22
  • Pheel
    Elvileg a trustworthy computing miatt késik a Longhorn. Elvileg :)
  • [HUN]PAStheLoD
    pedig elvileg amiatt késik annyit Longhorn .. (avalon indigo és winfs)
  • Pheel
    Elvileg a forradalom elmarad, mert a szolgáltatások felét elvileg bele sem rakják. Elvileg.
  • [HUN]PAStheLoD
    elvileg 'forradalmi' lesz .. és elvileg még nincs is 'kész'
    majd Longhornnal kipróbálom ... elvileg gyorsabb is meg jobb is etc etc ...
  • Pheel
    A WinFS konkrétan egy NTFS plusz ráépítve 1-2 extra szolgáltatás. Gondolom te még sosem láttál ilyet. :-P
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor megveszem eredetibe :D hisz ócsó'
  • [HUN]PAStheLoD
    számítástechnikával még csak ismerkedő thaiföldi és malajziai felhasználóknak

azoknak akik a másolt cdket árulják a bazárokban vagy akik megveszik ezeket ? :D
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja mer te értesz a WinFS hez :DDD
  • the Godfather
    hát szerintem azért tették meg ezt a lépést, mert ugy-e Kina 1 milliárd ember, és ha ezek linuxra váltanak, ami nagyon valoszinü, akkor az egéssz térség azt csinálja és akkor hamarosan az M$ felkötheti a gatyáját, valami uj produkcióra.
  • Yfel
    Ámen
  • Pheel
    Hozzáértés hiánya, semmi más...
  • NEXUS6
    nem is olyan rossz ez a winfs, kezdek rájönni a logikájára. Ha elszaródik és megpróbálom kijavitani, az kb 15 óra, amig valami helyre áll, az se túl stabilan.

ha meg rendszeresen mentetted el a cuccosaidat és minden stuff telepitő lemeze is megvan, akkor egy low level format utáni reinstall nem tart tovább 1-2 óránál, és igy már bátran vághatsz neki a következő hétnek.

Hát igen, a zamigám wörkbencs lemezeit 6 év alatt kb kétszer vettem elő -egyszer a karadzsics virnyák leformázta az os particiót. Az új winyóra meg mindig csak átkopiztam a rendszer könyvtárat. Formázni meg egyszer kellet egy életben.
  • mireez
    Jól vagy? Most mondtam először ezt! :DDD
  • Zoldalma
    Birom h mindig megjelensz ezzel a mondattal. Lassan valthatnal mar :o)
  • Munch
    Kisebbségi komplexusos az ms?
  • Yfel
    Ha kiderul, hogy az IE-t es a Win media playert vettek ki belole akkor idegbajt kapok... (es megyek azsiaba venni egyet :o))) )

Y
  • FTeR
    Jah, MS Windows Xp Wizard Edition :D
  • htmm
    Biztos az egesz egy nagyranott varazslo ;]]]]]

De komolyra forditva a szot, szerintem hazsnosabb lenne, ha az erre forditott penzt inkabb oktatasra koltenek...
  • mireez
    Fikázás POWER!! Az a menő!!! Ha már te úgy se tudsz semmit,akkor legalább FIKÁZZ!! Úgy van!
  • SuD
    mer így se a legjobb... öhm
  • SuD
    ez mind szép és jó, de valaki mondja már el h egy windows-t miben lehet korlátozni? :P
  • Omegared
    Do you want save 2 dollars?
    Buy Windows Xp Starter Kit!
    Useless, and not too easy!
    new features: -Weekend Install Program!
    2 days long, text based shell!
    -GUIfree, mousefree, monitorfree kernel!
    (printer needed to see what you do!)

New Windows Xp Starter Edition! Start in late '70-s!

Isten bizony csinálok egy szórólapot neki :D