36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #12491 tul van terheleve a kimeno savod.
90% hogy ez a bajod.
azon kivul, hogy gyenge az uploadod ugy alatalaban :) -
gspot -
gondolom ezt nekem cimezted.Amugy azt is beállitottam 1500-ra gondoltam annyi böven elég hogy mindig fullon jojjon, de nem most is alig jon 20k-al lefele a 125k helyett.Pedig a 10k feltöltésem az mindig fullon megy.
Mondjuk az egészben az a vicces hogy még igy is a mindenki csak 0,1k val adna aki hozzám kapcsolodott már az is jo lenne,de egyszerre jo ha 15tol kapok adatot.
Amugy még mielött megkérdeznétek aktiv vagyok tehát kivan engedve minden porton, és más néhány torrent jon fullon de ahol ilyen sokan vannak ott meg nem akar pedig épp ezt várná az ember -
HELP!
Milyen progival tudom megnézni a film fájlok tulajdonságait? Hogy könnyebb menjen a feltöltést
-
A torrentenkénti max kapcsolatok számát is beállítottad? -
tomo #12486 kerdesed masodik felere az a valasz, hogy azok kapnak tobbet, akik tobbet tolnak fel. te igy is 5x annyit kapsz, mint amit visszaadsz ( ha nem tobbszor annyit ) -
Azt meg tudja nekem valaki mondani hogy miért van az hogy nem kapcsolodik annyi ember be a letöltésbe mint aminnyi lehetne?
Tehát van egy torrent ami 148 seed és 7122 peer van, a mikrotorrentbe beállitottam hogy a kapcsolatok max száma 7500 és mégis csak 20 seeder és 300 peer kapcsolodik fel és az a bosszanto hogy igy is csak a felét adják mint ami a max letöltési sebességem 1024/128-as netem van.
-
Van 100%-os seeder a képen amit beraktál (seeder csak 100%-os lehet amúgy is, de te valamiért nem kapcsolódol hozzájuk. -
Szerintem ha 2-3 napon beül nem jön vissza a 100-as seeder akkor már nem is fog -
És szted ezt a 2cd-s verziót, ami most 97,9%-on áll, később be tudom majd fejezni, vagy hagyjam a fenébe és majd 1 hét múlva essek neki egy másik verziónak? Vagy mi a túrót csináljak? :DDDD -
Hát, az egyáltalán nem újj cucc:)
Amikor elkezded akkor azért magas a sebesség mert sok mindenkitől tudod szedni, de ahogy neked egyre több adatod lesz lent úgy csöken azok száma akiktől tudsz tölteni.
Ha nincs 100%-os seed akkor nem is fogja befejezni. Néha van ilyen. Én pl. most a Téglával szenvedek, leszedtem, 99,6%-on megállt, több ezren töltik de nem tudják befejezni, állnak egyhelyben. Leszedtem egy másik verziót, abban meg van 2-3 sérült file és így nem lehet kicsomagolni, ezt is több ezren töltik. Most egy harmadik verziót töltök le:) -
Nem vágom, de nincs.
Ez esetleg azt jelenti, hogy még nagyon új a stuff és nincs meg senkinek a hiányzó fileok?
Mert mikor elindul a download akkor olyan 100k körül jön simán, van sok seeder, aztán lehal. -
sehol sincs 100%-os seeder? -
Szevasztok!
Először is köszönöm a sok helpet!
Másodszor, még mindig van vmi gebasz, és már kezdek becsavarodni.
A szitu:
-ADSL-ről netezek, router mögött vagyok, net megosztva, tűzfal Zone Alarm (torrent kliensek szépen kiengedve odavissza).
-Több mindent töltöttem már le, szl nem volt eddig gond.
-A legutóbb 2x próbálkoztam meg a Miami Vice töltésével, de 99,9%-nál megállt és nem tudtam befejezni. Mindkét alkalommal ugyan azt a release-t töltöttem de nem lett jó.
-Nekifutottam még1x, immár egy teljesen másik rip-et szedtem le, ami 2 cd-s volt. Ezt 97,9%-ig tudtam leszedni, azóta hiába indítom újra, ellenőrzöm a dolgot, nem megy tovább, nem fejezi be.
