27
Autóba MP3! Milyet? Hogyan? Honnét?
-
Vlala #27 Ezzel kapcsolatban sztori: Nemrég a helyi legnagyobb autóhifi-központba besétál egy, ujain autókulcsot pörgető "úrijember", és beböfögi, hogy "minidiszk kéne kocsiba". A srác egykedvűen felnéz, mutat neki egy MD-t, mire "ez mi a f..?" a válasz. "Ez minidisk." "Nem ilyen kell, az, ami lejácca." "80 ezertől kezdődik." Ere a gentlemanunk szó nélkül kifordul az üzletből... jót nevettünk rajta, az ilyen hülyéknél az sem zavar, hogy elémtolakodott a sorban... -
60-70 -
teccik :D mennyibe kerül? -
meg egy kis reklam, en mar 1 eve hasznalom a szobamba, es cipelem magammal bulikba, es tenyleg jo:) (fater es sogor ott dolgozik..:P) -
ez magyar... -
herudes #22 Hali!
Látom Mac audio cuccokat szeretnél venni! Nekem lenne egy mejdnm komplet szettem! erösitömet és a ládát már eladtam,de a hangszorók még megvannak!
van egy MAC 2.16-os 150W-os komponens szet,és egy pár RED ATTACK 69.3-as 160-Wos ovál hangszoro! Használt,de jó állapotban! Nagyon szépen szol,csak tk-ra vágtam a verdát és nem mostanában lesz másik!(( -
koliz #21 Rádio kenwood,
hangszoro: csak macaudiot ne találsz jobbat pld:sinus live,helix, ezeket qahs forgalmazza halgas rám 8 évig auto hifiztem sokat láttam már és halottam a mac audio plaza ba valo tömeg termék jo a marketingje de nem egy nagy duranás,vagy hertz,dls hangszoro.koliz -
és az engem hol érdekel?:PPP -
-
Én soha nem hibázok... -
ennyi erővel végig lehetne menni az összes topikon hogy ki mit írt helytelenül...elírtam egy szót,nem figyeltem leírtam még 1x...na bumm...most mi lesz?előfordulhat mindenkivel...ekkora ügyet csinálni egy helyesírási hibából...ennyi erővel tedd ki a vesszőket,kezdjétek nagybetűvel a mondatot,és tegyetek ki mondatvégi jeleket... -
és kit érdekel a helyesírás...6000 méterről leszarom hogy írok...lényegen nem változtat semmit...fejegység,fejetség,fejeccség...hangzásra ugyanaz szinte mind3...(Nem véletlenül voltam kettes nyelvtanból) -
Fejegység=fejletetlenség -
vágom:)) -
Cd + müszerfalba csipogók + ajtóba hangszórók + kalaptartóba 2 utasok + hátra erősítő+mélyláda v. cső ,azt kész:)
Én a Red Attackot ajánlom,nekem mindenem az(no persze a fejegység kivételével:)) -
...leírta mégegyszer...ugyanúgy -> fejetség -
LOL -
fejegység?
hehe, ilyen helyesírással nehéz segíteni... :)) -
felyetsék -
én a helyedben elhagynám a 2 hátsó 3 utast,és tolnék egy ládát egy erölködővel...elég előre a komponens szett,a láda jól kiegészítené... -
Figyelj! Ez ménem jó? :
ittn-e
Ha van a kocsiba magnó akkor ennyiből megvan...Tök jól szól, nagyon nagy találmány... -
D: -
fejletség... gondolom akkor... :DDDD -
hááát....(fejetség) -
na ezt most jól leírtam...
még 1x...
tehát
a fejetség az külföldi
a többi magyar ahogy olvastam!:) -
alap kérdés...magyar vagy külföldi...
fejetség külföldi az ok...
látom magyart szeretnél...
szerintem nagyábból mindenhol egy árba vannak a cuccok...de merre lax?pesti vagy? -
Styleair #1 Szervusztok!
Segítség, ötlet, tipp kellene! (nem vagyok vájt fülü)
Autóba szeretnék zenét venni. Az elképzelés egy mp3-as rádió + 2db 2utas hangszóró elöl + 2db 3 utas (vagy 4 utas) hangszoró hátul.
Az mp3-as rádióra kb 50000et, a hangszórókra 20000-et szánok.
Kinéztem dolgokat, ezekből ki milyen configot hozna ki?
És esetleg hol érdemes vásárolni, hol olcsóbb?
MP3-as rádiók:
AIWA CDC-R 30 MP
Sony CDX-R3300 (4x50W, 2 RCA)
JVC KD-G401 (4x50W, 2 RCA)
JVC KD-G501 (4x50W, 4 RCA)
Blaupunkt Brighton MP34 (4X45W, 4 RCA)
Blupunkt Milano MP34 (4x45W, 4 RCA)
Kenwood KDC-W4527 (4x50W, 2 RCA)
Mac Audio hangszórók:
Elöl nem olyan nagy a dilemma, 10 cm es 2 utas MX 10.2 re gondoltam.
Hátul (kerek vagy ovál? melyik miért jobb? v, rosszabb?):
MX 20.4 150/100W, 20 cm, 4 utas
MX 69.4 150/100W, 16x24 cm, 4 utas
Red Attack 690.3 180/120W, 16x24 cm, 3 utas
Várom hozzászolásotokat, és előre is köszi a segítségeteket.
Styleair