743
Műholdfelvételek és Légifotók
-
#663 ez elég érdekes megoldás:
Viktória vízesés -
#662 akkor rakly képt! :) -
#661 up -
#660 ----------áz :)
#659 : --||-- -
#659 Győőőr? -
#658 Ikva? -
#657 dejó
én itt lakom =D (már amikor nem egyetemen vagyok) :) -
#656 Mióta lehet a google-ben ilyen részletes képet kapni, utcanavekkel meg minden?
link
Két hete, amikor néztem tuti nem volt még.
De tök jó! :) -
#655 nem, nem talaltam semmit szerbul... -
#654 onnan viszont viccesebb ortofotót rendelni, nézegettél szerb cégeket esetleg? -
#653 Eleg gaz. Meg +nekem az a kep amit keresek, nem Magyarorszagon van. Hanem Szerbiaban. Szegedhez kozel. A hatar mellett egy falu. -
#652 Google, DigitalGlobe, TerraServer stb szóval a külföldi szolgáltatóknál Magyarországról csak 1-2 kisebb területről fogsz fotót találni mert az amcsik csak azt fotózzák ahol fontosabb repterek vagy katonai létesítmények vannak :D olyan fotókat ami kisebb falvakat is lefed és jó minőség Magyar szolgáltatónál keress. De megkérik az árát rendesen... Mondom műholdfotó 180 eFt felett... ortofotó 2000-4000 Ft / km2. -
#651 Google-ben talaltam meg. csak nagyon gyenge minoseg. most nezegete digitalglobe-ban, hatha itt meg lehet venni valami jobbat.
http://maps.google.com/?t=h&ll=46.153675,19.96954&spn=0.052917,0.117073 -
#650 Szerintem igen. De külfödről inkább a DigitalGlobe-ot ajánlom. Persze először nézd meg az ingyenes részben, hogy van-e arról a helyről fotó ami neked kell. Mert tudtommal csak egy-két magyar cégnek vannak teljes lefedettségben felvételei Magyarországról és az olyan drága amit mondtam. -
#649 A terraservernel lehet jo minosegu nagy felbontasu kepeket rendelni? -
#648 Én nemrég utánajártam keress rá gugli ad pár találatot. Ha jó minőségű műholdfelvételt akarsz rendelni akkor az pár ezer forint / km2 de úgy van kitalálva hogy minimum 180 ezer Ft + ÁFA értékben kell rendelned. Ez alatt nem adnak el 1 darabot se. Ennél valamivel olcsóbb az ortofotó, annál nincs minimum rendelési mennyiség. Ha valaki tud olcsóbb helyet írjon :) -
#647 Hol lehetne megrendelni muholdas felvetelt. Kellene egy falut lefenykepezni, terkepkeszites celjabol... -
#646 ja, valami ilyesmi :)
köci -
#645 kitalálós -
#644 Nem tudom, de nagyon nagy, igen pontos a tájolása és fura alakja van. -
#643 szerintem ez a Cheyenne hegységben levő NORAD (katonai) támaszpont. nem lehet? -
#642 Nem igazán. Az itt van. -
#641 Nem az 51-es körzet (Area 51)? -
#640 Mármint itt mire gondolsz? -
#639 Pontosítottam. Ez lenne az. -
#638 Erről szeretném megtudni, hogy micsoda:
http://maps.google.co.uk/maps?f=q&hl=en&t=k&ll=40.5,-113.8&spn=0,1&t=k
Tudja véletlenül valaki? -
#637 Áh egy Lancaster. Nem is tudtam, hogy még van működőképes :) És hogy repülhet be a kertváros felé ennyire? -
#636 ja, látom :((( -
Csoder #635 a parton :( -
#634 bálna hol?
a bombázó jó nő .)
egyébként naon jóak
van valahol neten olyan játék, hogy adnak egy ilyen képet, képként és meg kell modani, hogy hol található ez a googlemapon
nem ismeri valaki? -
#633 boci
elefánt
zsiráf
dínó
másik dínó
bálna
világháborús bombázó
siklóernyő
vitorlázórepcsi
szmájli :) -
#632 ja, bár ez is jól hangzik, csak kérdés hogy hol hozzáférhető. -
#631 nem sajna :/
különben írnám
nekem eddig a legtopmaxf@szább a googlemap :) -
#630 máshonan nem tudsz infót, hogy ez most mi a franc? meg lehet venni csomagban vagy mi?
mert a honlapjukon kissé elveszettnek érzem magam ;) -
#629 Az az Illusztráció baromi bőbeszédű :)) -
#628 Elkészült az első, a teljes országot lefedő digitális térkép
na erre kíváncsi leszek...
ha valakinek van infója róla az ossza meg. -
#627 de igen, de azért maradt még kockás...
http://maps.google.com/maps?hl=en&t=k&ll=38.921657,-77.065895&spn=0.007997,0.014505&t=k
(északnyugatra a fehérháztól) -
#626 köszönöm
bezevart ott északon az a nagy reptér, azé nem találtam
itt lakott a nagynénim :) -
#625 Akkor elcsesztem a linket, mert nem azt akartam berakni :D
Talán így már jobb :D -
#624 Szabadszemmel megtaláltam neked :)
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&saddr=munich&daddr=&ll=48.130122,11.5868&spn=0.165445,0.31929&t=k