36534

Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #12578 valszzeg korabban kitiltottak mar. es nem orultek neki hogy visszamentel -
Programvadász #12577 Kaptam egy meghívót az endless-re egy ismerőstől és egy kis időmúlva ezt az e-mailt kaptam:"A felhasználói fiókodat töröltük, a következők miatt:
Te nem vagy itt." ez mitjelent?? -
a cine.. trackere megy ? nem tudok hozzá csatlakozni -
nem is!!! -
Thanatos #12574 tudom, de ettől még nem kell hogy szeressem őket... :) -
sajnos ez nem fog menni ...kevés a moderátor(?) és el kell hogy keserítselek vannak rosszabbak is.... -
Thanatos #12572 ott a pont, de azért igazán kitilthatnák már a szellemi fogyatékosokat is az sg-ről... :( -
szerintem hagyd....ilyen bunkó stílussal szerencsére nem fog bekerülni... -
segítek "Ne kérj és ne ajánlj fel meghívót..." -
Thanatos #12569 izé, eddig csak te vagy itt paraszt nemtudom feltünte... -
-
Thanatos #12566 akkor mi meg elmondjuk ezerszer is hogy te vagy egy nagy rakás szar..., idiota... -
ZoliJ #12565 Karácsony a szeretet ünnepe, hát szeressétek egymást -
Hellsing47 #12561 banner sárgán/pirosan villogo szöveg második sora !!!! -
jeeeeeeee magyar aszfalt 2 napos free leech-et tart... -
raznoe #12558 Azoknak segítség akik passzívok vagy rosszul konfigurált a "rendszerük"
Port Forward beállítás Zone Alarm-nál, de gondolom más tűzfalnál is így kell. És a router-ben is kell lenni ilyen opciónak.
zone alarm help
router help
Megkeresed a routered tipusát, kiválasztod a programot pl utorrent és olvasol.
-
ZiP90 #12557 Lenne nekem is 1 kérdésem:
az aszfaltos oldalon a pretime mihez van viszonyítva? -
ZiP90 #12556 asszem az -
Mi az a goldtorrent?
Csak feltöltés van? A le-t nem számolja? -
ZiP90 #12554 nem küldtek, adtak... hülyeségeket beszélek :) -
ZiP90 #12553 A végtelenenen meg mindenkinek küldtek 1 meghívót...
-
akit érdekel.. szabad a reg (utoljára) a sorozatos oldalon...
K.K.Ü.K mindenkinek!
-
hello
a napokban történt velem 1 kis baleset
a BitComet-em megőrült mikor töltöttem le a 1 Torrent oldalról-ről.
és 32000 Trát töltött fel amikro én csak azt mondtam neki CSAK LEECH-eljen:D
természetesen kibonnoltak:))
amikor reggel felkelet csak 400GB
délben megnézem 32000 Tera:D:D és a BitComet csak Leechelt
egy másik Torrent oldalon is megnéztem és ott is ilyen volt
MI LEHET A BAJ!? -
rob007 #12550 hy kezdő vok még és azt írja ki amikor be akarok jelentkezni h engedélyezzem a cookiekat nah én ezt meg is próbáltam a firefoxnál is meg a vezérlőpultnál is és mégse hagyja magát tud vki segteni ez ügyben?
-
Hellsing47 #12549 kössz
már sikerült azota belépnem :) -
vagyis sztem nem vagy kitiltva -
hát én csak ennyit látok:
Szabolcs22 2006-05-26 19:40:32 2006-12-22 18:53:05 Felhasználó Aprajafalva -
Hellsing47 #12546 hello!
vki aki regelve van az "aszfaltra" pls nézze már meg hogy a Szabolcs22 nevü user kivan-e bannolva mert nemtok rajta belépni =/ -
BitComettel nincs ilyen problémám, de azt már elég sok helyen le van tiltva :o -
Már korábban is írtam ezt a problémámat, de mindez idáig még nem találtam meg rá a választ/megoldást, hogy az miért van, hogy Azureussal és Utorrenttel is csak akkor lesz gyors a letöltésem, ha a feltöltést is minél magasabbra állítom? Ha viszont a feltöltést visszaveszem 5kbyte/sec-re akkor a letöltés is visszaesik 10k alá. :( -
Hell, semmit nem tud tölteni az azureusom, mit tegyek??? Valami portellenőrző progit tudtak, ami megmondja hogy melyik a jó port amit beállításknt lehet használni?? -
láttátok a végtelenen mit hozott a jézuska? LOL -
tomo #12541 ha mikrohullamu neted van a szolgaltatodnal kell porttovabbitast kerned ( portforward) , ha adnak, szerencsed van, ha nem passziv maradsz.
aki meg a feltoltesi korlatot kereste, utorrentben korlatozd az !egyes torrentek! feltotlesi sebesseget 1kB/s re. (ket katt a torrenten az utorrentben )
ennel lassabban lehetetlen feltotleni, bar igy sem fog szinte semmi felmenni.
vigyazz ne a beallitasokban allitsd, mert akkor a letotesed is lelassul. -
Hi all!
Én azt hallottam hogy akinek mikrohullámú internete van az nem tud aktív lenni.
Mondjuk eddig nekem nem is sierült.
Pls segítsetek.
-
Thanatos #12539 hát mongyuk ez lényegesebb oldalakon nincs szerencsére
a emghivo a megoldás szvsz..., én nem csak azt basznám ki aki ilyet cisnál hanem azt is aki meghivta..., és ezzel el is lenne intézve hogy az emberek csak olyat hivjanak meg aki odavaló :) -
az a baj, hogy ujra regel, pedig mar tobb IP-jet is bannoltak, de ez, ha DSL-es akkor ugyis mind1.
ott van elkurv@, hogy meg-meg nyitjak a regizést.... -
Hm, most jöttem rá milyen jó ez a torrent, (most nyílt egy torrent meghívott haverom és kurva jó) főleg a Gamestar letöltésben. Le is szedtem a decemberi számát, sok jó dolog van ám benne. -
zoltan1992 #12536 A utorrent rövid jellemzője: Magyar, kicsi rendszerigény, könnyű kezelhetőség.. Ez a legjobb szerintem.. -
zoltan1992 #12535 Imádom a torrentezést, nekem semmi problémám nincs vele.. utorrent 1.6 van.. Magyarul.. Rendszeresen torrentezek.. Akinek segitség kell hozzám (is) fordulhat! 

-
ZiP90 #12534 hmm, és akkor hogyan gondolod a torrentezést? a jó arányért fel is kell ám töltened!