-Ez után letöltöttem egy sorozat legutóbbi részét és simán lejött.
Ezek tükrében van-e valakinek ötlete, hogy ez a nyamvatt film miért nem képes lejönni? :D
(nem érdekel annyira a film, csak szeretném tudni az okát, hogy máskor ne történhessen meg ilyen)
Előre is köszi a segítséget! -
Thanatos #12477 ... -
rothfb #12476 Nagyon szárazak a válaszaid :-). Lehet, hogy a kérdés is az, azért?
Egyébként a sorozatos műkszik...
-
ok, megoldottam:) köszi a segíséget -
mivel itt nincs FAQ, ezért kénytelen leszek ide leírni a láma kérdésem. mit kell csinálni a letöltött játékkal? a stronghold legends reloaded-et töltöttem le és kaptam egy csomó tömörített mappát. egyenként csomagoljam ki őket? -
Thanatos #12473 megszünt... -
passze! vagy mégis...?!! pedig 9h kor még működött...! -
semmi baja :) -
sorozatossal mi van nem tudjátok??????????????
-
ettől függetlenül mehet a PG csak engedni kell neki az ip-t -
rothfb #12467 Már nem! :-)
Köszi!
-
PeerGuardian megy? -
rothfb #12465 Valaki tudja, mi van az aszfalt trackerével? Vmi szoftvercsatornás hibaüzit dob ki az utorrentem. Piros a lefelenyíl. -
Tudom, de úgy gondoltam, hogy akinek írtam így jobban megérti. -
Tisztázzunk valamit, az ftp egy protokoll, a torrent is egy protokoll. :) -
Az ismerőseid hülyeséget mondanak. Arról lehet max szó, hogy távoli eléréssel a szerveren elindítanak egy torrent kliens, az úgy letölti mintha ott ülnél mellette, és a letöltött dolgot beállítják hogy az ftp-ről elérhető legyen. Ennyi. -
link
Itt van szó a NAT -ról, egy-két opció vonatkozik rá a bitcometben. Vagy nemtom mit használsz így kép alapján nem ismerem fel. Hátha. -
Akkor szokott sárga fejecske lenni, ha passív vagy. Ez lehet attól, hogy a routeren vagy tűzfalon nincs kiengedve a port, amit a progi használ -
Hellsing47 #12459 amugy csomagolt riliz???
mert ha nem akkor probáld meg lejátszani a filmet...
vagy már tanácsolták??:DDD -
ezek "nyilvános" trackerek, nem szokták visszaosztani sokáig a cuccot mivel nincs arány figyelés
ahol regisztrálni kell ott kivágnak ha leromlik az arányod -
Mi az a NAT? (sorry a láma kérdésért)
-
Ezt ha kifejted, azt megköszönöm. ;) -
nézd meg reges oldalon, hátha ott be tudod fejezni -
Srácok, valami nagyon nem kerek.
Azureus klienst használva újra letöltöttem a #12403-ban linkelt filmet (most a legfelső torrentet töltöttem) és ISMÉT MEGÁLLT A TÖLTÉSEM 99,9%-NÁL!!!!!!!!
Ezt fel nem foghatom. Több ezren töltik azt a torrentet, nem lehet rossz!!! (gondolom én)
Valakinek valami 5lete? -
1. A barátaid elég parasztok hogy csak pénzért akarják elmondani
2. Nem ftp -re töltenek, hanem van egy szerver(ük) valahol, ahova pl ftp -vel feltolják magát a torrent file -t, és egy shellel pl putty -val (ha linux van a serveren) ssh -n keresztül elindítják a torrentet. Semmi köze az ftp -hez. -
BenceYCE #12452 A lényegen elsiklottatok vagy csak én nem olvastam vissza rendesen? Pedig szerintem a lényeg az, hogy mi a búbánatosnak kell így megoldani? Nincs egyszerűbb alternatíva? -
Thanatos #12451 istenem te akkora barom vagy hogy már fáj...