John Deere American Farmer
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit lendüljön már fel a topic.😊 nem tud vki vmi leírást kezdõknem h hogy kezdjünk hozzá? mit csináljunk elõször h legyen bevétel évvégén.mert nekem mindig levon.:S😄
azt én se tudom 😄 csinálj egy másik füves részt a build menüpontban és ha ahonnan eredetileg vannak elfogy a fû tereld át a másikra amit csináltál.még március elõtt csináld meg az új füves részt hogy tudjon ott is kinõni a fû.
Hali valaki tud segiteni a 4. palyan nem tudom teljesiteni a marhatenyesztest! Koszi elore is
Sziasztok.
Le töltöttem a John deere american farmert deluxet és CD kér..
H oldjam meg h ne kérjen..
Segítségetek elõre is köszönöm.
Le töltöttem a John deere american farmert deluxet és CD kér..
H oldjam meg h ne kérjen..
Segítségetek elõre is köszönöm.
letölteni honnan lehet?
Ha végképp nem jut senki semmire, akkor a gugliba gépeld be, hogy american farmer deluxe rapid share
Valaki úgyis felrakta osztásba, úgyhogy onnan még reg nélkül is le bírod szedni.
warez oldalakon egyébként fellelhetõ!
kb 200 ft
van egy építkezõs társa is, az is ott van mellette.
lejönnek egy árban.
A Landwirtschafts jobb, mert ott nem megy el a "dolgozó" kedve a munkától, és nem hagy ott nyakig a sz*rban.
Valaki úgyis felrakta osztásba, úgyhogy onnan még reg nélkül is le bírod szedni.
warez oldalakon egyébként fellelhetõ!
kb 200 ft
van egy építkezõs társa is, az is ott van mellette.
lejönnek egy árban.
A Landwirtschafts jobb, mert ott nem megy el a "dolgozó" kedve a munkától, és nem hagy ott nyakig a sz*rban.
Igazán ingyenesen letölthetõvé tehetnék már ezt a játékot, egyrészt amúgy is promo másrészt meg iszonyat szûk réteg játszik vele
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Hello fiuk. Uj vok... Az a problema hogy kiirja hogy kell a CD . Mit kell a CD re irni hogy mennyen?
ez jó volt jót röhögtem😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Én adjak minden gecit a landwirtschaftsba is de ti fostok rá mert ez fos meg ez így nem hát a faszom ki van vele lófasz a seggetek basszátok meg
köcsög fasz vagy tudod kis seggnyaló genyo aki nem meg tenni semmit se mert õ neki úgy tetszik faragatlan tuskó vagy baszd ki anxád te geco
lllllllllllllllééééééééééééééééééééééééétttttttttttttttttttsssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiives
na létszive ad már létszives<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
üdv,ha még nem találtatok cracket a Drive Greenhez, akkor tessék ebben a topikban megtaláljátok.
Chelsea Fan.
Én everest home edition-nal szedtem le hozzá frissítést
ezzel meg tudod nézni milyern cuccok vannak a gépedben
pl a videokari mellette kiirja h miklyen rákattintasz és ottvan egy olyan h illesztõprogram frissítése vagy valami ilyesmi .... behoz egy oldalt és ott tudod kiválasztani az oprendszert a kártya fajtáját és típusát
ezzel meg tudod nézni milyern cuccok vannak a gépedben
pl a videokari mellette kiirja h miklyen rákattintasz és ottvan egy olyan h illesztõprogram frissítése vagy valami ilyesmi .... behoz egy oldalt és ott tudod kiválasztani az oprendszert a kártya fajtáját és típusát
Jókat röhögök ezen a topikon.Isten bizony ezt ki kell próbálni.Egy régi álmom válna valóra ha én lehetnék a falumban a tejesember.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hy.
Valamiért játék közben és a menüben szürke a kezelõfelület,nemtom hova kattintok,pls help me!!!!
Mit tegyek hogy jó legyen?
Valamiért játék közben és a menüben szürke a kezelõfelület,nemtom hova kattintok,pls help me!!!!
Mit tegyek hogy jó legyen?
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne hogy feltettem a játékot de lejárt a triál!minde progival próbáltam de sehogy se jó😞 kérlek segítsetek!
Üdv: Péter
Az a kérdésem lenne hogy feltettem a játékot de lejárt a triál!minde progival próbáltam de sehogy se jó😞 kérlek segítsetek!
Üdv: Péter
köszi farki87!
tényleg jó játék csak a idõs
tényleg jó játék csak a idõs
Egész jó kis játék. A rendes neve: John Deere Drive Green, ez a landmaschinen... gondolom a német nyelvû verzió.
Ha valaki tudnak szerezni hozzá cracket az megköszönném, mert csak egy órás próbaverziót találtam.
Ha valaki tudnak szerezni hozzá cracket az megköszönném, mert csak egy órás próbaverziót találtam.
Sziasztok !!!!
ezt a játékot ismeri valaki?
http://www.amazon.de/rondomedia-John-Deere-Landmaschinen-Simulator/dp/B001IWNDVC
ezt a játékot ismeri valaki?
http://www.amazon.de/rondomedia-John-Deere-Landmaschinen-Simulator/dp/B001IWNDVC
Sziasztok !
