743
Műholdfelvételek és Légifotók
-
#743 ez egész nem rossz
showmystreet.com -
angela1221 #742 Sziasztok! Én itt találtam jópár hasznos oldalt: légifotó Érdekelne a téma, ha tudna valaki ajánlani a légifotózásról és videózásról szóló lapokat, videókat, bármit, annak nagyon örülnék... :) -
#741 UP:
-
boojum #740 hahó!
A gugli örszön annyira nem jó a minőség, h használ6ó legyen nekem...
A Fömi képei lennének igazából a megfelelőek (Digiterrával is lehet jáccani vele...), de ammeg drágácska...:( -
#739 Gógülön nézted már? -
boojum #738 Hello!
A diplomamunkámhoz lenne szükségem pár légifotóra Somogyfajsz környékéről.
Eddig a Fömi honlapját találtam, esetleg más helyet tudnátok ahonnan be lehet szerezni részletes fotót (erdők, legelők - esetleg fák látszódjanak)?
Elég fontos lenne, előre is köszi!
BooJum -
#737 karaj:) -
#736 -
#735 http://www.pixelcase.com.au/vr/2009/newyork/
New York 3D -
#734 na és :| ?
időnként kiszárad mint ez is. Ismeretlen számotokra a száraz tó kifejezés? -
#733 Dry Lake = Száraz tó -
#732 hö? -
#731 OMG!!!!
Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol! ^^ :D -
#730 már megtaláltam na igy egész barátságos méretü fájlokat lehet csinálni már csak arra kell rájönnöm, hogyan tudom a több képet 1 nagyba összefüzni, ugy hogy azok paszoljanak egymáshoz és a különbözö szinu és tonusu képkockákat valahogy egységesiteni. -
#729 köszi már csak egy kérdésem van hol lehet letiltani a google mapsban az összes feliratot és jelzész, hogy csak a táj maradjon rajt se utak se településnév semmi. -
#728 Google Maps Hack: How To Save Large Maps -
#727 ja ha netalán eszedbe jut hogy mi a neve ezeknek a cachböl kimentö progiknak a nevét akkor szolj -
#726 amit linkeltem progit azt egyszer már probáltam és müködött is a triál változat csak akkor nem vártam meg hogy letöltödjön a teljes terület amit szeretnék, amikor ujra inditottam akkor meg már kiirta hogy bannolták az IP-t.Pedig ezzel beállithato hogy melyik kordinátol mekkora zoommal szedje le a képeket és még össze is füzi a képeket a végén, igaz egy 4gb-os képként.
Megvan M.O.-nak a 90m-es pontosságu height mapje és arra szeretném rátenni a táj texturát, hogy a valoshoz legközelebbi kinézete legyen a tájnak, lássam hol vannak erdök , mezök, városok stb.. -
#725 Elméletileg semmivel, mert ezt tilos. A google-nek kellene fizetni igen szép összegeket. Gyakorlatilag viszont vannak olyan progik, amik a böngésző cache-ből kimentik a már letöltődött fotókat és összerakják egy képpé. Pontos nevet viszont nem tudok. Ennek egy hátránya van, hogy szinte minden kis képkockára sokszor rá van mentve a google logo halványan, mivel hogy copyright blabla. Ezeket Photoshop-al elég sok idő eltűntetni. A problem akkor van, ha kereskedelmi akármihez kell és lebuksz. A másik alternatíva, hogy nem a webes felületen, hanem a google earth programban zoomolsz és észak felé fordulva elkezdesz képernyőmentéseket készíteni pontosan ugyanabból a magasságból, majd photoshopban körbevágod, hogy csak a fotó látszódjon, az iránytű és más pedig ne. Majd a végén vagy a Photoshop vagy más képszerkesztő, ami képes panorámaképeket összerakni, szépen összeilleszti neked. A google earth progiból mentett képeken nincs google logo, max ritkán. Legalábbis a Pro változatban. -
#724 tudja valaki hogy hogyan lehet kijátszani az IP és regisztrácios gondokat a google maps terrain downloader és a hasonlo letöltökböl a cég termékeiböl?
Vagy milyen más programmal lehetne leszedni a google eartböl a satelit területröl a képeket az utca szintig bezoommolva? -
#723 Csongrád nincs benne?? -
#722 30 -
#721 És Vál? :S -
manyadam #720 sajómercse mikor lessz benne a google earth ban? -
#719 Itt egy kis érdekesség... (ha volt már akkor... hmmm)
Készíts jobb légi fényképet mint a Google -
#718 Hogyan kell keresni googlemap-on szélességi és hosszúsági fokra? -
#717 Ilyen nincs véletlenül autóval? Méretarányossal? És mondjuk 50 km/órás sebességgel? :):) De úgy hogy lehessen gyorsítani is :):)
És akkor real lehetne mérni, hogy mennyi az út egyik pontból a másikba. :)
Vagy csak simán randalírozni Budapest utcáin. -
#716 pánik? hol?
én nem is... -
#715 minek pánikot kelteni? majd ha lesz megfelelő hozzászólás élni fog :) -
#714 Ez a topik meghalt? :S -
DJviolin #713 Ez volt a Discovery-n is. Ez Hollandia egyik védsánca. Egy számítógép vezérli, amely automatikusan becsukja a zsilipet, ha jön az ár. -
#712 A világ legnagyobb kapuja? -
#711 A Föld 15 leglátványosabb képe a Google Earth-ön -
#710 hm nem rossz =) -
#709 Nahát, élet a topikban! :) -
#708 Egy kis fejlesztés. -
#707 tökjó :) -
#706 loooooooool :DDD -
#705 öhmm... én a hajóra céloztam.. :D -
#704 de mire jó ez?.. beküldheted a kedvenc helyeidet?..