22
-
#22 Elvileg a trustworthy computing miatt késik a Longhorn. Elvileg :) -
#21 pedig elvileg amiatt késik annyit Longhorn .. (avalon indigo és winfs) -
#20 Elvileg a forradalom elmarad, mert a szolgáltatások felét elvileg bele sem rakják. Elvileg. -
#19 elvileg 'forradalmi' lesz .. és elvileg még nincs is 'kész'
majd Longhornnal kipróbálom ... elvileg gyorsabb is meg jobb is etc etc ... -
#18 A WinFS konkrétan egy NTFS plusz ráépítve 1-2 extra szolgáltatás. Gondolom te még sosem láttál ilyet. :-P -
#17 akkor megveszem eredetibe :D hisz ócsó' -
#16 számítástechnikával még csak ismerkedő thaiföldi és malajziai felhasználóknak
azoknak akik a másolt cdket árulják a bazárokban vagy akik megveszik ezeket ? :D -
#15 jaja mer te értesz a WinFS hez :DDD -
the Godfather #14 hát szerintem azért tették meg ezt a lépést, mert ugy-e Kina 1 milliárd ember, és ha ezek linuxra váltanak, ami nagyon valoszinü, akkor az egéssz térség azt csinálja és akkor hamarosan az M$ felkötheti a gatyáját, valami uj produkcióra. -
Yfel #13 Ámen -
#12 Hozzáértés hiánya, semmi más... -
#11 nem is olyan rossz ez a winfs, kezdek rájönni a logikájára. Ha elszaródik és megpróbálom kijavitani, az kb 15 óra, amig valami helyre áll, az se túl stabilan.
ha meg rendszeresen mentetted el a cuccosaidat és minden stuff telepitő lemeze is megvan, akkor egy low level format utáni reinstall nem tart tovább 1-2 óránál, és igy már bátran vághatsz neki a következő hétnek.
Hát igen, a zamigám wörkbencs lemezeit 6 év alatt kb kétszer vettem elő -egyszer a karadzsics virnyák leformázta az os particiót. Az új winyóra meg mindig csak átkopiztam a rendszer könyvtárat. Formázni meg egyszer kellet egy életben. -
#10 Jól vagy? Most mondtam először ezt! :DDD -
Zoldalma #9 Birom h mindig megjelensz ezzel a mondattal. Lassan valthatnal mar :o) -
#8 Kisebbségi komplexusos az ms? -
Yfel #7 Ha kiderul, hogy az IE-t es a Win media playert vettek ki belole akkor idegbajt kapok... (es megyek azsiaba venni egyet :o))) )
Y -
FTeR #6 Jah, MS Windows Xp Wizard Edition :D -
htmm #5 Biztos az egesz egy nagyranott varazslo ;]]]]]
De komolyra forditva a szot, szerintem hazsnosabb lenne, ha az erre forditott penzt inkabb oktatasra koltenek... -
#4 Fikázás POWER!! Az a menő!!! Ha már te úgy se tudsz semmit,akkor legalább FIKÁZZ!! Úgy van! -
#3 mer így se a legjobb... öhm -
#2 ez mind szép és jó, de valaki mondja már el h egy windows-t miben lehet korlátozni? :P -
#1 Do you want save 2 dollars?
Buy Windows Xp Starter Kit!
Useless, and not too easy!
new features: -Weekend Install Program!
2 days long, text based shell!
-GUIfree, mousefree, monitorfree kernel!
(printer needed to see what you do!)
New Windows Xp Starter Edition! Start in late '70-s!
Isten bizony csinálok egy szórólapot neki :D