Tudnátok segíteni a John Deere American Farmer Deluxe-ban
Hogy kell pl. : csinálok egy tyúkólat a körré hogy kell karámot csinálni ? Hogy tudjak bele állatokat venni
Elõre is Köszönöm !
Tudnátok segíteni a John Deere American Farmer Deluxe-ban
Hogy kell pl. : csinálok egy tyúkólat a körré hogy kell karámot csinálni ? Hogy tudjak bele állatokat venni
Elõre is Köszönöm !
Legfrissebb patch fenn van?
Üdv. Nekem egy problémám van, h part3-at megcsináltam( amikor egyetemre kell a zsé), végén ki is írta h rendeben sikerült meg minden, end game és akartam indítani a következõt de le van zárva még, nah ez h lehet? nincsen fennt semmi magyarosítás, mer eddig az volt problem de a part2rõl miutn ujra feltettem a játékot átengedett, most viszont meginnt nem akar.
Valaki tudna nekem segíteni honnan tudném le szed a jOn deer american farmert telejes verzioját????
hello emberek lenne egy kérdésem!!
mikor feltettem a játékot el is indul de miközben bejön a menü, kéri a cd-t valaki tud nekem segíteni?
mikor feltettem a játékot el is indul de miközben bejön a menü, kéri a cd-t valaki tud nekem segíteni?
csá én nkem naon megtetszett ez a fórum csak egyetlenegy problémám van vle még pedig az hogy senki se ír egy konkrét helyet ahonnan tölteni lehetne az alap vagy egy más verziójú jhon deer-t szemtem ez nem nagy baj de bizti van olyan aki beírja a googl-ba hogy jhon deer american farmer letöltése és nem találja sehol azután ide jön és itt se talál semmit és elmegy az oldalról ugyhogy szemtem aki tudja az tegye fel az oldal nevét más nevében i köcke
Lali
Lali
sziasztok tutok segiteni mikor feltelepitem a játékot a szövege helyet a menüben meg a játékban cs szürke folt van mitöl lehet köszönöm srácok elöreis
Helló! Na végre sikerült elindítanom, de most meg indítás után kéri, hogy helyezzem a CD/DVD meghajtóba a lemezt. Beleraktam Daemon-ba, de így se jó. Ráadásul miután beletettem és megakarom nyitni azt a meghajtót, akkor azt írja, hogy "A windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet sérült, vagy olyan formátumot használ, amely nem kompatibilis a Windows operációs rendszerrel"
Elõrre is köszönöm!
Elõrre is köszönöm!
Hogyan kell telepíteni a John Deere American Farmerbe az 1.5-ös patchot?
Beírod a Google-be és leöltöd, aután bemásolod a játék könyvtárába és kész is.
Na hello! Sikerült leszednem a játékot, felis telepítettem, de hibát ír ki.
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_29 nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. (hát nem oldotta meg :S)
Valaki segítsen, hogy mi a baja! Felis patch-eltem, crack is megvolt.
Elõrre is köszönöm!
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_29 nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. (hát nem oldotta meg :S)
Valaki segítsen, hogy mi a baja! Felis patch-eltem, crack is megvolt.
Elõrre is köszönöm!
Na ezért... 😊
Tagadhatatlan!!!!!!!!!! De nemis a lenézés vagy hasonló áll a félreérthetõ mondatom középpontjában! A lényeg, hogy tetszik az ötlet! Szóval ne szójjááá be XD
Ha nem lennének ezek a parasztok éhendöglenél.
Hát magam alá csinálok mindjárt 😄 Parasztszimulátor... hát ez kész XD Meghalok mindjárt 😄
Most olvastam egy újságban róla, rákerestem a neten és az infók alapján gondoltam ezt megszerzem magamnak 😄 Már megis találtam torrenten! YEAH
Most olvastam egy újságban róla, rákerestem a neten és az infók alapján gondoltam ezt megszerzem magamnak 😄 Már megis találtam torrenten! YEAH
A fekete tehenes feladatnál nekm is gáz van 3 karámban fullon megy minden(tökéletes a legelõ minõsége, van elég kaja stb), közel 500as súlyt érnek el mégsem fejlõdnek a megfelelõ szintre csak 20-25 a kb 250 állatból
Bocs mindenkinek h ilyet kérdezek csak nem találtam másik fórumot. Van egy új játék (lehet hogy csak nekem új) a szoftverbázison aminek a címe Farmer Simulator 2008. Nem tudom hallottatok-e róla. nem indul el valamiért és ha valaki tudna segíteni.... elõre is köszi és tényleg bocs h ide irtam (szégyenlem magam)
ha valakinek kell innen letudja tölteni a magyarosítást:www.hlteam.try.hu/asszem traktordavenek logtam még vele.csurpa.
ja ja az jólenne mert én se tudo megecsinállni megveszem az összes traktort meg a gépet ami kel de nem sikerül 0 % 😞
hali.én nem találtam kiegészítöt.de ha valaki tud engem is érdekelne.meg ha valaki tudja hogyan kell átmenni a 10 pályára és segitene azt megköszönném.elöre is köszi.
A John Deere American Farmer Deluxe -hoz kellene
Oldal 1 / 6Következő →