Belépő szintű Windows ázsiai országoknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Elvileg a trustworthy computing miatt késik a Longhorn. Elvileg 😊
[HUN]PAStheLoD
pedig elvileg amiatt késik annyit Longhorn .. (avalon indigo és winfs)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pheel
Elvileg a forradalom elmarad, mert a szolgáltatások felét elvileg bele sem rakják. Elvileg.
[HUN]PAStheLoD
elvileg 'forradalmi' lesz .. és elvileg még nincs is 'kész'
majd Longhornnal kipróbálom ... elvileg gyorsabb is meg jobb is etc etc ...

Pheel
A WinFS konkrétan egy NTFS plusz ráépítve 1-2 extra szolgáltatás. Gondolom te még sosem láttál ilyet. :-P
[HUN]PAStheLoD
akkor megveszem eredetibe 😄 hisz ócsó'

[HUN]PAStheLoD
számítástechnikával még csak ismerkedõ thaiföldi és malajziai felhasználóknak

azoknak akik a másolt cdket árulják a bazárokban vagy akik megveszik ezeket ? 😄

[HUN]PAStheLoD
jaja mer te értesz a WinFS hez 😄DD

hát szerintem azért tették meg ezt a lépést, mert ugy-e Kina 1 milliárd ember, és ha ezek linuxra váltanak, ami nagyon valoszinü, akkor az egéssz térség azt csinálja és akkor hamarosan az M$ felkötheti a gatyáját, valami uj produkcióra.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Ámen
Pheel
Hozzáértés hiánya, semmi más...
NEXUS6
nem is olyan rossz ez a winfs, kezdek rájönni a logikájára. Ha elszaródik és megpróbálom kijavitani, az kb 15 óra, amig valami helyre áll, az se túl stabilan.

ha meg rendszeresen mentetted el a cuccosaidat és minden stuff telepitõ lemeze is megvan, akkor egy low level format utáni reinstall nem tart tovább 1-2 óránál, és igy már bátran vághatsz neki a következõ hétnek.

Hát igen, a zamigám wörkbencs lemezeit 6 év alatt kb kétszer vettem elõ -egyszer a karadzsics virnyák leformázta az os particiót. Az új winyóra meg mindig csak átkopiztam a rendszer könyvtárat. Formázni meg egyszer kellet egy életben.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

mireez
Jól vagy? Most mondtam elõször ezt! 😄DD
Birom h mindig megjelensz ezzel a mondattal. Lassan valthatnal mar :o)

Munch
Kisebbségi komplexusos az ms?

Ha kiderul, hogy az IE-t es a Win media playert vettek ki belole akkor idegbajt kapok... (es megyek azsiaba venni egyet :o))) )

Y
Jah, MS Windows Xp Wizard Edition 😄
Biztos az egesz egy nagyranott varazslo ;]]]]]

De komolyra forditva a szot, szerintem hazsnosabb lenne, ha az erre forditott penzt inkabb oktatasra koltenek...

mireez
Fikázás POWER!! Az a menõ!!! Ha már te úgy se tudsz semmit,akkor legalább FIKÁZZ!! Úgy van!
SuD
mer így se a legjobb... öhm

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

SuD
ez mind szép és jó, de valaki mondja már el h egy windows-t miben lehet korlátozni? 😛

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

Omegared
Do you want save 2 dollars?
Buy Windows Xp Starter Kit!
Useless, and not too easy!
new features: -Weekend Install Program!
2 days long, text based shell!
-GUIfree, mousefree, monitorfree kernel!
(printer needed to see what you do!)

New Windows Xp Starter Edition! Start in late '70-s!

Isten bizony csinálok egy szórólapot neki 😄