Mûholdfelvételek és Légifotók

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
ez egész nem rossz

showmystreet.com

[/spam]™

Sziasztok! Én itt találtam jópár hasznos oldalt: légifotó Érdekelne a téma, ha tudna valaki ajánlani a légifotózásról és videózásról szóló lapokat, videókat, bármit, annak nagyon örülnék... :)
Punkerwork
UP:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hahó!

A gugli örszön annyira nem jó a minõség, h használ6ó legyen nekem...
A Fömi képei lennének igazából a megfelelõek (Digiterrával is lehet jáccani vele...), de ammeg drágácska...:(
CattiBrie
Gógülön nézted már?

[/spam]™

Hello!

A diplomamunkámhoz lenne szükségem pár légifotóra Somogyfajsz környékérõl.
Eddig a Fömi honlapját találtam, esetleg más helyet tudnátok ahonnan be lehet szerezni részletes fotót (erdõk, legelõk - esetleg fák látszódjanak)?
Elég fontos lenne, elõre is köszi!
BooJum
Aquir
karaj:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Benito
<#eljen>

CattiBrie
Aquir
na és :| ?
idõnként kiszárad mint ez is. Ismeretlen számotokra a száraz tó kifejezés?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dj Faustus
Dry Lake = Száraz tó

Aquir
hö?

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

repvez
már megtaláltam na igy egész barátságos méretü fájlokat lehet csinálni már csak arra kell rájönnöm, hogyan tudom a több képet 1 nagyba összefüzni, ugy hogy azok paszoljanak egymáshoz és a különbözö szinu és tonusu képkockákat valahogy egységesiteni.
repvez
köszi már csak egy kérdésem van hol lehet letiltani a google mapsban az összes feliratot és jelzész, hogy csak a táj maradjon rajt se utak se településnév semmi.
repvez
ja ha netalán eszedbe jut hogy mi a neve ezeknek a cachböl kimentö progiknak a nevét akkor szolj
repvez
amit linkeltem progit azt egyszer már probáltam és müködött is a triál változat csak akkor nem vártam meg hogy letöltödjön a teljes terület amit szeretnék, amikor ujra inditottam akkor meg már kiirta hogy bannolták az IP-t.Pedig ezzel beállithato hogy melyik kordinátol mekkora zoommal szedje le a képeket és még össze is füzi a képeket a végén, igaz egy 4gb-os képként.
Megvan M.O.-nak a 90m-es pontosságu height mapje és arra szeretném rátenni a táj texturát, hogy a valoshoz legközelebbi kinézete legyen a tájnak, lássam hol vannak erdök , mezök, városok stb..
alert
Elméletileg semmivel, mert ezt tilos. A google-nek kellene fizetni igen szép összegeket. Gyakorlatilag viszont vannak olyan progik, amik a böngészõ cache-bõl kimentik a már letöltõdött fotókat és összerakják egy képpé. Pontos nevet viszont nem tudok. Ennek egy hátránya van, hogy szinte minden kis képkockára sokszor rá van mentve a google logo halványan, mivel hogy copyright blabla. Ezeket Photoshop-al elég sok idõ eltûntetni. A problem akkor van, ha kereskedelmi akármihez kell és lebuksz. A másik alternatíva, hogy nem a webes felületen, hanem a google earth programban zoomolsz és észak felé fordulva elkezdesz képernyõmentéseket készíteni pontosan ugyanabból a magasságból, majd photoshopban körbevágod, hogy csak a fotó látszódjon, az iránytû és más pedig ne. Majd a végén vagy a Photoshop vagy más képszerkesztõ, ami képes panorámaképeket összerakni, szépen összeilleszti neked. A google earth progiból mentett képeken nincs google logo, max ritkán. Legalábbis a Pro változatban.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

repvez
tudja valaki hogy hogyan lehet kijátszani az IP és regisztrácios gondokat a google maps terrain downloader és a hasonlo letöltökböl a cég termékeiböl?
Vagy milyen más programmal lehetne leszedni a google eartböl a satelit területröl a képeket az utca szintig bezoommolva?
mama2
Csongrád nincs benne??

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

KM
30

CattiBrie
És Vál? :S

[/spam]&#8482;

sajómercse mikor lessz benne a google earth ban?
vizes
Itt egy kis érdekesség... (ha volt már akkor... hmmm)

Készíts jobb légi fényképet mint a Google

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

CattiBrie
Hogyan kell keresni googlemap-on szélességi és hosszúsági fokra?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ilyen nincs véletlenül autóval? Méretarányossal? És mondjuk 50 km/órás sebességgel? :):) De úgy hogy lehessen gyorsítani is :):)

És akkor real lehetne mérni, hogy mennyi az út egyik pontból a másikba. :)
Vagy csak simán randalírozni Budapest utcáin.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
pánik? hol?
én nem is...

[/spam]&#8482;

Aquir
minek pánikot kelteni? <#buck> majd ha lesz megfelelõ hozzászólás élni fog :)

CattiBrie
Ez a topik meghalt? :S

[/spam]&#8482;

Ez volt a Discovery-n is. Ez Hollandia egyik védsánca. Egy számítógép vezérli, amely automatikusan becsukja a zsilipet, ha jön az ár.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
hm nem rossz =)

CattiBrie
Nahát, élet a topikban! :)

[/spam]&#8482;

KM
Aquir
tökjó :)

CattiBrie
loooooooool :DDD

[/spam]&#8482;

Lacee
öhmm... én a hajóra céloztam.. :D

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

norbre
de mire jó ez?.. beküldheted a kedvenc helyeidet?..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Aquir
:D ötletes

CattiBrie
:))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
<#eljen> <#vigyor2> <#wave>

Köszi!

Aham <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

Dj Faustus
Uraim, így kell csinálni a modern lánykérést (már ha a kiszemelt nõszemély tud várni pár évet).

Dj Faustus
Stonehenge

"ja, meg vak vagyok :)"
Vak íjász? ;)

CattiBrie
hm.. ha jól érzem, ez nem elég pontos

valaki készítene egy normális linket Stonehenge-rõl?

nemtom hol van, még nem voltam ott
ja, meg vak vagyok :)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
némá

A Stromboli vulkán akkor is izzott, amikor a google felvétel készült. :)

http://maps.google.com/

De sajnos nincs jó felvétel róla. :(

[/spam]&#8482;

CattiBrie
sirály :)

<#eljen>

köszi :)

[/spam]&#8482;

Dzsini
http://www.gearthblog.com/
esetleg itt lehet körbenézni, ide is felkerülnek az újdonságok

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Oldal 1 / 15Következő →