36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
ata2004 #12533 van olyan a torrentben hogy a feltöltést le lehet tiltani? tud valaki ilyen beállítási lehetőséget? ugyanis a netszoilgáltató a feltöltés miatt már kikapcsolta a netet, csak letölteni enged... -
Rick4U #12532 Hogyna nyissak portot hogy el tudjam érni a normális letöltés sebességemet azt hol ell ? Mert nekem külön progis a tűzfal Kerio Personal Firewall és ennél aproginál hogy működik ? -
Thanatos #12531 és hogy nem baszták még ki? -
ismertem, az egyik torrent oldalon allandoan egy gyerek PM-ben ezt a linket kuldozgeti.
-
probaltatok mar az azureus 3.0.0.0-át? véleményeket kerek. -
Thanatos #12528 nah az ilyenektől van hányingerem... :( -
Az ilyenek miatt tiltják egyre több helyen a kedvent torrent progim -
tomo #12526 az az ertek nem az eppen aktualis seedereket mutatja, hanem annal sokkal tobbet . -
BenceYCE #12525 Ha letöltötted a file-t Te is seeder leszel. Vezérelhető az interneten keresztül, hogy ne töröld a megosztásodból és/vagy a gépedről a letöltött file-t vagy hogy csatlakozz és seedelj? :) -
Tiszteletem!
uTorrent kliensemben megjelenő információk szerint egy éppen futó torrent (letöltés) seeder-ei 39-en vannak, ebből kapcsolódnak összesen öten. A következő lenne a kérdésem: vezérelhető-e, hogy ennél többen csatlakozzanak, s ha igen, milyen módszerrel? Sebességem 1024/128kbps kábelnet.
Köszönettel: mozaik66
-
Pl.Torrent search segít a keresésben, vagy a TorrrentFinder.
Jó kiindulási pont lehet még ez a Bittorrent oldalak gyűjtője. -
bannert olvasni luxus?
"A topik HelpDesk célból jött létre nem pedig meghívó, oldal, feltöltés kéregetés céljából !"
del. -
Paranoia #12520 Ezt elkurtuk nem kicsit, nagyon - MySQL Hiba 
endless -
mlesti17 #12519 Sziasztok!
A bitcometemmel vmi gond van vagy nemtudom, de mindenestre mindig egy fájlt akar seedelni, mert még ugyebár újonc vagyok, és mindig csak azt seedeli amit elsőnek kezdtem el letölteni, majd ha letölti akkor átmegy a másikra. De én ezt az egészet úgy szeretném, hogy az összeset töltse fel egyszerre. Nemtudom milehet a problem! Segítségeiteket várom! Előre is köszönöm! -
operában asszem van torrent, de sztem azzal se fog menni -
tomo #12517 mit ertesz netes webkliensen? -
zseeee4 #12516 Sziasztok!
A kliensem (BitComet) a következő hibaüzenetet írja ki "Tracker reture zero length response".
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
és nincs valami netes webkliens? firefoxnak volt vmije, de az kicsit távol ált a torrentezéstől.... -
valszeg tiltva vagyon a p2p a suliban.
vigyél egy rekesz kőbányait a rgizdának, hátha engedékeny lesz. -
Nah, segítsetek csak egy kicsit...
suliba akarok torrentezni:) mert ott jó gyors a net..legalább kétszerese az itthoni feltöltésemnek az ottnai feltöltés. utorrentel probálkoztam, de nem igazán jött össze. letöltöttem a torrent fájt egy oldalrol, magát a cuccost cd-n elvittem behasletem, hogy hajrá.
de pirossá vát, hogy időtúllépés, a szerver szétkapcsolt:(
gondolom hol vmi akadályoza a progit.
valami másik progival nem lehetne ezt vhogy elkerülni? nem csak az én érdekelm, ha valamit fel akarok tölteni, akkor igy sokkal gyorsabb:) -
ha ilyen stílusban teszi, inkább ne.
[jót akar] -
írhatna pmet az uploadernek akár, egyszerűbb, hatásosabb -
nyilván csak áthúzza vhonnan, és nem nézi mi van benne. -
tomo #12509 nyilvan azert , mert letiltottak a hzzaszolasokat ott :) -
és ezt miért ide írod? -
A torrenthozzászólások letiltásának lehetőségét sürgősen el kéne törölni... lehet hogy vannak láma kérdések... de az még nagyobb láma aki egy torrentet hiányosan tölt fel... konkrétan a PC GAME COLLECTION 1997 - Extreme Pinball 3D-re gondolok!!! az egyik rar hiányzik kedves "profi" feltöltő -
Angol és német is
-
magyar közte van?
-
tanulok nyelveket....már találtam egy jó oldalt, normálisan le van írva minden.(kössz a segítséget!) -
Thanatos #12503 tanulj nyelveket -
Már kersetem, de a legtöbb helyrn angol.. -
3terra feltöltött adatól! -
itt találsz rengeteg leírást! -
Thanatos #12498 kinyitod az ajtót és odadobsz neki egy csontot -
És ezt hogyan tehetem meg? Mármint hogy kiengedem a portot? Van vmi magyar
nyelvű leírás, vagy beírná vki ide? Eddig sehol sem találtam:S -
gyorsul mert akkor aktív leszel és többen tudnak csatlakozni hozzád -
tomo #12495 1 kevesebb kapcsolatot engedelyezel.
60-100 db eleg meg talan ez is sok.
korlaozod az uploadod. jobban.
bar iagazbol ezek segithetnek, de mivel alegtobb kliens eloskodonek fog tatrani nem kapsz toluk anyagot. -
és mit tudok ellene tenni? hogy ne legyen leterhelve -
THX!! -
Ha kiengedem a portot(van routherem) gyorsul a letöltés? Most elég lassú, sztem azért mert egy sárga szmájli van ott(ami NAT hiba)
ismertem, az egyik torrent oldalon allandoan egy gyerek PM-ben ezt a linket kuldozgeti.