9
Szal...
-
#9 Nos gyerekek oruljetek hisz kiderult hogy vegulis mini sorozat lesz belole ami fenyevekkel jobb mint egy 2 oras film.
Ime :
TALISMAN -
#8 Hat koran vagy nem koran szerintem megerdemli. Csak lenne tobb ember aki olvasta :( -
#7 off
Lküldtem neki a linket a topighoz, sztem mingyárt beír.. elsőnek lebsz engem:)
pifit sztem korán lett nyitva. Lveszik, mire megjön a film.
off off -
#6 Hat mondom hogy engem kirazott a hideg es majdnem uvoltottem. Nekem a kevenc konyvem :) Asozny-nak udvozlet es -
#5 összehozlak asszonnyal, sztem bepisil, ha meglátja ezt a topigot :D -
#4 Hat nagy hiba hogy a Fekete Hazat olvastad elobb. Ez olyan mint kb a Gyuruk Ura II-ot elolvasni az I elott :)
Egyebkent nem akarod nekem eladni a Fekete Hazat? Nem lelem sehol :(
-
#3 Én elkezdtem olvasni a Fekete Házat de csak alig a feléig jutottam el benne, ugyanis nem olvastam a Talizmánt Amit meg soha nem fogok elolvasni mert nem érdekel. Tehát ez könyv nekem zsákutca...
(Amugy van már Stephen King filmes topik -
#2 Ohh nehogy mar csak en orulok ennek.... tenyleg senki sem olvasta Stephen King talan egyik legjobb muvet? -
#1 Szerintem az aki ismeri Stephen King es Peter Straub hihetettlen regenyet annak ez a hir valami csoda. Nekem az.
En sem hittem el amig nem neztem meg a tegnap egy riportot ahol maga STEVEN SPIELBERG jelnetette be hogy alig varja hogy elkezdjek forgatni.
En meg csak a Talizmant olvastam es meg sajnos a Fekete Haz (ami a masodik resze) nem kerult a kezem koze de alig varom.
Kivancsi lennek kik fogjak jacani a filmet... itt egy otlet cast :
Jack Sawyer - Haley Joel Osment
Speedy - Morgan Freeman
Sunlight Gardener - Jason Isaacs
Morgan Sloat - Jack Nicolson
Nekem ezek nagyon bejonnenek. Mivel mostanaban a Stephen King filmek nem sikerultek jora ezert kicsit megijedtem de mivel Steven keze allat lesz szerintem ez egy eszmeletlen jo film lesz!
INFO