Mûholdfelvételek és Légifotók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gugli örszön annyira nem jó a minõség, h használ6ó legyen nekem...
A Fömi képei lennének igazából a megfelelõek (Digiterrával is lehet jáccani vele...), de ammeg drágácska...:(
A diplomamunkámhoz lenne szükségem pár légifotóra Somogyfajsz környékérõl.
Eddig a Fömi honlapját találtam, esetleg más helyet tudnátok ahonnan be lehet szerezni részletes fotót (erdõk, legelõk - esetleg fák látszódjanak)?
Elég fontos lenne, elõre is köszi!
BooJum
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
idõnként kiszárad mint ez is. Ismeretlen számotokra a száraz tó kifejezés?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Megvan M.O.-nak a 90m-es pontosságu height mapje és arra szeretném rátenni a táj texturát, hogy a valoshoz legközelebbi kinézete legyen a tájnak, lássam hol vannak erdök , mezök, városok stb..
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Vagy milyen más programmal lehetne leszedni a google eartböl a satelit területröl a képeket az utca szintig bezoommolva?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
És akkor real lehetne mérni, hogy mennyi az út egyik pontból a másikba. :)
Vagy csak simán randalírozni Budapest utcáin.
[/spam]™
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Köszi!
Aham <#circling>#circling> <#crazya>#crazya>
[/spam]™
valaki készítene egy normális linket Stonehenge-rõl?
nemtom hol van, még nem voltam ott
ja, meg vak vagyok :)
[/spam]™
A Stromboli vulkán akkor is izzott, amikor a google felvétel készült. :)
http://maps.google.com/
De sajnos nincs jó felvétel róla. :(
[/spam]™
esetleg itt lehet körbenézni, ide is felkerülnek az újdonságok
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.