Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Pont ugyanannyi ideje várok mint te ezért nem probléma még egy hét az öt évhez képest ,kicsit a warez igazolásának érzödik a monologod ,de természetesen ezt nem rosszalásból mondom ez a te magánügyed.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Riddick21
Na, egy kis önigazolás, mert lelkiismeretfurdalásom van, bár alaptalanul... Szóval ilyenkor tudnám pofánverni azokat, akik fentrõl (terjesztõk, kiadók körébõl) a warez miatt sírnak.
5 éve, azaz a bejelentés óta várom a játékot, vadászom az infókat, sosem feledkeztem meg róla. Két helyen elõrendeltem, és még az a nagy szerencse, hogy Angliából ezt nem tettem meg, mert akkor hamarosan tépném a hajam, mivel nem fémdoboz és térkép sincs (tudom, egyik sem életbevágó, de van, akinek fontos).
Erre itt töltöm a játékot a Megaupload oldaláról, pedig megfogadtam, hogy megvárom a megjelenést. De milyen megjelenést? Kiírtak egy újabb idõpontot? Biztos, hogy tartani tudják? NEM. Egy biztos: nekik semmi más dolguk nem volt, mint rendben kiadni a játékot. Nekem meg megvenni. Így is lesz, de addigra már túl leszek az elsõ fejezetén...
És igenis feelingromboló egy kicsit, hogy ezt a régóta várt, és már megjelenésekor klasszikusként emlegetett játékot .rar fájlokból rakom össze, de nem akarok várni, fõleg úgy, hogy nem tudom, meddig kell.
Gondolom többen vannak így vele, csak azért írtam le...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

balee4
Hmm, kipróbálom, ha már késik a magyar megjelenés.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Riddick21
Köszi a tippet 😊

McHaals
elkezdtem "elõtölteni", és "kipróbálom" a vásárlás elõtt, majd írok hogy milyen 😊

MadWolf#11626

Kandurex
Hmm...a neved miatt beugrott a dark elf, Drizzt Do'Urden...mekkora lenne már, ha most is szerepelne.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ezt merre olvastad? Csak annyit láttam tartalmilag, hogy van 1-2 tárgy, meg 1 szereplõ extraként, s ennyi.

Ha az lényegtelen, hogy a gyüjtõiben az egyik DLC ingyenesen benne van, akkor valóban semmi érdekes nincs benne.
Amúgy érdekes, a legelsõ infók szerint szinte semmi érdemleges nincs a gyûjtõiben. Legalábbis az extra dvd, meg szövettérkép nekem nem hiányzik. Inkább lenne valmi extra kézikönyv is, mint a witcherben volt anno.

Calver
halk megjegyzés: már kint van a Dragon Age neten. nem scene release, de szerintem a tehparadox közösségét semmi nem érdekelhetné ennél kevésbé <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

EndreMan
Azért írták hogy várhatóan fémdobozos,mert mûanyag dobozos collectors is létezik, tudtommal a UK verzió olyan.
Nem csak a doboz más,hanem pl szövet térkép sincs abban elvileg.

Tehát akik pl a közkedvelt game.co.uk-rõl rendelték meg a cuccot, és örülnek hogy nekik meglesz már a megjelenés napján,azok készüljenek fel arra hogy tényleg meglesz,de nem biztos hogy olyan,amint amilyet akartak.

wedge31
A németekel mindig együtt vagyunk a szarban...<#vigyor1>

SZEG007
van fadobozos is, és ahoz még bögrét, vagy polot is adnak, igaz ezeket Szingapur, Indonézia Malajzia kapja tudtomal, viszont ha elvileg agész EU ugyanazt a multilanguage pakkot kapja akkor itt, meg németeknél francért késik...

Várhatóan fémdobozos? Tekintve, hogy a gyûjtõi kiadás fémdobozos, ez a lényege, ezért ne azt írják nekem, hogy várhatóan, mert ha a Galaxisos nem az lesz akkor rájuk döntöm a boltjukat.

Why so serious?

TDC Geronimo
"A gyûjtõi kiadás végleges tartalmát akkor tudjuk pontosan megadni, amikor a játék megérkezett. Várhatóan fémdobozos lesz, és minden tartalom angol lesz benne, így a kézikönyv is. Egyedül a lemez lesz várhatóan olyan, hogy a telepítésnél ki lehet majd választani, angol nyelven vagy magyar felirattal legyen."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Riddick21
Az ilyen infókat honnan szeded? Tudtommal ugyanúgy lesz benne magyar felirat, mint a sima verzióban.

TDC Geronimo
A sima se a magyarítás miatt késik, hanem valamit balfaszoskodnak a gyártással

Késik vajon a collector's is? Elvileg az itthon lehet angolul lesz teljesen, akkor nem kéne neki, nem?

Ez emberkínzás!

