejelentkezhetünk. A szolgáltatást ilyenkor általában az anonymous bejelentkezési névvel vehetjük igénybe, ekkor a kiszolgáló gép szabadon elérhetõ állományai között tallózhatunk. Általánosan igaz, hogy minden egyes felhasználó csak a jogai által engedélyezett állományokhoz férhet hozzá.
Ezek után van még kérdés?
#12432: ha megtudod hogy hogyan kell csinálni akkor oszd már meg velem ha ilyen biztos vagy benne és én nyilvánosan bocsánatot kérek tőled hogy abszolút hülyének néztelek!
Ha meg nem torrentkliensel akarsz egy tárterületre (amihez van ftp elérésed) letölteni akkor valószinüleg FXP-ről beszélsz aminek semmi köze nincs a topikhoz! -
enyém :P -
dehogynem MI? -
#12429 számú hozzászólás akkor most kié? :D -
de tulajdonképpen ezt már 10X elmondták... -
Tisztázzunk valamit, az ftp egy progam, a torrent is egy program, ami egy gépen fut. A kettőt nem lehet vegyíteni, de ha mind a kettő program fut egy gépen akkor lehet valamit kezdeni vele.
Tahát egy szimpla ftp szerverrel nem lehet torrenezni, mert az nem arra való. Kell egy torrentes szerver, amin ftp kliens is fut, hogy le tud onnan töltani a cuccokat. -
egy torrentet ftp-re tölteni,szóval hogy elindítom és ftp-re töltse le -
de te most mit akarsz? ftpvel torrentezni? írd már le konkrétan hogy mit akarsz... -
dehogynem -
letölteni -
Ftp -re torrentet feltölteni? Total commanderben F5 -ös billentyű... -
Hát 8 óra alatt lejön egy másik torrentről, szal inkább újrakezdem :)
Azért kösz -
Sehogy -
várj pár napot -
Valaki írja le pls,hogy kell ftp-re tölteni torrentet,cserébe adok neki egy jó oldalra kódot... -
Megpróbálom Azureus-sal befejezni, hátha... -
Hát már csinátlam mindent, de semmi :(
Nem vágom, asszem feladom -
Bitcometet nem használok de jobklikk leálít majd jobklikk újraellenöriz ha minden igaz! -
Ja megvan, "kézi hash ellenőrzés"
:D -
HOgy tudok újraellenőrzést nyomni rá?
Sorry, nem vagyok olyan very nagy torrentes :) -
Nyomj rá egy újraellenörzést! Vagy ha ez nem segít töröld ki de csak a bitcometből a fájlokat ne és utánna tedd be újra úgy hogy ugyan arra a helyre mutasson! -
pontosan, kicsit nagyobb.
hiába inditom újra a bitcometet, nem javul a helyzet.
Ehhh :( -
Nekem is szokott ilyen lenni de ujraellenörzéskor 100%-ra ugrik :S az adatmennyiség eggyezik a letöltöttel, illetve kicsit nagyobb a letöltött nem?? -
Ez sajna nem jött be.
É smost a másik torrentről is megállt. NIncs egyetlen SEEDER-em se. -
Hát megpróbálom most egy másik ugyan olyannal. Elvileg találtam, és most elkezdte tölteni, 5 perc és kiderül.
Köszi. -
Valószinüleg a feltöltést elengeded maximummal! Ha mondjuk 20k a feltöltésed vedd vissza 14k-ra, ha 15k a feltöltésed akkor vedd vissza 9k-ra amikor entezel viszont ha megy éjjel a géped akkor engedd el maximummal hogy javítsa az arányod! -
irjatok mar valamit a #12395-re pls!! -
Ez igaz, de szerinted az ip-jét kinek nézik meg? Annak aki gyors feltöltő mert valószinüleg serverről seedel! Ezek után valószinüleg feltöltő lessz az adott oldalon máris foglaják mindkét servert amiről seedeltek és amelyiken az oldal van mert bizonyíték (valószinüleg a jó arány illetve a feltöltő rang) hallotam már ilyenről is! -
bocsi -
Így viszont több lesz a gyors seed, de a reklámozni valóban nem szabad az SG-n