17
penzes masinak... hatalmas penznyelo szornyetegek...
 • The Garrett
  #17
  hehh én 2 pénznyelőszörnyetegről tudok a közelemben, az egyik a csocsómasina (mármint a játékcsocso nem az igaz) ;)
  a Másik pedig a félkarúrablómasina. :D
  Ha 1x leülnék és összeszámolnám hány ezer, 10e? Ft ot csocsoztam el szerintem sirvafakadnék :/
 • artschi
  #16
  Tékelni itt is lehet? Ha már játéktermekről van szó :)

  Én is jártam anno, de átlag csak sasoltam, főleg a Street Fighter II-t, azt néztük, hogy ki kivel akasztja ki a gammát :)
 • Punkerwork
  #15
  lol
 • CSOCSO
  #14
  nah miert nem megy ez a topic?:) ennyire nem maszkal senkisem ilyen helyekre?:)
  erdekesseg:
  van az a hulye tanci tanci gep.. ami van a wasabi filmben is...
  nah.. hat lehet hogy anno meg en is lehulyeztem viszont most aszondom hogy nagyon bejon! marmint:) lol.. szal en nem probaltam ki.. de eszmeletlen sokan jatszanak vele, es kibaszott latvanyos!
  a zenek eleg jok.. es erre bejon ket kis neger kolok es olyan siznten egyutt mozognak es ugy ugralnak hogy huhh. mar majdnem 20 fos csapat allja oket korul es eszmeletlen latvanyos... foleg akkor amikor nem is neznek oda csak korbe rohannak a 4 oldaliranyban levo kis tapososzaron..eszmeletlen komoly:)!
  leginkabb az tetszik benne hogy egyszerre mozognak egyesek.. de meg a karjaikat is ugyanugy lenditik! eleg cool:)
 • CSOCSO
  #13
  meg az volt a gaz hogy a fel haveri tarsasagot be se akartak engedni oda:) LOAL
 • CSOCSO
  #12
  touringba nem maszkaltam sokat... legalabbis csak parszor voltam... eszmeletlen regen meg a calippoban jatszottunk az axeval meg ilyenek...
 • Gery1980
  #11
  Emlékszel mikor a Touringba megérkezett a Mortal I. ?:D
 • CSOCSO
  #10
  hat hja.. bar azert ahol voltam eleg cool hely.. sok gep van es fikasagba kerul...most azonnal visszamennek oda:)
  mondjuk annyira sokminden nem fogott meg...csak az autos cuccosok...
 • Vlala #9
  Majd megírjuk :-) Nem olyan bonyoláns game, DOS módban Pascal vagy C segítségével nem lehet nehéz megírni
 • Punkerwork
  #8
  jaja törzskocsmánkba beraktak nemrég 1 flippert egész este azt nyomtuk, néha jobb úgy játszani hogy körbeállnak a haverok piával a kezükben mint otthonról multizni
 • NeoMaN
  #7
  Akkor a javítások:
  mozgatni, tűzlabda, között
  Korán van még vazz...
 • NeoMaN
  #6
  Kiskoromban 2-essel mentek a cuccok. Imádtam a játéktermeket. A kedvencem ez volt:
  A képernyő 4 sarkában volt egy-egy "vár", minden várnak volt egy pajzsa, amit tekerővel lehetett mosgatni a várfal körűl. Egy pattogó tűzlebde repkedett a várak közözz, és a pajzsal lehetett továbbpattintani az ellenfél várához, és szép lassan lebontani a falát (ha nem tudta a pajzsal kivédeni), aztán bumm ! Kurvajóvolt! Létezik ez PC-re???
 • selwik
  #5
  Hehh, de jó is volt anno ez a korszak. Bicikliküllőt lenyomni a gép torkán, és máris mehetett ingyen a kör. Street fighter, meg Off-road. PeCsában voltak kirakva ilyen gépek, sose felügyelte őket senki:))

  Sőt voltak régen ilyen Nintendo-klubok is, ahol előre lehetett fizetni egykét órára, volt bent 5-6 gép, aztán mehetett az osztás. Bár ez már később volt, Mortal2, meg a Fifa95(?) volt a sláger.
 • cSuwwi
  #4
  Azért ha flipperezni támad kedvem, nem fogok otthon leülni a gép elé, inkább elmegyek egy játékterembe...
 • Vlala #3
  Ezek a helyek nagyon hamar tönkre fognak menni... már mindenkinek van otthon pötyögője, abba nem kell a huszast dobálni.
  Volt egy internetkávézós korszak is azóta, de már az sem hoz a konyhára semmit...
 • Dynamic
  #2
  Vagy 15 éve volt egy Invasion klón, amivel komolyan nyomtam(5 Ft-tal ment), meg a Mortal Kombat 1 amit annak idején az összes karakterrel végigjátszottam.Másba nem nagyon voltam ennyire belebetegedve:)
 • CSOCSO
  #1
  ahoy... ilyen topik se nagyon van...
  valaki meg jar ilyenekbe???
  en mar regota nem favorizalom ezeket a helyeket...
  Emlexem.. kiskoromban mikor meg 20 asokkal ment a cuccos.. akkor sokat jatszottam.. anyamek mindig tartottak otthon egy "meyltanyernyi" 20 ast.. amibol hetente kaptam parat..aztan le a sarki sorozobe ahol volt par gep:) azok voltak a szep idok.. aztan sec perc alatt 1 szazassal mentek ezek a szarok.. azota mar tobbszazassal...
  :(
  kar...
  pedig az ilyen helyek nyuzsognek a regi szar gepekkel...

  amugy az elobb jottem egy ilyen helyrol.. 10 dolcsiert annyit jatszhatsz amennyit akarsz..akarmelyik masinaval!!!...
  oke itt is voltak time crisis.. 1..2.. de volt 3 os.. volt regi jurassic meg uj is.. volt regi star wars volt uj star wars.. volt itt is gagyi nascar... de volt eleg komoly autos jatek is.. igaz a nevere nem emlexem.. valami battle gear vagy hasonlo.. volt benne minden zsirsag: supra, skyline, stb...volt jopar flipper...biciklis, jetskis,deszkas, tanci tanci gep...szal majdnem ketszer annyi cucc mint egy westendben=tancisbol volt 5 kulonozo.. az autosok altalaban 4 boxbol alltak nem kettobol..
  es volt eleg sok.. initial d.. nascarosbol ket fele.. initial d (autos anime jateka) meg volt csomo verekedos.. mnortal 4, tekken, street fighter stb.. szal.. cool volt..
  de azt is el kell mondaom hogy ilyenkor kemenyen bejatszik a boseg zavara cuccos.. azt se tudtam mivel jatszak.. mindenhez beultem.. nyomtam egy kanyart es mentem volna a kovetkezohoz:))))))))