Akkor lehet elõtte "kipróbálom" majd.
Ah, ott nem a core-ok számán múlik, én próbaképp belenéztem, és nálam abszolút nem volt gondja, sima, kétmagos processzorral (E5400 van most). Inkább csak valamit elbas...ltáztak. Mondjuk mindegy is, mert még a RE5-höz képest is gagyi játékmenettel bír, pedig annál egyszerûbb játékot én eleddig nem láttam.
De hát valamivel el kell ütni ezt a pár napot, mondjuk ismét vicces, hogy a big ben mellõl megrendelve hamarabb kapom kézhez, mint a három saroknyira lévõ boltból. 😊
Pretorian
Úgy tûnik, tizedike elõtt nem fogsz itthon hozzájutni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Egészségedre. Ha lenne problémám, és megérné szopni a védekezéssel, akkor nálam is lenne. De nincs probléma, és legalább nem fut mindenféle szar a háttérben, ami felzabálja a memóriát feleslegesen.

nr1ranger
Én már láttam mindenfélét nov 3-tól 10-ig terjedõen 😄

There is no peace. There is only WAR!

nr1ranger
Hát én be se dugom a gépbe a netkábelt míg nincs tûzfal/vírusirtó a gépen, de te tudod... De sztem térjünk vissza a Dragon Age-hez.

There is no peace. There is only WAR!

Pretorian
Jah, és egy premier játéknak illik elszaladnia full beállitásokkal alacsony-közepes felbontásokon az éppen aktuális közepes konfigokon (mint pl. most az enyém, ami kb. a közép-közép kategória), ha ez nem igy van, akkor tényleg egy optimalizálatlan szarral van dolgunk.

Akkor boltokban mikortól lesz kapható?

6-tól már igen?

Egyre erõsebb az elhatározás bennem hogy inkább kivárom és megveszem és nem töltöm le.
Pretorian
Nekem nincs fent semmilyen kocsog virusirtó, se tûzfal, se semmi, és az ég világon semmilyen probléma nincs a géppel. Max annyi szokott történni, hogy a néhány beszivárgott kémprogram kifigyeli, hogy milyen oldalakat látogatok, és bizonyos oldalak meglátogatásakor tematikusan kapom ömlesztve a flash-és egyéb, gyökér módon magyaritott reklámokat, pl. "Van neked egy uzenet, nyisad ki mostan az uzenetet", meg "Hany rablo kandurt tudz celozni?", "Celozni 5 Iphone" ezeket gondolom sokan ismerik.

Gideon Wieth
elírtam, dual akart lenni 😊 Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy teljesen üres gépen minden jobban megy mint virusírtókkal meg tûzfalakkal meg egyebekkel telerakott rendszer, amúgy tényleg elég az off 😊 már csak 1 nap és játszhatunk 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gondolom...de szerintem elég az Off

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

SZEG007
akkor is ha egy adott szoftver ki se használja az extra két magot?

Az 1.8-as quad proci is erõsebb mint egy 2200-as dual core

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gideon Wieth
Nem arra mondtam, hogy menõsködjek, de a hugaim gépén amiben egy 1,8as quad proci van ott is remekül fut 2180*1024ben. Nagyon ritkán szaggat be. de vannak olyanok amik pl nálam is meg-megakadnak, és arra akkor tényleg lehet optimalizálatlan szart mondani..

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pretorian
<#eljen>

TDC Geronimo
"I wont give away spoilers. But I will say the dialogue is quit good. As for game play its damn hard even on normal. Granted I am not in the best group make up but still this games normal I would say is most games difficult or hard/est setting"

yesname
Mert egy kalap szar, az a baja mintahogy sokaknak és nem kell aláírásban menõsködni. De ezek offok itt.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha nekem is quad procim lenne, nekem is futna gond nélkül...de nekem csak egy dual core-om van

Gideon Wieth
meRT? Mi a bajod az új star wars-al ? 😊 nekem rendesen fut minden gond nélkül max felbontáson.

Olyan 12 GB méretûnek néz ki a pre-load.

Win7-etem van, és nem aggódok. Szerintem szinte mindenkinek jól fog futni. Ez nem a GTA4 vagy a új Star Wars...

Akinek steamje van es alapban el van inditva a kliense, inditsa ujra, mert csak ujrainditas utan lesz aktiv a pre-load.
Pretorian
Ha nem Vistád van hanem Win7-ed vagy XP-d, akkor biztosan elég lesz a 2 giga.

Pentium Dual Core 2 ghz, 3 gb ram, Gef 9300m... ezen vajon futni fog?

War. War never changes.

És ezen jól futott? Bár csak 2 giga ramom van, szerintem elég lesz, amúgy se hiszem hogy kicsesznének az emberekkel, hogy valami brutál gépigény lesz. Úgyhogy ettõl nem tartok

wedge31
1 terás vinyok korában tényleg semmi.

TDC Geronimo
15gb manapság kb semmi. Egy régebbi 2.1es dualcoreja volt, 8800gtje meg 3gb ramja.

Davidus
steamen elindult a preload

V9ykn8_TZL0

Igen? Milyen az a semmi gépigény? 15 giga hely, manapság hát...kezdjük megszokni a nagy méreteket, nem érdekes.

TDC Geronimo
Gyerek most mutatta milyen gépen tolja. Itt látszik hogy gépigénye szinte semmi kb. A telepített játék könyvtára meg 15gb volt.

A steam-es játékok szarok feltörve. Ha valamihez kötelezõ a steam, akkor azt jobb megvenni.

SZEG007
nem tölti le az exe-t amivel inditanád exe nélkül meg nincs mit törni.